Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes at i laver nogle rigtig fede live udsendelser med super gode tilbud. Og endnu en stor ⭐️ da jeg kontaktede kundeservice angående et manglende armbånd i min ordre. Da fejlen blev fundet, bl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var med på live salg. Mega gode tilbud. De kom til at sende et armbånd i sølv, skulle have været forgyldt. Ringede til kundeservice, det rigtige armbånd kom dagen efter(valgte også at beholde det i sø... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det ville være dejligt, hvis der stod mål på smykkerne fx diameter eller længde. Kvaliteten er ikke helt så god som forventet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så fine små øreringe med et hjerte og node i midten. Vores datter går på musikefterskole, de havde premiere i går på deres performance og hun fik efterfølgende øreringene, som hun blev meget glad for... Ver más

Información sobre la empresa

1. Joyería
  2. Diseñador de joyas
  3. Fabricante de joyas
  4. Servicio de reparación de joyería
  5. Fabricante de relojes

Escrito por la empresa

Hos CHRISTINA er vi stolte af at være en dansk smykkevirksomhed med hjertet dybt forankret i den danske designtradition og håndværk. Hver eneste kollektion, vi skaber, tager udgangspunkt i vores passion for at levere smykker, der både udtrykker personlighed og fremstår som små kunstværker. Alle vores smykker bliver designet i Danmark, og vi sætter en ære i, at hvert stykke er en unik kombination af kvalitet og detaljerigdom. Hvert smykke fra CHRISTINA er håndlavet og skabt med øje for både kvalitet og detaljer. Vi tror på, at smykker skal have personlighed, og derfor skaber vores håndværkere hvert smykke med den største omhu og præcision. Processen bag vores smykker betyder, at hver ring, halskæde, armbånd eller ørering fremstår som et lille unikt kunstværk, hvor ingen to stykker er helt ens. Vi bruger kun de fineste materialer, som Sterling sølv og guld, og vi tilbyder både klassiske og moderne designs, der passer til enhver stil. Vores sortiment dækker et bredt udvalg af smykketyper, hvor du finder alt fra elegante fingerringe og tidløse øreringe til sofistikerede armbånd og halskæder. Vi tilbyder også smykkesæt og charms, der giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige udtryk. CHRISTINA-smykker er skabt til kvinder, der sætter pris på dansk design og unikt håndværk, og som ønsker smykker, der både kan anvendes til hverdag og særlige anledninger.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Læderarmbånd

Læderarmbånd lavet af et stykke snor beklædt med et meget tyndt lag læder.

Jeg har et slim læderarmbånd, nu har det fået nogle revner, når jeg har sat nye charms på og skind laget er gået af.

Det anmeldelsen drejer sig om er :
Armbåndet består kun af et meget tyndt lag læder, ca 1 mm tyndt, indenunder er der bare en tyk snor. Det kalder jeg IKKE et læder armbånd men et stykke snor med læder på.

29 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Købte nogle øreringe som jeg er meget…

Købte nogle øreringe som jeg er meget glad for.
Bestilte og de var der 2 dage efter i flot indpakning.

15 de enero de 2025

Hej Line,
1000-tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glad for. Håber at se dig en anden gang.. ;-)

købt online

købt online.
Fået hvad jeg ville have
Det er pænt, får hvad man betaler for

7 de enero de 2025

Hej Morten,
Tak for din anmeldelse

Fantastisk hurtig forsendelse.

Fint og forsvarligt pakket ind og forsendelsen var helt i top.
Køber helt klart derfra igen ✨

8 de enero de 2025

Hej Jane,
Tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på.

Flotte smykker

Flotte smykker, super søde medarbejdere ved kundeservice 🫶👌

7 de enero de 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse. Jeg bringer rosen videre. 🙂

Hurtigt levering

Hurtigt levering.
Stort udvalg. Fandt lige præcis det jeg godt kunne tænke mig.
Elsker smykker fra Christina.

4 de enero de 2025

Hej Kristina,
1000-tak for din anmeldelse. Den sætter vi virkelig pris på.

Armbånd med vedhæng

Købte et armbånd i forgyldt guld med vedhæng til. Kom i en rigtig fin smykke skrins æske. Er fuldt ud til freds med både forsendelse og varen.

20 de diciembre de 2024

Hej Charlotte,
Rigtig mange gange tak for din anmeldelse af dit køb hos os. Vi sætter pris på din fine anmeldelse. Mange tak! 🙏

Nem og hurtig bestilling

Nem og hurtig bestilling. Fremragende service og produkter i topkvalitet. Tak til hele teamet!

21 de diciembre de 2024

Respuesta de CHRISTINA

Og, fra hele teamet skal der lyde en stor tak for den fine anmeldelse. Tak for den.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.