Banner for Byggventilasjon AS

Byggventilasjon AS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Grei nettbutikk med konkurransedyktige priser. Dog kunne produktene hatt mye bedre produktbeskrivelse da vi ved flere anledninger har måttet ta kontakt med kundeservice for å finne korrekt vare. Det h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var veldig god hjelp å få før jeg bestemte meg for hvilket aggregat jeg ville ha. Maste nok hull i hodet på selgeren men han svarte velvillig hele veien. Og det var meget rask og presis leverin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg valgte Byggventilasjon fordi de har veldig gode og konkurransedyktige priser på både ventilasjonsaggregat og tilbehør. Det oppstod en liten forsinkelse i ordrebehandlingen grunnet påskeferien, m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vårt gamle Flexit ventilasjons aggregat var modent for utskifting og med sen respons fra lokal forhandler i Trondheim så fant vi nettbutikken Byggventilasjon som hadde en meget god nettside. Etter noe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Contratista de sistemas de climatización
  2. Proveedor de energía renovable

Escrito por la empresa

Byggventilasjon leverer ventilasjonsprodukter og tjenester til private og næringsdrivende. Vårt primærområde ligger i salg og service av balansert ventilasjon m.m. og vi fører kun produkter vi har troen på, med høy kvalitet, fra anerkjente produsenter og leverandører. Nettbutikken inneholder pr. idag over 2500 unike produkter og leveres til kunder over hele landet. Et utvalg av våre tjenester er også å finne på nettbutikken. Hos oss kan du være trygg på at garanti- og reklamasjonssaker følges opp på en profesjonell måte.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

115 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Profesjonell

Kunnskapsrike medarbeidere

20 de febrero de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det betyr mye for oss å høre at du opplevde oss som både profesjonelle og kunnskapsrike 😊

Kjapp og god

Kjapp og god (korrekt) info når vi måtte skifte ut vår gamle balanserte ventilansjon. Alt arbeidet ble utført til rett tid og gjort helt ferdig. Igjenting å utsette på dette.

17 de marzo de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Tusen takk for fin anmeldelse Gard og takk for oppdraget. :-)

Mvh Per, Byggventilasjon

Rask levering.

Rask levering.

10 de marzo de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Tusen takk Steinar, hyggelig å få tilbakemelding på rask levering :-)

Ha en fortsatt fin søndag

Bra!

Bra lager. Kjapp og problemfri levering.

8 de marzo de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Tusen takk for fin tilbakemleding Kay. god helg :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kunne ønske at ordren ble sendt litt…

Kunne ønske at ordren ble sendt litt raskere.

3 de marzo de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Tusen takk for at du la igjen en fin og konstruktiv tilbakemelding. Vi beklager at sendingen ikke ble sendt ihht din forventning, det tar vi med oss videre.

God helg når den tid kommer :-)

Rask levering

4 de marzo de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Tusen takk Trond Erik, det var kjekt å få tilbakemelding på at varene kom raskt frem til deg, sånn skal det være.

God helg :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjekt at firmaet holder til på øyen

Kjekt at firmaet holder til på øyen. Etter litt dialog fikk jeg hentetvaren jeg bestilte👍🏻

3 de marzo de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Hyggelig at du ønsker å handle lokalt på Askøy og tusen takk for hyggelig anmeldelse.

God helg :-)

Ryddig og kjapt

Ryddig og kjapt! Noe dyrt! Men fikk det jeg var på jakt etter.

3 de febrero de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Setter pris på at du skrev en fin anmeldelse til oss og kjekt å høre at vi hadde et godt utvalg :-)
Tusen takk og god helg

Rask service

Rask og god service og ikke så ille priser

25 de febrero de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Laila. Dette vi jobber for hver dag :-)

Byggventilasjon AS leverte ny Flexit Kjøkkenhette Tradition-S

Byggventilasjon AS leverte ny kjøkkenvifte fra Flexit veldig raskt, alt var som avtalt ,Jeg kommer nok til å benytte meg av dem i fremtiden hvis jeg skal ha noen flere flexit varer,Meget bra service.
Tommel opp fra meg👍😊

4 de marzo de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Svært hyggelig å høre at du fikk god hjelp fra oss og at vi kunne levere som forventet. Tusen takk for at du tok deg tid til en anmeldelse.

Best på pris

Rask levering. Best på pris.

25 de febrero de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Som musikk i våre ører Tove, tusen takk for fin tilbakemelding.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svarte på ikke på henvendelse via…

Svarte på ikke på henvendelse via kontaktskjema.

11 de febrero de 2026

Hei Alexander

Vi er glade for at du valge å ta kontakt med oss i Byggventilasjon og lei oss for at du ikke har fått svar. Dessverre har vi hatt flere tilbakemelding på det samme som deg og dette skyldes problemer med kontaktskjemaet vårt (mailene har dessverre ikke kommet fremt til oss)
Det skal være løst nå, men ring oss gjerne så skal vi selvsagt hjelpe deg.

Ha en fin helg, mvh Kundeservice

Lettvint

Lettvint, rask levering👍

20 de febrero de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Tusen takk og hyggelig å høre at det er enkelt å bestille i nettbutikken vår :-)

Meget rask levering

Meget rask levering, Gode produkter

18 de febrero de 2026

Respuesta de Byggventilasjon AS

Supert at varene kom raskt og at du tok deg tid til en hyggelig anmeldelse, tusen takk.

Mvh Per, Byggventilasjon

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.