Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ByLykkes Original Skin creme har hjulpet helt enormt på mit eksem, min hud kløede konstant og var meget irriteret, men føles nu takket været ByLykke normal og sund igen (havde inden da prøvet mange an... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Luksus til huden og kan varmt anbefales. Jeg vil ikke vælge andet end ByLykkes hudplejeprodukter. Jeg er desuden utroligt taknemmelig for den hurtige leveringstid - jeg husker nemlig altid først... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min hud begyndte at slå fuldstændig ud i den ene side af af ansigtet og jeg var ærlig talt i vildrede. Jeg var inde og Google lidt forskelligt og falder over ByLykke og kan se at flere synes om he... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg må indrømme at jeg var lidt nervøs for at handle her fordi der ikke nogen anmeldelser. Men alt var helt perfekt, jeg bestilte mandag aften og fik hurtigt en bekræftelse på at ordren var pakket og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Bylykke udvikler og sælger ByLykke Plejeprodukter uden parfume, samt udvalgte skønhedsprodukter som vi mener komplimenterer ByLykke cremerne. ByLykke indeholder den unikke ingrediens Colostrum Complex, der virker antiinflammatorisk og helende. Ingrediensen er udviklet via eget forskningsprojekt fra 2005-08 på Aalborg Universitet. Vi har mange kunder med sart og sensitiv hud og ligeså mange kunder, der ønsker enkle og gennemskuelige produkter de kan stole på. Desuden importerer vi økologisk olivenolie fra en gammelt familieforetagende i Spanien, hvor kvaliteten er i højsædet. Forskellige olier til indvortes brug samt kropsolier køber vi direkte fra et velrenommeret firma i Tyskland, hvilket gør at vi kan tilbyde disse til konkurrencedygtige priser. Vi sælger et udvalg af helsekost, som bl.a. Liposomale vitaminer fra ActiNovo i Tyskland, samt enkelte andre varer, der kan hjælpe dig til en sund hud og krop i balance. Vi importerer det bedste magnesium badesalt fra Zechstein området, som vi pakker og tilbyder til en god pris. Alle varer vi sælger står vi 100% inde for i forhold til smag, kvalitet og oprindelse. Vi ønsker at give dig tryghed når du skal shoppe sundhed, pleje og helsebringende produkter. Vores kunder kommer fra hele Europa og vi har en udvalgt distributør i England, som markedsfører ByLykke hos skønhedsklinikker.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Cremen hjælper mod hudeksem

Cremen hjælper mod hudeksem. Fantastisk produkt!

2 de febrero de 2026

Respuesta de Bylykke

1000 tak for at dele dine super gode erfaringer med ByLykke cremen 🙏🏻 Vi elsker når der opnås gode resultater med selv svære problemer så missionen lykkedes.

Bare godt!!

2 de noviembre de 2025

Kære Anette
Det er fantastisk med kunder som dig, der har været trofast gennem mange år. Uden dig ingen ByLykke 🙏🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk creme og god service

Fantastisk creme og god service. M v h Birthe

15 de octubre de 2025

Respuesta de Bylykke

1000 tak Birthe - vi ønsker kun tilfredshed og ved, at vi har de bedste kunder - det er vi taknemmelig for 🙏🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget god service og venlig betjening

Meget god service og venlig betjening. Hun fik det til at passe med ens travle hverdag, så jeg kunne hente min pakke om eftermiddagen selvom hun ikke selv var hjemme. Vil helt klart bestille igen.

Produktet har jeg ikke brugt længe, så dette kan jeg ikke udtale mig om ift. hvordan den virker på langtids sigt, men dejlig creme til ansigtet.

8 de septiembre de 2025

Respuesta de Bylykke

Dejligt at i var tilfreds med løsningen vi fandt 🙏🏻 Håber du får glæde af cremen og en god start kan jeg fornemme, da følelsen på huden jo også er vigtig 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vil næsten kalde det et verdensprodukt

Vil næsten kalde det et verdensprodukt. Virkelig rent og af høj kvalitet. Det eneste hudpleje jeg kunne bruge, da min hud var allermest sensitiv og problematisk. Wauwwww !!

24 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Bylykke

Du gør os stolte af hvad vi gør 🙏🏻 Vi elsker når ByLykke hjælper vores kunder med hudproblemer, så opdager man virkeligt, hvad en sund og effektiv creme kan.
1000 tak for at dele 🙏🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter til fornuftige priser.

Lækre produkter til fornuftige priser.
Holder min problematiske hud (pustulosis palmoplantaris) i ro, så jeg i lange perioder kan undgå brug af receptpligtige præparater.

Klar anbefaling herfra.

26 de febrero de 2025

Respuesta de Bylykke

Dejligt du vil dele dine gode oplevelser med andre, det betyder ALT for os 🙏🏻
Og vi er naturligvis taknemmelige over at ByLykke kan hjælpe på denne type Psoriasis 🙏🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker lotion som trænger hurtigt ind i…

Lækker lotion som trænger hurtigt ind i huden og bevarer den mere smidig.
Jeg har pergament hud, som er blevet bedre. Jeg bruger lotionen flere gange om dagen.
Kan helt sikkert anbefales 😊

23 de junio de 2025

Respuesta de Bylykke

Hvor er det en dejlig besked 🙏🏻 Vi elsker at vores produkter kan gøre en forskel, det er jo derfor vi har lagt så meget energi og kærlighed i ByLykke🙏🏻
kh Pia Lykke

Super fine produkter.

Jeg er blevet fan af flere produkter. Colostrum cremen til min rosecea, sleep support, og senest prøvet scrub sæben som også er helt fantastisk.

12 de junio de 2025

Respuesta de Bylykke

Hvor skønt at høre du har fundet frem til produkter, der fungerer for dig. Rosacea kan være en udfordring, men ByLykke kan heldigvis hjælpe mange med sart og sensitiv hud. Tak for at dele🙏🏻

Flot og hurtig service

Flot og hurtig service - bestilte 2.pinsedag og dagen efter var lotion i min carport🤗

9 de junio de 2025

1000 tak for at dele og dejligt du er tilfreds med vores service🙏🏻

Købt som gave

Købt som gave - det helt rigtige produkt, ualmindelig god kundeservice samt præcis og hurtig levering. Meget tilfreds.

9 de junio de 2025

Respuesta de Bylykke

Vi elsker tilfredse kunder og det var en fornøjelse at kunne hjælpe med den helt rette gave🙏🏻

Altid dejlige varer

Altid dejlige varer, som jeg er meget glad for.
Hurtig ekspedition.
Virksomhed der er til at stole på
Går aldrig forgæves hvis jeg stiller spørgsmål.

1 de junio de 2025

Respuesta de Bylykke

1000 tak for den flotte anmeldelse. Og ikke mindst tilliden til vores produkter og service 🙏🏻

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.