Byg og Byt Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kø til nogle af de store sæt, så har ventetiden for mig aldrig været ret lang (et par dage). Jeg har dog og... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Abonnement, gavekort, udlån af sæt, forsendelse og pakning af sæt, sættenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Genialt koncept for os der ikke har plads til sættene efter de er bygget .. Ingenting mangler i sættene, de er fint sorteret og leveringen fungerer fantastisk. (Måske en feature kunne være at mo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

BygOgByt er et fuldstændig genialt koncept. Alle jeg pitcher konceptet for, siger nærmest i kor "WOW, det er en god idé. Hvad koster det?!". Det her med at få muligheden for at bygge sine drømm... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies
  2. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drømme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spændende LEGO®.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

67 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Genialt koncept

Jeg er vild med konceptet og hyggede mig virkeligt meget med mit første sæt og har allerede bestilt det næste.

24 de enero de 2022

Respuesta de Byg og Byt

Så håber vi du finder masser af lækre sæt at bygge :) Tak for stjernerne og de fine ord :)

Bedste fødselsdags gave!

Fik et abonnement i fødselsdagsgave, og har nu bygget Tower Bridge. Fantastisk løsning for at få lov til at bygge de store sæt uden at fruen bliver frustreret over alle de LEGO sæt over det hele.

Fungerer fint med bestilling, forsendelse og afhentning.

Der er et rimelig stort sortiment, og selv om der en tendens til at de største modeller er udlånt, så kan man skrive sig op i kø til to sæt.

Sættet kom farvesorteret i store IKEA ZIP-lock poser, og det fungerede fint. Klart at et sæt med mange ensfarvede brikker giver lidt ekstra søgning efter den rette brik under bygningen end ved et helt nyt sæt, men man kan også vælge at bestille sættet nummer-sorteret. Det er dog mere besværligt ved adskillelsen, da man så også skal sortere tilbage til de rigtige numre.

Hvis en brik mangler kan man kontakte Byg og Byt for enten at få eftersendt en brik og/eller bare notificere dem, at der mangler én, som de så kan fylde sættet med inden næste udsendelse.

Alt i alt en varm anbefaling for fx en fødselsdagsgave til LEGO entusiasten som ikke bor i et palæ... :-D

22 de enero de 2022

Respuesta de Byg og Byt

Mange tak for stjernerne og den udførlige beskrivelse - det glæder os virkelig meget, at dine oplevelser lever op til vores drøm med konceptet :) Håber du finder masser af andre lækre sæt på siden.

Fantastisk

Helt perfekt hvis man elsker at samle Lego, men ikke har pengene til at købe mange sæt

17 de enero de 2022

Respuesta de Byg og Byt

Vi takker for stjernerne og de fine ord :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Byg og byt er fantastisk

Byg og byt er fantastisk. Det samler vores lille familie om noget vi kan lave sammen.
God og hurtig kundeservice. Rigtig fedt at man kan få lov til at komme og aflevere / hente sættene personligt.
Vi er nu i gang med vores andet sæt, og er helt sikre på at vi kommer til at bygge mange af jeres sæt i fremtiden 👍

10 de enero de 2022

Respuesta de Byg og Byt

Hej Christoffer - dejligt at høre I hygger med byggeriet. Vi takker for de 5 stjerner og skal gøre vores bedste for, der er masser af spændende sæt i shoppen :)

Genialt!

Fantastisk koncept! Hurtig og nyttig kundeservice! 5 stjerner!

5 de enero de 2022

Respuesta de Byg og Byt

Vi takker for stjernerne og de pæne ord :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg syntes at det er et rigtig god måde…

Jeg syntes at det er et rigtig god måde at ffå sin Lego lyst styret. Et lille problem er der ikke er to sæt af hver et nummer sorteret og en farvesorteret.

21 de diciembre de 2021

Respuesta de Byg og Byt

Vi takker for stjernerne og den pæne anmeldelse. Målet er at få alle sæt i både farve- og nummersorterede over tid :) God Jul.

Glædelig jul!
Fantastisk koncept, som bidrager til en masse hyggelige timer 🎅

19 de diciembre de 2021

Respuesta de Byg og Byt

Glædelig Jul Lasse - vi takker for hilsenen og vil forhåbentligt forsøde din jul yderligere ved at kvittere med LEGO sæt 12in1 40411 - Tillykke :) Det vil snart være på vej til dig :)

Fantastisk ide.

Fantastisk ide.. min knægt og jeg elsker at have mulighed for at bygge alle de store sæt, som man ellers ikke selv ville købe.. kan varmt anbefales!

17 de diciembre de 2021

Respuesta de Byg og Byt

Hej Allan - vi er så glade for at give jer gode oplevelser:) Forhåbentligt kan vi give jer endnu en, ved at kvittere jeres hilsen med H.C. Andersen LEGO sæt 40291 - Tillykke :) Det er snart på vej.

Glædelig Jul ☃️🎅🤶

Glædelig Jul ☃️🎅🤶
Og tak fordi i altid gør mig så glad med jeres Legosæt 😊👍

17 de diciembre de 2021

Respuesta de Byg og Byt

Glædelig Jul - og vi takker for dit loyale medlemskab. Tænker der stadig er masser af byg der skal samles hos dig :)

Glædelig jul!
En super ide i stadig fremdrift. Har selv haft glæden af at bygge Træhuset, Ecto-1 og Disney slottet sammen med mit barnebarn.

16 de diciembre de 2021

Respuesta de Byg og Byt

Glædelig Jul - så skønt at høre I hygger med byggene :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super godt koncept og god kundeservice

Generelt super fint koncept med god kundeservice! Jeg har dog oplevet lidt problemer med lang leveringstid (har ventet over en uge på et sæt derfra i denne uge - og det er stadig ikke kommet frem), hvilket jo er lidt ærgerligt, når det er på abonnement. Ellers har jeg ikke noget at sætte en finger på 😊 Varme julehilsner hilsen herfra 🎁🌲

16 de diciembre de 2021

Hej Sofie,
Tak for den fine anmeldelse. Det er rigtig ærgerligt at du har denne oplevelse, da vi sendte sættet allerede dagen efter du bestilte det, så måske det skyldes forsinket fragt i den travle juletid.
Du er velkommen til at skrive til os på mail når pakken når frem - så finder vi en løsning vedr. de ekstra dage du har måttet vente.

👍👍😀😀

😀😀😀👍👍👍🌲🌲🌲❤

5 de diciembre de 2021

Respuesta de Byg og Byt

Vi takker og ønsker God Jul :)

Det fungerer bare

Skøn og billig måde at nyde glæden ved lego på.

18 de octubre de 2021

Respuesta de Byg og Byt

Vi siger mange tak for den fine anmeldelse :)

Fantastik ide

Fantastik ide.
Vores knægt (og far) er vilde med et nyt stort Lego-sæt hver anden uge! Vi bruger ca. 3-5 dage på at bygge og 2-3 dag på at lege.
Herefter glæder vi os bare til der kommer et nyt sæt med posten;-)
Alt virker bare super. Fra bestilling til levering!!!
Kan klart anbefaledes, hvis man er træt af Lego-sæt der samler støv i børneværelset;-)

17 de septiembre de 2021

Respuesta de Byg og Byt

Vi takker for den super fine anmeldelse :) Håber I finder mange timers familiehygge i shoppen :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.