God kunde service, super produkt, som skulle "skræddersyes" til vores behov. God oplevelse at handle hos byVogn!
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig god oplevelse at handle med Byvogn. Vi fik hurtigt svar på vores spørgsmål og varen var færdig før aftalt tid og den lever fuldt ud op til vores forventning. Vil helt sikkert anbefale Byvogn... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har været forbi byVogn et par gange herpå sensommeren, fordi vi ved en tilfældighed opdagede, at der tæt på Tversted i det nordjyske befandt sig en producent af spændende ting til haven. Ud... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig svartid på spørgsmål og tilbud lå der også efter kort tid. Blomster kasse lige på de mål som passede perfekt til vores have
Información sobre la empresa
- Jardín
- Cabaña
- Constructor de casas personalizadas
- Casa de vacaciones
- Constructor de casas
- Promotor inmobiliario
Escrito por la empresa
byVogn designer og producerer højbede i cortenstål, havekunst og specialløsninger i stål til haven. Med baggrund i håndværk og mange års erfaring arbejder vi med fokus på kvalitet, funktion og holdbart design. Vi tilbyder både standardprodukter og løsninger på mål – altid med personlig service og tæt dialog med kunden.
Información de contacto
Dinamarca
- byvogn.dk
La gente también ha visto
God total oplevelse!
Højbede i Cortenstål på specialmål
Meget tilfredsstillende købsoplevelse med hurtig reaktion og god forståelse for mit behov.
Leveringen var hurtig, og prisen var samtidig konkurrencedygtig.
Kan klart anbefales.

Respuesta de Byvogn
Vi købte højbede på mål og de var klar…
Vi købte højbede på mål og de var klar før anslået tid og var bare lige som de skulle være 👍

Respuesta de Byvogn
Inspiration til haven, godt håndværk og altid klar til en god snak om mulige løsninger
Ud over forskellige former for bede i cortenstål, finder man også en masse skulpturer, plantestativer, brændeopbevaring og mange andre haveting godt forarbejdet i stål med denne smukke rødbrune farve. Ud over de nævnte produkter finder du også keramikkugler i forskellige størrelser og farvevariationer.
byVogn tager også imod specialbestillinger, så det er kun egen fantasi der sætter grænsen. Heldigvis er der på adressen rigtig mange ting og sager at lade sig inspirere af, og man er altid klar til at give et råd eller to med på vejen, for at du som kunde får mest ud af dine produkter købt hos byVogn.
Så står du og mangler noget unikt til haven, som du ikke finder ret mange steder, så smut en tur til Tversted. Det er køreturen værd underordnet hvor du kommer fra.

Rigtig god dialog!
Paw har været meget venlig, imødekommende og fleksibel ifm. fremvisning og levering.

Respuesta de Byvogn
God kommunikation og god service
God kommunikation og god service - super fine produkter.

Byvogn er et besøg værd
Kreativ oplevelse.
Tilføjer dine omgivelser et strejf af noget nyt.

Flot vare
Flot vare, leveret til aftalt tid.
God og hurtig service. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.

Respuesta de Byvogn
Virkelig god service og hurtig levering…
Virkelig god service og hurtig levering 👏🏼👏🏼👏🏼

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.