Ik had een bestelling geplaatst. Ik heb vervolgens een week niks gehoord. Paar keer geprobeerd contact op te nemen, maar niks. Mijn gegevens stonden in afwachting op Shop. Uiteindelijk heb ik wel na i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik heb op 19 mei een bestelling geplaatst, maar nog steeds niks ontvangen. Een week later heb ik hun gemaild wat de stand van zaken zijn, maar er wordt niet eens gereageerd. Via shop wilde ik m’n best... Ver más
Mijn vrouw is ontzettend blij met de DIY-wimpers van Dreamlash! Ze is helemaal weg van de fantastische kwaliteit en hoe eenvoudig het aanbrengen ging, zelfs voor een beginner. De wimpers zijn licht, c... Ver más
Razendsnelle levering en geweldige producten! Absoluut een aanrader. Je voelt je als klant echt gewaardeerd, omdat ze extra’s toevoegen aan je bestelling. Die kleine attenties maken het helemaal af en... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Service is top
Service is top! Verzenden supersnel😍Ik heb de starterkit besteld en een losse pak wimpers en wauw zo mooi en natuurlijk 😍 veel complimenten erover gekregen
Echte topkwaliteit
Echte topkwaliteit! 😍 super snelle levering, mooi netjes ingepakt, service perfect. Wimpers zijn echt hele goede kwaliteit, blijven lang zitten je kan er vaker mee doen ook. Heel
Blij mee!
ik heb via een vriendin gehoord dat de…
ik heb via een vriendin gehoord dat de wimpers van Dreamlash heel fijn zijn heb ze ook besteld en inderdaad hele mooie wimpers, ben er super blij mee, Echt een aanrader!!
Hele mooie kwalitatieve wimpers
Hele mooie kwalitatieve wimpers, love it! 😍
Ik ben uiterst tevreden over de service…
Ik ben uiterst tevreden over de service van Bydreamlash.
Mijn wimpers zien er prachtig uit. Een absolute aanrader!
Hele fijne wimpers
Hele fijne wimpers! Ik heb ze voordat ik op vakantie ging aangebracht en ze bleven 10 dagen zitten met de sealer😍 Ik heb er mee gezwommen en ze bleven zitten. Ik voelde ze ook helemaal niet zitten. super tevreden mee🤍
Snelle levering en prachtige wimpers…
Snelle levering en prachtige wimpers die je binnen 5 minuten kan aanbrengen. Echt een aanrader!
Ik ben erg tevreden met de wimpers
Ik ben erg tevreden met de wimpers. Ik heb van een aantal merken geprobeerd maar deze blijven echt 7 dagen mooi zitten.