Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Denne anmeldelse er af det nye bylivet. Billedet stemmer ikke overens med den vare jeg modtog. Derudover betaler man for returnering, hvilket er øv, og går at man tøver med at bestille derfra igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god shop, man kan sagtens gøre et kup derinde med deres tilbud. Super sød kundeservice også, når man lige får kløjset i det med returnering. 5/5 herfra, eneste lille forbedring kunne være... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Siden min søn blev født i november 2019 har jeg ledt efter højtaljede jeans, der kunne passe min “nye” morkrop. Jeg bestilte to par Noisy May Callie bukser fra ByHusted og med deres fantastiske og spe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fine varer, og sindssyg god service! Sofie fra ByHusted gav mig den bedst mulige service, i forbindelse med at gls havde lavet problemer. Kan helt sikkert anbefale, at shoppe her, og kommer h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

By Husted er et unikt, moderne og personligt brand, som med små og anderledes detaljer afspejler nutidens trends. Vi arbejder hver dag sammen på nøje at udvælge og udskifte vores produkter, så de hele tiden passer til hverdagens krav til stil og mode.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk shop!

Venligt personale, flot tøj og god service 😊.

11 de agosto de 2019

Hej Anne!
Tusinde tak for din søde anmeldelse❤️
Jeg er utrolig glad for at du kunne lide servicen og ikke mindst tøjet ☺️

Fantastisk firma!

Sødeste mennesker, hurtig levering, lækre styles ☺️☺️

11 de agosto de 2019

Hej Michelle!
Tusinde tak for din søde og fine anmeldelse.❤️
Hvor er det dejligt at du kan lide udvalget og ikke mindst har haft en god oplevelse☺️

Kanon service 👍🏻

9 de agosto de 2019

Hej Trine!
Mange tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.
Er glad for at du kunne lide servicen 🥰

Hurtig levering! God service! Fantastisk tøj

6 de agosto de 2019

Hej Caroline!
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Det betyder rigtig meget for mig.❤️
Jeg håber at vi ses hos By Husted igen!

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Dejlig overskuelig hjemmeside 👌🏼❤️

29 de julio de 2019

Hej Laura❤️
Mange tak for din søde anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os. Håber du blev glad for kjolen 🥰

En super god service

19 de julio de 2019

Hej Lene!
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse. ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition fra bestilling til…

Hurtig ekspedition fra bestilling til levering og meget venlig kundeservice👌

19 de julio de 2019

Hej Christina!
Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre at du har haft en god oplevelse. Tak! 😄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og rigtig sød kundeservice.

3 de julio de 2019

Hej Nadia!
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse.☺️

Helt vildt lækkert tøj

Helt vildt lækkert tøj! Altid hurtig levering og altid hurtige med svar hvis man skriver til dem!
Str. passer perfekt

17 de junio de 2019

Hej Julie!
Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse! Det er så dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. 😄

God kundeservice

Virkelig god kundeservice! Jeg havde et spørgsmål omkring en af deres kjoler og 5 min efter jeg havde skrevet til dem havde jeg fået et svar! Virkelig god kundeservice og nemme at komme i kontakt med!

12 de junio de 2019

Hej Ditte!
Mange tak, fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Det er jeg super glad for. 😄

Fantastisk service!

11 de junio de 2019

Hej Maiken!
Først og fremmest tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.
Jeg er utrolig glad for at du har haft en god oplevelse ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og hurtig betjening

3 de junio de 2019

Hej!
Mange tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. 😄

Hurtig levering😊

2 de junio de 2019

Hej Tanja!
Mange tak for fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. ☺️
Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering - god service :)

20 de mayo de 2019

Hej!
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse. 😄

Igen Super levering og jakken passede

Igen Super levering og jakken passede
Fremragende kunde service det er ikke sidste jeg handler der

19 de mayo de 2019

Hej Nilifer!
Tusinde tak fordi du igen har valgt at handle hos os. Jeg er glad for at jakken passede. 😃

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt levering og god service

Hurtigt levering og god service, ikke sidste gang jeg handler her

13 de mayo de 2019

Hej Elisabeth!
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse! Jeg er glad for at du har haft en god shopping oplevelse hos os. 😄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og fine vare

13 de mayo de 2019

Hej Lene!
Mange tak for din anmeldelse! Jeg håber at du er blevet super glad for din pakke. 😄

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.