Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en snakkurv med chilimayo. Chilimayoen var tört i toppen, den havde klart stået for længe uden at være dækket til. Selve indholdet af snakkurven smagte af gammelt friture fedt. Det var si... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Havde aftalt et 8 timers arrangement med 3 retters menu: Laksetatar, Oksemørbrad, Chokoladekage m is og frisk frugt + husets vin-vand-cocktails-fadøl alt incl. Velkomstdrik: Aparol Spritz var meget t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har i dag holdt en 80 års fødselsdag med en dejlig 3 retters menu. Vi har haft en dejlig oplevelse sød betjening, Skøn mad, rigeligt af det og pænt anrettet. Der manglede ikke noget og drikkevarer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig julefrokost buffet som vi havde bestilt til 12 pers. Veltillavet, velsmagene og rigeligt med mad. Et ønske kunne være at rugbrød og franskbrød var med lidt mere kerner og lidt mere groft. Evt.... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Brunch buffet og superbetjenning

Brunch buffet 15-04-2018 for 20 personer, super service, buffet i top
betjenning, super smil fra pigerne, vestegnens absolut bedste, vi
kommer snart igen!

15 de abril de 2018

Respuesta de Cafesesa

Hej Conni. Tak for din anmeldelse!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

To timers ventetid på frokost som var bestilt i forvejen.

Aldrig har jeg oplevet så ringe og amartøragtigt personale. Vi er til gravøl som naturligvis aftalt og bestilt på forhånd. Vi måtte vente 30 min. på at kunne få noget at drikke og mere end 90 min. på 2 stykker med rugbrød.

Skiltet man bliver mødt med i døren var månedens joke.

Come in - we are awesome.

Kl. 15.30 var vi nød til at køre med 2 grædende børn som ikke havde fået frokost skønt vi havde været på cafeen i næsten 120 min. (På det tidspunkt var de ved at være klar til at vi kunne sætte os til bords)

Jeg vil aldrig anbefale nogen at holde et større arrangement på mere end 2 personer dette sted.

Aldrig igen vil jeg sætte mine ben der.

27 de junio de 2017

Respuesta de Cafesesa

Hej Michael. Tak for din anmeldelse! vi beklager desværre ulejligheden, men håber på at se jer igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefalelsesværdig - til daglig og til fest!

Da vi skulle fejre guldbryllup ved at invitere et halvt hundrede mennesker til et frokostarrangement, blev vi anbefalet Cafe SeSa. Da vi rettede en henvendelse til Cafe SeSa fik vi en meget fin og professionel modtagelse, hvor vi blev budt på kaffe mens vi drøftede mulighederne. Det så attraktivt ud. Inden vi besluttede os, spise vi der et par gange. Fantastisk god mad og en meget venlig og imødekommende betjening. Vi var ikke i tvivl, festen skulle holdes i de dejlige lokaler med den smukke udsigt over havnen, den gode service og den dejlige mad, nemlig på Cafe SeSa.
Vore gæster var meget begejstrede over stedet, betjeningen og maden, som i høj grad skabte fundamentet under en uforglemmelig god stemning. Som værter kan vi med glæde se tilbage på, at vi fulgte anbefalingen, som vi uden forbehold hermed videregiver.
Et råd vi selv har fulgt efterfølgende idet vi allerede har spist der et par gange mere.

2 de abril de 2017

Respuesta de Cafesesa

Hej JR. Tak for din anmeldelse!

Uforglemmelig konfirmation

Har netop afholdt min mindste søns konfirmation hos Cafe Sesa. Bestilte lokalet i stueetagen med den mest fantastiske udsigt ud over indsejlingen til Ishøj Havn og Vallensbæk Havn. Fra 1. kontakt ved reservation, til festen var slut, har vi følt os i trygge hænder. Personalet hos Sesa er meget imødekommende og man fornemmer, at man som kunde er i centrum.
Maden levede op til alles forventninger og lidt til. Det var faktisk et samtaleemne blandt gæsterne, hvor tilfredse de havde været med maden.
Så kære Cafe Sesa. Tusind tak for at gøre min søns konfirmation til en helt igennem uforglemmelig dag! I har fortjent alle 5 stjerner.

6 de mayo de 2016

Respuesta de Cafesesa

Hej Thomas. Tak for din anmeldelse!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækker mad, Skønt personale

En veninde og jeg spiste på cafeen en onsdag aften i dejligt sommer vejr. Vi sad på den store terrasse ud til vandet, virkelig dejlig placering.
Maden var lækker !
Personalet var super søde og hjælpsomme.
Dog ventede man lidt længe på maden, men af en ny opstartet cafe, så var helheds oplevelsen super

Jeg vil klart anbefale andre at spise der

20 de agosto de 2015

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.