Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte nachos med damen. Maden var god, kasse medarbejderen var sød og smilende, jeg forstår slet ikke de dårlige anmeldelser. Har i årene førhen tit været på fry HC og dele nachos med e... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Skuffende besøg.

Besøget var mildest talt skuffende til prisen. Rugbrød fra Kohberg, lille grovbolle fra frost, toast af endeskive der kunne agere knækbrød og sammensat skinke, kedeligste scrambled egg, tør pandekage, kaffen og teen halvkold, kaffeglasset kun halvt fyldt, og ingen sukker. Kniven var en steakkniv, som ikke egner sig særligt godt til, at smøre med, men til gengæld var god til, at skære i de overstegte pølser.
Servitricens kommentar var blot: Nå...

7 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brunch i dag på Cafe Fry bød på tør…

Brunch i dag på Cafe Fry bød på tør pandekage, endeskive toastbrød, tynd yoghurt, oversteget pølse af udefinerbar herkomst, kaffen halv fyldt og kold, tekoppen halvfyldt, rugbrød fra en dags gammel pakke skiveskåren, tunmousse have selskab af grå gamle ærter, og servicen fra personalet var ikke eksisterende - heller ikke da vi anfægter kvaliteten af brunch. Spild af penge. Bliv væk. Tak for ingenting.

7 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig blevet ringe på det sidste

Virkelig blevet ringe på det sidste. Mad der ikke bliver leveret og de der kom var uspiselig og lignede noget de bare havde varmet op. De tager ingen ansvar for manglende levering og giver Wolt skylden, men buddet tager vel det mad med der var i posen?

24 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skuffende med tiden

Café Fry var tidligere stedet man kom når man skulle have noget godt veltilberedt mad. Desværre er kvaliteten virkelig blevet ringe med tiden. Deres brunch er absolut ikke pengene værd, tynd yoghurt, en kæmpe klat smagsløs tunmousse, en lille bitte bolle og en tør skive rugbrød, var noget af det skuffende på tallerknen. Har desuden oplevet to gange i træk at have betalt ekstra for en latte i stedet for en alm. sort kaffe og begge gange har jeg ikke fået en latte. Kommer ikke igen!

7 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cafe'Fry ikke pengene værd!!!

Virkelig dårlig oplevelse da kæresten jeg gik ind på Cafe' Fry Herning City fredag aften. Vi bestilte en nachos med kylling...har aldrig fået så dårlig en nachos før... Vi kan li at der kommer lidt ekstra ost på så det bestilte Vi... Ingen ekstra ost og den ost der var på, var meget smagløs. Vores nachos kunne ligge på en underkop, lidt for pengene. Kan bestemt ikke anbefale Cafe' Fry Herning City. Vi har før været der, hvor madkvalilteten og mængden af maden var helt i bund. Vores sidste besøg!!!

12 de diciembre de 2025

Så hellere Bones

Vi bestilte Tapas.
De små retter var brokket sammen på en tallerken. Virkelig dårlig tilberedning.
Det er første og sidste gang, vi sætter vores ben der.

5 de diciembre de 2025

Super god Cafe🙂💪💪!!

Alle de gange jeg har spist på Cafefry enten i Herning gågade eller i Herning Centret har Servicen altid været i top og med et smil på læben og maden har altid været i orden og smagt godt , så Big thumbs up her fra 😊.

15 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min mand og jeg fik en brunch tallerken…

Min mand og jeg fik en brunch tallerken . Vi har for nogle år siden fået brunch ,hvor det var helt fantastisk mad ,men hold da op ,der må være sket noget ,for alt på den brunch tallerken var uden smag ,der var på ingen måde kredset om maden . Tii 119 kr pr tallerken ,var det en ualmindelig skuffende omgang .Det kan i gøre bedre .
Ejeren af cafeen stod kort og diskuterede højlydt med en af medarbejderne ude i cafeen .
Der var helt dødt i de i cafeen ,på trods stod der ikke mindre end 4 medarbejdere og nærmest stod oveni hinanden for at rydde op .
Ingen ha en god dag da vi gik ud af butikken ,selvom vi sagde pænt farvel .

7 de julio de 2025

Elendig mad

Elendig mad. Cæcar salat uden salat, lidt blød agurk i bunden og masser af croutoner - kylling hvor blev det af 👎
Burgere med total tør oksebøffer - stegt sorte og bløde og halvrå kartofler .
Øv

3 de julio de 2025

FANTASTISK TAPAS THE BEST EVER

FANTASTISK TAPAS den bedste jeg NOGENSINDE har fået (udefra).
Smagene var helt i top & super flot dekoreret.

Vi fik maden ud af huset, jeg smagte det hjemme ved min veninde.
Dette er IKKE en tapas med 50 forskellige pølser & 2 paté, nej dette er en af de 2 LÆKRESTE tapas jeg har fået EVER😋😋
Super lækkert med advocado, ost, laks, frugt & grønt. Jeg kan ellers normalt ikke lide tapas (jeg kan ikke lide alle de pølser).
Men her var der jo humus & lækker karamelliserede valnødder😋, spidskålssalat & advokade med ostecreme, oste & LÆKKERT rugbrød
😋😋😋 & lækkert franskbrød mm.
Vi fik så noget andet end hønsesalat (kan ikke lige huske hvad).
Så tak for SUPER lækker aftensmad til jer & min veninde, godt valgt Dorthe🥰
(Dog manglede der ting på fadene som ellers var aftalt, mener det var nogle pølser & oste, men det må i snakke med Dorthe om.)

Min veninde havde så lavet lakse blinis ved siden af, samt fyldte små stærke rød peber…😋😋😋
På vores eget tapas bord hjemme sørger jeg altid for (efter min mand & datter kommer hjem med 20 forskellige slags pølser), at tilføre laks & tunmousse (af smøre-ost & tun😋) så der er noget til dem som ik’ er så pjattet med pølse, mig.

31 de mayo de 2025

Great all day dining

Great food, and good portion sizes. Perfect for either lunch, brunch or dinner, or even that post work Friday drink! I’ve been buying the salmon tarts for years and it never misses - would 100% recommend!

16 de mayo de 2025

lækkermad

lækkermad
super godt sted, ligger et godt sted i Herning hvor der gode parkerings muligheder, der er super lækker mad til meget fornuftige priser god betjening et besøg være sted

11 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.