Har igen været på café Engelhardt til super lækkert frokost. Bedste smørrebrød til rimelige priser. Samt den bedste betjening. Kan varmt anbefales.
Consulta las opiniones de los clientes
Var på caféen og bestilte rødvin , de havde kun husets vin til 229kr Havde ikke bestilt den da de kom med flasken åbnet, vi smagte og accepterede desværre, absolut ikke pengene værd. Bestilte past... Ver más
Cafe Engelhardt er blevet min ynglings cafe at besøge efter kun et par besøg. Maden er både velsmagende og utrolig behagelig at se på. Servicen er tiptop, og selvom der er travlt, bliver man altid mø... Ver más
Fejrede min svogers fødselsdag på Café Engelhardt og blev hilst velkommen med verdens største smil:) Der var plads til ungerne og alles særskilte ønsker til retterne blev imødekommet - så sublim servi... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Søborg torv, 2680, Søborg, Dinamarca
- info@cafeengelhardt.dk
- cafeengelhardt.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har igen været på café Engelhardt til…
Hvilken skuffelse
Var der d.d med en veninde og vi skulle bare have en kop kaffe og lidt at spise. Jeg bestilte en ostemad, sikke en skuffelse. En ostemad serveret på et stykke død kedelig stykke toast. Armen helt ærligt, det kan I ikke byde jeres gæster.
Altså I holder til 20 skridt fra Søborgs bedste Bager og har rig lejlighed til at få lækkert brød. Tag 5 kr. mere og det har hurtigt tjent sig hjem.

Respuesta de Café Engelhardt
super oplevelse
super dejlig betjening høflig og rar selvom jeg mødte op i arbejdstøj og måske ikke lige passet til andre mht tøj fik en dejlig pariserbøf dejlig mad og super betjening kommer helt sikkert igen og prøver mere så dejlig en betjening tak for det
Et godt sted i Søborg!
Dejlige omgivelser, god service og god mad!
En god cafe
En god cafe, kun et problem, jeg købte kaffe og ville gerne drikke den stille og roligt, men ved siden af mig røg et par på verandaen, og jeg måtte lede efter et andet sted.
Blev taget i r.... på min 50 års fødselsdag.
Jeg må desværre komme med et surt og meget skuffet opstød. Den ene stjerne caféen har fået, er for maden. Det giver jeg dem. Den er der absolut ikke noget at sætte en finger på.
De får simpelthen bundkarakter, fordi de ødelagde, hvad der skulle há været en hyggelig og afslappet fødselsdagsbrunch i anledning af min 50 års fødselsdag.
Vi var 22 voksne og to børn på 6 og 1 1/2 år.
Ikke alene havde de ikke noteret at vi spiste brunch først, OG fik kaffe og fødselsdagskage EFTER brunch. De tog fuld pris for børnene, De havde ignoreret at jeg ønskede tre alm størrelse Othello lagkager, og i stedet bestilt en kæmpe kage som jeg endte op med at betale 1500 kr for. Vi blev jaget ud kl.13.00 da de havde booket et andet selskab. Så det var ikke tid til at sidde i ro og mag og nyde kaffen, kagen. Jeg nåede heller ikke at pakke gaver op. Det var i det hele taget meget stresset og forhastet oplevelse.
Så tak Café Engelhardt for at há sat jeres mærke på min 50 års fødselsdag.
Caféen forlangte ågerpris for arrangement
Min datter fejrede sin 50 års fødselsdag med brunch og havde bestilt kuverter til 22 voksne og 2 børn på hhv.
6 år og 1½ år.
Der var desuden aftalt, at der skulle serveres 3 Othello-lagkager (koster ca. 130, kr. stk. hos bageren) og ekstra tid i Caféen til nydelsen af lagkagen.
Gæsterne blev alligevel bedt om at gå kl. 13, så alle nåede ikke, at få lagkage.
Min datter betalte 4.056, kr. = for 24 voksne, samt ettusinde og femhundrede: 1.500, for lagkagen!!!
Desuden fik hun ingen kvittering ved betalingen!
Vi kan på ingen måde anbefale jer til andre!!!
Hyggeligt og god mad.
Tak for en dejlig oplevelse til min Fødselsdag. Alle syntes det var hyggeligt og rigtig god mad. Som det altid er.
Tak for mad.
Det er med stor sorg at vores sidste besøg på Engelhardt var vores sidste.
Vi er kommet der siden de åbnede og kommer langvejs fra og har altid glædet os når vi skulle derhen og spise brunch.
Der plejede at blive kredset om maden, så der var lidt men godt, såsom nogle lækre pølser med små snit i og en cremet scramble æg med lidt purløg i. Flere små ting som bare gjorde helhedsoplevelsen til noget særligt.
Men det er bare ikke tilfældet længere. På vores sidste besøg var scramble eggs bare standard, pølserne var tørre og kedelige, pandekagerne var meget klæg og smagte af olie.
Derudover er priserne steget markant, og selv prisen for brunch til vores 2-årige er 119 kr.
Når kvaliteten falder og prisen stiger giver det desværre ikke længere mening for os at køre langt for at spise brunch på Engelhardt.
Men tak for nogle gode stunder.
Bordbestilling
Når man gør sig den ulejlighed at tage til Engelhardt dagen før for at bestille et bestemt bord, er det irriterende, at man så får et andet bord, når man kommer. Der var faktisk en mening med at bestille lige netop det bord. Laksen var OK, men retten som helhed var lidt tør, fordi der manglede noget sovs. På menukortet stod der, at det var med hvidløgssmør, men den kunne vi ikke rigtig hverken finde eller smage.

Respuesta de Café Engelhardt
Tak for en god pasta med kylling.
God overraskelse
Fik nogle fantastiske friske sandwich og en rigtig god kaffe med skøn og dejlig kringle til. Var mere end positivt overrasket over den gode kvalitet.
Har længe villet kigge forbi… men kom…
Har længe villet kigge forbi… men kom aldrig forbi denne cafe på Søborg Torv, indtil i dag til min mors fødselsdag.
Maden er helt fantastisk. !!
Jeg er overrasket over kokkens fantastiske kælen for de mindste detaljer… bl.a gode saucer, fantastisk kød mv.
Venlig betjening
Lige fra man træder ind af døren bliver man mødt af venlig og smilende personale. Hurtig betjening og et flot menukort med spændende retter .
Flot arrangeret mad.
Lokalet var lidt til den kolde side .
Pænt og rent på toilettet .
Vi kommer helt sikkert igen:-)
Tusind tak for rigtig lækkert…
Tusind tak for rigtig lækkert smørrebrød og service helt i top, vi ses snart igen.
🙏
Dejligt og hyggeligt ude areal
Dejligt og hyggeligt ude areal, lækkert mad og søde tjenere
Varmelamper og hyggelig terrasse med…
Varmelamper og hyggelig terrasse med god mad og service
Rigtig god cafe
Rigtig god cafe. Mega søde tjenere og virkelig god service. Kan klart anbefales. Den lever op til alle ens forventninger.
Rigtig søde tjenere og fantastisk mad
Rigtig søde tjenere og fantastisk mad. En uforglemmelig oplevelse. Skal helt sikkert derhen igen <3
Hyggelig cafe
Hyggelig cafe, med god service. Lækker mad og god kaffe
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.