Banner for Cadeaubon.be

Cadeaubon.be Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was leuk dat ik mijn bon in zoveel verschillende winkels kon omruilen en zelf mijn bedrag kon kiezen dat ik in elke shop wou uitgeven . Had ook een probleem met mijn voucher en ze hebben me instan... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

werkt goed en het aanbod is groot, maar het is al meerdere keren dat ik een bon niet ingeruild krijg. Je hebt dan een hoop nummers ingegeven en dan kom je bij nummer 10 en wil hij niet aannemen. Je ge... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles verloopt vlot duurt soms wel lang tot de bon toekomt per post Een vraagje feitelijk als je besteld via post wat gebeurd er als de bon zoek raakt bv achterhouden door postbode of iets dergelijks... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is een uitstekende oplossing wanneer je onverwachts en direct een cadeautje nodig hebt. Je krijgt een goede begeleiding en na betaling heb je na een uurtje jouw cadeaubon op mail. Heel gemakkelijk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Proveedor de regalos corporativos

Escrito por la empresa

Met Cadeaubon.be geef je altijd het juiste cadeau! Het vinden van het juiste cadeau kan namelijk soms een tijdrovende en frustrerende klus zijn. Met onze cadeaubonnen zijn deze problemen voorgoed de wereld uitgeholpen! Je geeft namelijk een cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft. Laat je verrassen door ons uitgebreide en veelzijdige aanbod! Op werkdagen Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Bestel nu online!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

921 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Omslachtig systeem!

Ik vind het echt een heel omslachtig werkwijze hebben. Het wijst zich niet zo fijn uit. Ook de website van cadeaubon.be is gewoon niet echt handig jammer genoeg.

2 de mayo de 2026

Hallo Asarela,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je de werkwijze en website als omslachtig hebt ervaren. We nemen dit soort opmerkingen serieus en zullen dit intern meenemen ter evaluatie. Hopelijk verloopt een volgende ervaring een stuk prettiger.

Volop keuze

Volop keuze, bonnen zijn makkelijk in te leveren.

2 de mayo de 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de ruime keuze en dat het inleveren van de bonnen zo makkelijk gaat. Dat is precies de ervaring die we willen bieden.

Omdat de service is good

Omdat de service is good

Hallo,

Bedankt voor je mooie compliment! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Heel veel keuze

Heel veel keuze

Hallo Vanessa,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het ruime aanbod. We vinden het belangrijk dat er voor iedereen een passend cadeau tussen zit!

Vlot

Alles ging heel vlot
Gemakkelijk als last minute cadeau

28 de abril de 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen en dat het goed van pas kwam als last minute cadeau. Dat is precies waar we het voor doen!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Na enige pogingen lukt het om de bon te…

Na enige pogingen lukt het om de bon te activeren. Maar fijn dat we konden kiezen tussen verschillende accommodaties

Hallo Carine,

Goed om te horen dat het inmiddels gelukt is! Een cadeaubon is na betaling altijd automatisch actief, dus handmatige activatie is normaal gesproken niet nodig. Fijn dat jullie blij zijn met de keuze uit verschillende accommodaties en een passende optie hebben kunnen vinden

De kadobon was makkelijk in te ruilen

De kadobon was makkelijk in te ruilen

1 de mayo de 2026

Hallo Maryse,

Goed om te horen dat het inwisselen van de kadobon zo makkelijk ging. Dat maakt het geven en gebruiken van een cadeau net wat prettiger.

Heel omslachtig

30 de abril de 2026

Hallo Carine,

Wat jammer dat je het zo hebt ervaren. Laat ons gerust weten welk proces je omslachtig vond.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles is digitaal vlot verlopen en de…

Alles is digitaal vlot verlopen en de keuze is legio.

28 de abril de 2026

Hallo Wim,

Goed om te horen dat alles digitaal vlot is verlopen en dat je de ruime keuze zo waardeert. Dat maakt het gebruik inderdaad een stuk eenvoudiger en flexibeler.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk om cadeau te krijgen en…

Leuk om cadeau te krijgen en gemakkelijk te gebruiken

27 de abril de 2026

Hallo,

Goed om te horen dat het leuk was om te krijgen en dat het gebruik zo gemakkelijk ging. Precies wat je wilt met een cadeau.

alles prima verlopen!

16 de marzo de 2026

Hallo Marie,

Fijn om te horen dat alles prima is verlopen en dat je tevreden bent.

Super service

Super service

Hallo,

Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Makkelijk om alles te regelen en de bon…

Makkelijk om alles te regelen en de bon aan een aankoop toe te wijzen .

26 de abril de 2026

Hallo Marc,

Goed om te horen dat alles zo makkelijk te regelen was en dat het toewijzen van de bon aan de aankoop soepel verliep.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Laast minute altijd een topcadeau om me…

Laast minute altijd een topcadeau om me te nemen

Hallo Thierry,

Fijn om te horen dat het voor jou een handig last minute cadeau is en goed van pas komt wanneer het snel geregeld moet worden.

Divers qua keuze

Graag nog meer opties om om te ruilen. Dit was een heel fijn, divers cadeau met eigen keuze (nuttig)! Mag zeker elk jaar gegeven worden door de werkgever.

Hallo,

Goed om te horen dat je de diversiteit en de vrijheid in keuze als positief ervaart en dat het cadeau zo nuttig is in gebruik. Dank ook voor je suggestie om nog meer inruilopties toe te voegen, dat nemen we zeker mee.

Perfect

Perfecte manier om snel een interessant cadeau te kunnen geven. Bestellen, betalen, printen en klaar!

Hallo Bernadette,

Wat fijn om te horen dat alles zo snel en gemakkelijk is verlopen! Ideaal wanneer je op korte termijn een leuk cadeau nodig hebt. Veel plezier met geven!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel keuze betaalbaar en snelle…

Veel keuze betaalbaar en snelle levering ik ben fan

27 de abril de 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de ruime keuze, de prijs en de snelle levering. Mooi dat het zo goed bevalt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ruime keuze van leveranciers.

Ruime keuze van leveranciers.
Duidelijke site

23 de abril de 2026

Hallo Carl,

Goed om te horen dat je tevreden bent over de ruime keuze aan leveranciers en de duidelijke website. Dat is precies waar we op inzetten.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

cadeaubon.be maar vooral in Nederland m

Het noemt wel cadeaubon.be maar de meeste van de inwisselpunten zijn .NL
Beperkt inwisselbaar vanuit België.
En dan moet je nog eens een veel groter bedrag aankopen dan de waarde vd bon.
Vergiftigd geschenk dus

26 de abril de 2026

Hallo Sara,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de cadeaukaart niet aan je verwachtingen voldeed en dat je de inwisselmogelijkheden als beperkt hebt ervaren vanuit België.

We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn wanneer aangesloten partners voornamelijk op de Nederlandse markt gericht zijn of wanneer er aanvullende voorwaarden gelden bij het besteden van een cadeaukaart. We proberen hierover zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en bij de deelnemende merken.

Je feedback over het aanbod en de gebruikservaring vanuit België nemen we serieus en zullen we intern bespreken om te kijken waar verbeteringen mogelijk zijn.

Sander

Perfect delivery

Perfect delivery

27 de febrero de 2026

Hello,

Good to hear the delivery went perfectly and everything arrived as expected.

Have fun with your gift card!

Shania
(verzonden via e-mail)

8 consejos para escribir buenas reseñas.