Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bestilte vandspejl kom hurtig og til tiden. På trods af meget omhyggelig indpakning var der en skadet kakkel, men da vi skrev og fremsendte foto af skaden blev der svaret omgående med aftale omkr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De smukke havespyd har pyntet i haven siden modtagelsen og bringer glæde hver dag, når vi ser ud af vinduet eller går forbi dem. Også i snevejr står de smukt. Der er bare ting, som bliver ved med a... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fået det fineste havesæyd med kugler. Da spydet varblevet skadet under transporten, fik jeg omgående sendt et nyt. Glæder mig dagligt over at se de fine kugler lyse op i vinterhaven. Giver min bed... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en af Helle´s smukke sten i hendes webshop. Desværre viste det sig, at den valgte sten ikke var tilgængelig. Helle kontaktede mig straks, og tilbød en meget flot kompensation for fejlen, og... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Fabricante de artículos de cerámica
  2. también en la categoría
  3. Tienda de cerámica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

By Helle Nørby forener haveglæde med keramisk brugskunst. Jeg arbejder i krydsfeltet mellem min begejstring for den inspiration og glæde min have og den vilde natur giver mig, og de rammer og betingelser det keramiske udtryk kræver. Mit værksted er en smeltedigel, her omsættes indtryk og inspiration til Botanisk Brugskunst.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukke produkter der levede 100 pct op…

Smukke produkter der levede 100 pct op til forventningerne. Service var helt igennem perfekt. Tak for en god handel og mine bedste anbefalinger herfra

7 de diciembre de 2020

Respuesta de By Helle Nørby

Kære Maria! Jeg er SÅ glad for at du er 100% tilfreds! Jeg gør mit yderste for at både mine ting og servicen er i top:) mange venlige hilsner fra Helle

Super god og hurtig

1 de octubre de 2020

Kære Gurli!
Tusinde tak for alle stjernerne, og den flotte anmeldelse -jeg er glad fordi du tager dig tid til at "anmelde mig" -tak og mange venlige hilsner fra Helle

Fantastisk service

Fantastisk service. Meget flot håndværk!

21 de septiembre de 2020

Respuesta de By Helle Nørby

Kære Charlotte -mange tak for de flotte 5 stjerner, jeg gør mig umage med at gøre mig fortjent dem hver eneste dag:) Dejligt at du er tilfreds med både mit håndværk og service:) kærlig hilsen Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været vildt glad for produktet

Jeg har været vildt glad for produktet, forsendelsen, nedlægningsvejledning og opfølgning på salget.
Derfor de mange stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 de septiembre de 2020

Respuesta de By Helle Nørby

Kære Ulla! ja, men altså tusinde tak, jeg bliver så glad og stolt. Tak for alle stjernerne -hver og en:) Dejligt at du er tilfreds med hele forløbet, stenen og servicen -mange mange tak og kærlig hilsen Helle

Fantastisk service

Fantastisk service, og SÅ fine varer.
Kan kun give By Helle Nørby mine bedste anbefalinger!!

17 de septiembre de 2020

Respuesta de By Helle Nørby

Kære Linda -tusinde tak fordi du giver dig tid til at give mig en anmeldelse -det betyder meget for mig:) Og det glæder mig endnu mere, at du er 100% tilfreds med både min keramik og servicen -tak for det og kærlig hilsen Helle

Guldsmede der spreder glæde

!.
pakke kom dejligt hurtigt, og fin at afhente Trørød brugsen er gode.
2 Smukt arbejde (guldsmede brosten) , min datter blev så glad for gaven og fik dem sat ned dagen efter. I bliver anbefalet

11 de septiembre de 2020

Respuesta de By Helle Nørby

Kære Vibeke! Tusinde tak fordi du tog dig tid til at anmelde mig / og dit køb her på Trustpilot. Tak for den flotte anmeldelse -den er jeg stolt af:) Dejligt at din datter blev glad for udsmykningsstenene! Der er ikke noget bedre, end at give en gave som vækker glæde og begejstring! Mange venlige hilsner fra Helle

Veldig behjelpelig

Raske tilbakemeldinger, god informasjon og veldig behjelpelig med å få sendt produktene slik at jeg fikk dem på tur til Danmark.

3 de agosto de 2020

Respuesta de By Helle Nørby

Kære Christine! Tak for din fine anmeldelse -jeg er stolt af hver eneste stjerne:)
Ja, det var godt vi fik leveringen timet, så du kunne hente stenene på din ferie i Danmark:) mange venlige hilsner fra Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot og meget beundret sten

20 de julio de 2020

Kære Helle!
Mange tak for den flotte anmeldelse -bedre kan man ikke ønske sig:) Dejligt at både du -og andre beundre dem:):) kærlig hilsen Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin og Flot (sikker) indpakning ved…

Fin og Flot (sikker) indpakning ved forsendelse og varen levede bestemt op til forventningerne ...
Fra en meget glad og tilfreds kunde.

15 de julio de 2020

Respuesta de By Helle Nørby

Kære Pia! ja men altså -tusinde tak for den flotte anmeldelse:) Jeg er så stolt over alle fem stjerner:) Jeg gør meget ud af at pakke forsvarligt ind, og det kan tælles på en hånd, hvor mange gange noget er gået i stykker i fragten på det 15 år jeg har haft webshop:) Jeg ved selv hvor ærgerligt det er at modtage en pakke med knuste varer! Det skal ikke ske når jeg sender noget afsted!! Derudover anvender jeg, når muligt, genbrugsemballage, for at skåne miljøet. mange venlige hilsner fra Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget smukke sten og superhurtig…

Meget smukke sten og superhurtig levering.

12 de julio de 2020

Respuesta de By Helle Nørby

Kære Helle! Mange tak for de 5 stjerner -dem er jeg stolt af -hver og en:) Dejligt at du er så tilfreds -tak for det! mange venlige hilsner fra Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen var lige så smuk i virkeligheden…

Varen var lige så smuk i virkeligheden som på billedet 🤗

12 de julio de 2020

Respuesta de By Helle Nørby

Kære Lilly Arnfeldt Andersen! Tusinde tak fordi du giver dig tid til at give mig et par ord med på vejen i form af en anmeldelse! Det glæder mig at virkeligheden ikke skuffer!! Jeg bruger af samme grund ikke filtre når jeg fotografere mine ting, og i videst mulig udstrækning kun naturligt lys, så der er ikke "pyntet på virkeligheden":)! mange venlige hilsner fra Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helle laver den skønneste unika keramik…

Helle laver den skønneste unika keramik til både ude- og inderum - og så er hun det dejligste menneske. Kan varmt anbefales.

7 de julio de 2020

Kære Hanne!
Tusinde tak for den søde og flotte anmeldelse! Den er jeg både stolt af og glad for😊 kærlig hilsen Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lever fuldstændig op til…

Lever fuldstændig op til forventningerne og personlig hurtig levering

Respuesta de By Helle Nørby

Kære Marianne! tusinde tak for din flotte anmeldelse- den er jeg meget stolt af.:) kærlig hilsen Helle

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastisk god service ❤❤

Respuesta de By Helle Nørby

Kære Jannie! Tusinde tak for din flotte anmeldelse -den er jeg stolt af:) Jeg er glad for at du hæfter dig ved servicen -Jeg gør alt hvad jeg kan for at give den bedste service :) kærlig hilsen Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot design på nyttige ting til haven

Helle Nørby har de smukkeste pynte-/nytteting til haven! God service og hurtig levering. Kan kun anbefales.

Respuesta de By Helle Nørby

Hej Helle! Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg gør mig meget umage med at levere hurtigt og give al den service jeg kan -dejligt at du værdsætter det! mange venlige hilsner fra Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en fornøjelse at købe smukt…

Altid en fornøjelse at købe smukt keramik fra Helle

Respuesta de By Helle Nørby

Kære Tina! Tusinde tak for din anmeldelse -den er jeg stolt af:) Det er også en fornøjelse at sende sten afsted til dig:) kh Helle

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.