Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt och smidigt hittades en köpare till platsen i Sthlm Halvmarathon. Ett steg i ändringen på siten för loppet strulade, kontaktade Bytastartplats-supporten och fick snabbt hjälp. Bra och trevlig k... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Supersmidigt, tryggt och jättebra service! Förbättringsförslag: den långa texten som beskriver steg för steg hur man ska gå tillväga är väldigt lång och det är lätt att missa ett viktigt steg. För... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trots att det var sent en fredagkväll fick jag mycket snabb återkoppling vid flertalet mail, och fick den hjälp jag behövde. Mycket nöjd, rekommenderar starkt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lätt att sälja sin plats. Det var inga problem att registrera sitt konto. Själva försäljningen var enkel men jag förstod inte riktigt sista steget om jag skulle säga att allt var genomfört eller o... Ver más

1. Vendedor de entradas para eventos

Escrito por la empresa

Bytastartplats.se är en svensk marknadsplats för köp och försäljning av startplatser till motionslopp. Vi erbjuder en trygg och smidig lösning för andrahandsförsäljning av startplatser och hjälper idrottare att köpa och sälja startplatser på ett säkert sätt. Genom vår säkra betallösning hålls betalningen tills köparen har bekräftat mottagandet av startplatsen. På Bytastartplats.se kan du tryggt köpa eller sälja startplatser till populära lopp som Göteborgsvarvet, Stockholm Marathon och Vasaloppet – samt många andra motionslopp.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,8

Todas las opiniones

69 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Great website

Great website — secure transfers, low fees, and support at every step. It’s honestly much better to buy here than risk dealing with a scammer.

7 de febrero de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Äntligen en pålitlig plats där man kan…

Äntligen en pålitlig plats där man kan köpa och sälja startplatser! Köpet funkade smidigt och kändes tryggt. Om namnbytet inte bekräftas av säljaren får man pengarna tillbaka och man intygar själv att startplatsen erhållits innan affären anses som avslutad. Kommer att leta startplatser här igen framöver!

28 de enero de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de Bytastartplats.se

Respuesta de Bytastartplats.se

Tack för fin feedback! Tillsammans skapar vi en tryggare andrahandsmarknad för startplatser. Välkommen åter!

8 consejos para escribir buenas reseñas.