Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skønt at kunne købe lækre hynder til y-stolen, i en farve som man ikke kan købe hos en forhandler, af selvsamme stol(e). Farven sand, passer smukt til lys flet - i kontrast til en potentielt mørk tr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt læder hynder til 7'eren i meget specielt farve.Værksted i Herlev var meget behjælpelig med at vælge læder! Vi fik hynder leveret efter en uge! SUPER arbejde, smuk finish! Det er da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige købt medium læderpung og crossbodytaske. Rigtig god kvalitet til afgjort fornuftige priser 😃 Der er tænkt over design/indretning af både taske og pung, så begge dele passer til det; jeg ska... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos de cuero
  2. Tienda de bolsos
  3. Tienda de regalos
  4. Tienda de bolsos de mano

Escrito por la empresa

By Fogstrup sælger kvalitets lædervarer med Dansk design. Vi har en lang række lækre læder produkter både standard varer og unika produkter, derudover har vi eget værksted hvor vores kvalitetsbevidste personale står klar til at hjælpe hvis du har special opgaver.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var lidt skeptisk inden bestillingen

Var lidt skeptisk inden bestillingen, min erfaring med den type hjemmeside firmaet bruger er at de bruges af svindelsider. Men jeg blev heldigvis meget positivt overrasket, der kommer, udover ordrebekræftelsen, også en mail fra firmaet om at de følger med under hele leveringen, og varen kom også efter få dage.

Jeg kan klart anbefale firmaet og jeg ville uden bekymringer handle med dem igen

17 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.