Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service. Fik min bestilling dagen efter, uden nogen problemer. Vil helt klart anbefale andre at shoppe her

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har kun modtaget 2 ud af de 3 varer, jeg har bestilt. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med forretningen, men uden held..

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tøjet er fint men str

Tøjet er fint men str. er dælme små. Handler desværre aldrig der mere!

23 de junio de 2021

Hej Neuja
Øv, det er jeg virkelig ked af at hører :( Så er vores produktbeskrivelse ikke god nok. Jeg kan se at du har handlet hos os nogle gange, og at du har købt forskellige mærker, og noget onesize. Jeg vil gerne i dialog med dig, så vi kan lave en mere passende produkt beskrivelse <3
kh. Annica

25 de mayo de 2021

1000 tak for stjernerne!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var som om ByMarly godt vidste at…

Det var som om ByMarly godt vidste at det var en super-sent-ude-mors-dags-gave jeg skulle fikse fra børnene.
Hurtigt og effektivt, no problems.
🙏🙏🙏

13 de mayo de 2021

Fedt! 1000 tak for anmeldelsen <3

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Fineste forårsjakke i flotte farver, og hurtig levering.
Super service.

26 de abril de 2021
Opinión espontánea

årh hvor dejligt at læse! tak fordi du handlede hos os<3

Helt igennem fantastisk tøj

Helt igennem fantastisk tøj. Jeg fik endelig fat på den eftertragtede cardigan i de fineste farver og jeg har levet i den siden. Jeg meldte mig til, så jeg fik en mail hvis den kom på lager og da jeg fik mailen, skyndte jeg mig ind og bestille og så skulle jeg da også lige have en ekstra kjole med.
Kæmpe anbefaling herfra.

26 de abril de 2021

Respuesta de Bymarly

Hej Katja! 1000 tak for den skønne anbefaling <3 God sommer!

Fantastisk service!!

Jeg købte en smuk jakke, som desværre ikke var så god af kvalitet. ByMarly sendte mig hurtigt en ny, som desværre også var ringe af kvalitet. Da jeg skrev igen, fik jeg igen hurtigt svar og medhold i at varen ikke levede op til forventningerne, hverken for mig eller dem, og de havde også haft fat i leverandørerne, og ByMarly gav mig mine penge igen, og sagde jeg kunne beholde jakken hvis jeg ville.
Det er overordentlig god service.
Virkelig i topklasse, og det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos ByMarly.

23 de abril de 2021

Hej Kristine
Wauw hvor er det dog dejligt med sådan en anmeldelse på trods af at jakken desværre ikke var af den forventede kvalitet. Det er så ærgeligt når nu den var så fin, og ja vi er i dialog med leverandøren om fremtidig kvalitet tjek ☺️ Igen tak for forståelsen og den fine anmeldelse ❤️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.