Der var lidt ventetid på min ordre, da en vare var midlertidigt udsolgt - men der var dialog hele vejen igennem og en sød lille erkendtlighed med, da de skønne varer ankom :) Personligt synes jeg, de... Ver más
La empresa ha respondido
Har lige været i dialog med Mads fra BySkagen, da vi havde fået 2 sæt sengetøj i julegave for længe siden hvor der manglede et pudebetræk. Havde hverken kvittering eller noget, ville faktisk bare s... Ver más
La empresa ha respondido
De har desværre sendt 4 stk. forkerte lagner. Bestilt og ventet længe på 4 stk. lagner i percale og modtager så nogle i 100% satin. Tænker de godt kender forskellen på percale og satin. En Mads ringed... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bestiller d.25/12-25 og tænker så er det der et sted efter helligdagene, men næ, for hos bySkagen havde alle medarbejderne fri til 5 januar. Så alt i alt en forretning der tænker på sine medar... Ver más
La empresa ha respondido
Hos bySKAGEN finder du altid et stort udvalg af klassiske, maritime og moderne sengesæt. Vi fører også Danmarks måske største lagen sortiment. Herudover rummer vores sortiment lækre boligtekstiler såsom; håndklæder, badekåber, plaider, pyntepuder, sengetæpper, viskestykker og meget mere. I vores fysiske butik i Skagen, kan du gå på oplevelse i hele vores univers, og vores personale, både i butikken og på webshoppen, hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige produkter. Vores sengetøj er klart vores mest populære og kendte vare, og vi fører flere forskellige vævninger. Alt fra vores klassiske bomuldsvævning, som er yderst populær, over den ekstra bløde bomuldssatin, den lækre bæk og bølge (krepp), til vores jacquard vævet bomuldssatin. Vi designer selv vores sengesæt designs, og får nye på lager flere gange om året, så udvalget altid er lækkert og spændende - både i butikken og på webshoppen.
Ebstrupvej 2, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ganske enkelt fantastisk service og levering på 2 dage

Respuesta de bySKAGEN
Alt gik som smurt, og modtog varer af fin kvalitet. Så helt perfekt.

Respuesta de bySKAGEN
God service og hjælpsomme medarbejder.
Det er skøn kvalitet.
Fine priser.
Hurtig levering.
Stor tilfredshed med hele handlen.

Respuesta de bySKAGEN
Bestilte boxhynder og efter 3 dage havde jeg dem :)
Virkelig god kvalitet til prisen
Alt i alt topkarakter herfra :)

Respuesta de bySKAGEN
Sengetøj af høj kvalitet, samt en god oplevelse med at bestille og få det leveret.

Respuesta de bySKAGEN
Virkelig god kvalitet! Jeg har brugt sengetøj fra byskagen.com længe, og det holder rigtig godt. Anbefales!

Respuesta de bySKAGEN
Personligt synes jeg, det, der gør en kæmpe forskel på webshops, er når man mærker, der er mennesker bag, der gør deres bedste for at yde service, hvis der opstår problemer. Og det mærkes tydeligt hos by Skagen :) Derfor fem af de flotte!

Respuesta de bySKAGEN
Super dejligt sengetøj og se på og ligge i. Har nu købt 2 sæt. De er pengene værd

Respuesta de bySKAGEN
Helt fantastisk service - reklamation i har og fantastisk sengetøj, både til børn og voksne, mit barnebarn vil kun ligge skagens sengetøj.

Respuesta de bySKAGEN
Fin og overskuelig hjemmeside. Fine varer. Vil gerne handle hos dem igen.

Respuesta de bySKAGEN
Så alt i alt en forretning der tænker på sine medarbejder, og da de så kom veludhvilet tilbage mandag d.5 januar 2026 havde jeg en mail om formiddagen om at det var på vej og tirsdag d.6 var det hjemme på mine dyner🤩 god service når man ringede derover og hørte om det var på vej, jeg ligger fantastisk im mine dyner og dynerne fiser og kke ned i det ene hjørne🙏🏼 så BySkagen har fået en ny stamkunde💫

Respuesta de bySKAGEN
Jeg har handlet hos by Skagen nogle gange. Ordren er hver gang leveret rimelig hurtigt, samt intakt.
Jeg syntes at produkterne er god kvalitet.
Det er også en overkommelig hjemmeside, som bør prøves af andre.

Respuesta de bySKAGEN
Det er super god kvalitet og hurtig levering fra jer

Respuesta de bySKAGEN
Wow, sikke en god kvalitet af sengetøj som jeg har købt og en god service oplevelse fra start til slut. Caroline er en fantastisk medarbejder og ejer virkelig et servicegen. Tusind tak😊

Respuesta de bySKAGEN
Más información sobre otros tipos de reseñas.