Banner for Cadeaubon.be

Cadeaubon.be Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was leuk dat ik mijn bon in zoveel verschillende winkels kon omruilen en zelf mijn bedrag kon kiezen dat ik in elke shop wou uitgeven . Had ook een probleem met mijn voucher en ze hebben me instan... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

werkt goed en het aanbod is groot, maar het is al meerdere keren dat ik een bon niet ingeruild krijg. Je hebt dan een hoop nummers ingegeven en dan kom je bij nummer 10 en wil hij niet aannemen. Je ge... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles verloopt vlot duurt soms wel lang tot de bon toekomt per post Een vraagje feitelijk als je besteld via post wat gebeurd er als de bon zoek raakt bv achterhouden door postbode of iets dergelijks... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is een uitstekende oplossing wanneer je onverwachts en direct een cadeautje nodig hebt. Je krijgt een goede begeleiding en na betaling heb je na een uurtje jouw cadeaubon op mail. Heel gemakkelijk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Proveedor de regalos corporativos

Escrito por la empresa

Met Cadeaubon.be geef je altijd het juiste cadeau! Het vinden van het juiste cadeau kan namelijk soms een tijdrovende en frustrerende klus zijn. Met onze cadeaubonnen zijn deze problemen voorgoed de wereld uitgeholpen! Je geeft namelijk een cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft. Laat je verrassen door ons uitgebreide en veelzijdige aanbod! Op werkdagen Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Bestel nu online!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

918 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

? Weet niet ?

Beste Johan,

We horen graag wat we volgens jou beter of anders kunnen doen. Stuur ons gerust een e-mail met je ervaring, dan nemen we je feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Groetjes, Felicia

Zeer vlot...

Vlotte wissel van de cadeaubon voor een aankoop in de winkel naar keuze
In de winkel vlotte aankoop kunnen doen voor de waarde vd cadeaubon.
Dankjewel Gamma!

Beste Maria

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Geweldig dat alles zo vlot verliep. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Valorada con 2 estrellas sobre 5

ik heb geen antwoord gehad op mijn vraag

ik heb geen antwoord gehad op mijn vraag

Beste Lauwers,

Wat jammer om te horen dat je geen antwoord hebt gekregen op je vraag, dat is natuurlijk niet zoals het hoort. We kijken hier graag met je naar en helpen je graag verder. Stuur ons alsjeblieft een e-mail met je ordergegevens, dan pakt onze klantenservice dit zorgvuldig op.

Met vriendelijke groet, Kelly

Alles snel geregeld

Beste Joel,

Bedankt voor je mooie review, daar worden we blij van! Fijn dat alles snel geregeld was. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Snel en makkelijk.

Beste klant

Bedankt voor je mooie review! Super om te lezen dat alles snel en makkelijk ging. Veel plezier met je cadeaukaart(en).

Alles verliep vlot

Alles verliep vlot, digitale cadeaubon krijg je meteen na betaling in je mailbox en alle stappen zijn duidelijk omschreven.

23 de junio de 2026

Beste Martine,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Veel plezier met je digitale cadeaubon.

Hartelijke groeten, Bonnie

Facile et Efficace .

Facile et Efficace .
Top

Bonjour AU CROQUANT ETOILE,

Merci beaucoup pour votre avis positif, cela nous fait tres plaisir ! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre carte cadeau.

Cordialement, Bonnie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gift card didn't work

Gift card didn't work, didn't recive any gift card... Never working with this again!

25 de abril de 2026

Dear sir/madam,

We are sorry to hear that your experience was not as it should be. We would like to help and look into this further with you. Please send our customer service team an email with your order details, so we can assist you as carefully as possible.

Best regards,
Shania

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel goed alleen graag wat meer uitleg…

Heel goed alleen graag wat meer uitleg over joe de non werkt en dat je hem online moet ruilen voor in de winkel

Beste Laura,

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te lezen! Dank je ook voor je opmerking over de uitleg. We nemen die mee. Veel plezier met je cadeaukaart(en), en mail ons gerust als je nog iets nodig hebt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel gemakkelijk om die bon om te…

Heel gemakkelijk om die bon om te wisselen in een andere bon voor een bepaalde winkel.

Beste Joy,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Heel veel plezier met jouw cadeaukaart(en).

Bonnie

Tevreden klant

Alles verloopt vlot duurt soms wel lang tot de bon toekomt per post
Een vraagje feitelijk als je besteld via post wat gebeurd er als de bon zoek raakt bv achterhouden door postbode of iets dergelijks.is toch moeilijk te controleren en hoe brengen jullie dit dan in orde

23 de junio de 2026

Beste,

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je over het algemeen tevreden bent!

Mocht een cadeaubon die per post is verstuurd onverhoopt niet aankomen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We kijken dan samen wat er is gebeurd en zoeken naar een passende oplossing.

Groetjes, Felicia

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enige minpunt is de presentatie van de…

Enige minpunt is de presentatie van de bon via mail. Veel te primitief.

19 de junio de 2026

Beste Bert

Bedankt voor je mooie review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent, en we nemen je opmerking over de presentatie van de bon via mail mee. Als je nog iets nodig hebt, mag je ons altijd een e-mail sturen.

Perfecte service

Perfecte service, resultaar zoals beloofd.

Beste Ronald,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Veel plezier met je cadeaukaart(en).

top was het en correct

21 de junio de 2026

Beste Sonja

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Best regards, Bonnie

Super gemakkelijk !!!

Snel, gemakkelijk en simpel geregeld!!!
Privé of zakelijk.

18 de junio de 2026

Beste Andre

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Geweldig dat alles snel, gemakkelijk en simpel geregeld was. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Best regards, Bonnie

Snel geregeld

Het is snel geregeld. Maar het is spijtig dat de lay-out een simpele mail is die je niet als cadeau kan geven. Ik heb er zelf een mooie cadeaubon van gemaakt. Het zou leuk zijn moest deze kant en klaar toegestuurd worden.

Beste Renilde,

Bedankt voor je fijne review en voor het delen van je feedback. Fijn om te horen dat alles snel geregeld was, en als je nog iets nodig hebt, mag je ons altijd even mailen. Veel plezier met je cadeaukaart(en)!

gemakkelijk

5 de enero de 2026

Beste Bestthinggenesis,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat alles gemakkelijk verliep. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Groetjes,
Bonnie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel complex om een cadeaubon in te…

Heel complex om een cadeaubon in te ruilen

14 de junio de 2026

Hallo Benny,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat het inwisselen als complex wordt ervaren. Ons systeem is juist zo ingericht om zoveel mogelijk flexibiliteit en inwisselopties te bieden.

Mocht je hulp nodig hebben bij het gebruik, dan denken we graag met je mee.

Groetjes,
Shania
(verzonden via e-mail)

8 consejos para escribir buenas reseñas.