Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Scherm werkt niet en verbind niet al aantal keer een mail verstuurd en dms verstuurd maar krijg nergens antwoord op erg jammer dit slechte service ook en €70 kwijt

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb er echt zoveel spijt van. Dat ik het heb gekocht door alle reclames en promotie filmpjes, nooit meer!!! Product kwam binnen en werkte niet zoals het beschreven werd, kreeg steeds een zwarte s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had een carplay besteld zonder achteruitcamera en had later toch beseft dat ik het met een camera wil. Hiervoor ben ik in contact gekomen met Anne en ze heeft me er goed bij geholpen om er toch te ver... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het navigatiesysteem voor mijn zus gekocht. Ik werd zeer goed geïnformeerd over de levering. Op vragen via mail werd direct gereageerd. Mijn zus is er heel erg blij mee. In haar oude auto een modern n... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,0

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Scherm auto, geen retour

Had een scherm voor in de auto besteld, maar deze kon ik helaas niet aansluiten in mijn auto, kan hem niet retour sturen zeiden ze, wel korting.. maar daar heb ik niks aan, nu ben ik 180 euro kwijt voor niks.

29 de enero de 2024

Onbetrouwbaar

Extreem late levering en de producten direct uit China geleverd. De prijs dus onnodig hoog. Zoals de andere reviews al aangeven: onbetrouwbaar, plaats hier geen bestellingen!

21 de diciembre de 2023

Koop hier niks!!

Waardeloze webshop. Mijn bestelling kwam kapot aan, ze zouden het opnieuw opsturen. Een maand later gevraagd om een update, bleek dat ze transport problemen hebben dus kreeg ik de vraag of ik dan mijn geld terug wilde. Dat wilde ik wel want ik had eigenlijk al geen vertrouwen meer in het product. Bieden ze me aan om alleen maar 70% te vergoeden.

De tekst op de website is misleidend. Het product was van bijzonder slechte kwaliteit.

Mijn advies: bestel hier nooit iets!

16 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

BESTEL HIER NOOIT IETS, WEES GEWAARSCHUWD!!

Let op dit zijn spullen van Ali expres alleen 7x zo duur. Retourkosten zijn voor jezelf en als je een
e-mail stuurt dat je het artikel retour wilt sturen krijg je meteen 30% korting, wanneer je dat niet wilt 50% korting en mag je product houden. Dit uiteindelijk gedaan want retour sturen voor 20 euro en dan hopen geld terug te krijgen vond ik een groter risico. Het ding wat we besteld hadden is precies dezelfde als op Ali voor 3 euro, bij Lisa 25 euro.
Dus aub kijk eerst op Ali als je iets wilt aanschaffen.
De retour moet notabene naar Amerika worden verstuurd met track en trace.

5 de mayo de 2023

Onbetrouwbaar!

11-9-22 product besteld, nooit ontvangen. Een nieuw product zou ik kosteloos toegestuurd krijgen, ook nooit ontvangen. Daarna hebben ze 4x aangegeven het bedrag terug te betalen, ook nooit ontvangen. Zeer onbetrouwbaar en onprofessioneel bedrijf.

20 de diciembre de 2022

Producten By-Lisa is goedkoop plastic uit China

Producten komen uit China en zijn mega duur! Fotos op de website zijn misleidend en komen niet overeen met het product wat je krijgt. Producten worden direct uit China naar jouw adres gestuurd waardoor het heel lang duurt voordat je het hebt.
Geld terug.... kan niet zomaar. Je krijgt 3 opties
1. 30% terug en mag je het product houden
2. 40% terug, maar je moet wel 5 sterren review achter laten -- weer misleidend dus!
3. Op eigen kosten terugsturen naar CHINA! en dan pas krijg je al jouw geld terug.

26 de noviembre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ga zo door

Ik had een vraag over de levering kreeg binnen 2 uur antwoord via de mail.
Heel erg blij mee.
Ga zo door!

Bedankt Lisa

11 de agosto de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Chinese webshop!

Op de website is het niet gelijk duidelijk dat het hier om een Chinese webshop gaat. Veel reviews zijn "gejat" als je een tweede keer kijkt. Aan de Track&Trace kan ik zien dat er wel iets onderweg is. Vingers crossed..

7 de julio de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.