Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,1

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kommer jævnligt på Cafe SPIS

Kommer jævnligt på Cafe SPIS. Vi har også lige afholdt et større selskab. 2 dage før selskabet var jeg sulten og bestilte 2 stykker dejligt smørrebrød og hertil bestilte jeg en Cola, men de havde kun dåser. Det accepterede jeg så, men fik så et kæmpe glas med is og hvor hele colaen var hældt op i så jeg måtte skynde mig at drikke hele colaen før alt isen smeltede. Det værste var så, da jeg fik regningen. Cola på dåse kostede 48,- kr. så er det vist betalt. Jeg klager ikke over en fadøl til 70 kr. men 48,- for en dåse sodavand er sgu for meget.

18 de junio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bollerne var værst!!

Bacon og pølser er overdone så det dårligt er til at tygge, føltes som at tygge i læder.Bollerne er hårde som sten eller kan bruges til at spille petanque med. 2 stjerner fordi røræg og laks var dejligt. Appelsinjuice fra en plastik flaske(købt, ikke friskpresset)Ikke et sted vi vil spise brunch/morgenmad igen.

8 de febrero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Uengageret personale

Vi var 4 personer og vi havde bestilt 3 retters menu.
Jeg fik muslinger og en del var knust eller lukket, de burde være sorteret fra inden servering, men der var rigeligt så jeg sorterede dem bare fra selv og blev stadig mæt.
Resten af maden var god.
Vi bestilte vin til maden, en flaske til 795,-. Den blev ikke åbnet ved bordet og der blev ikke skænket i glassene, men blot stillet midt på bordet som var det en flaske vand, det har jeg aldrig oplevet på andre restauranter før.
Vi blev placeret lige ved siden af et stort selskab der holdte julefrokost, de var så højlydte at vi ikke kunne føre en samtale hen over bordet. De både slog på glassene, holdte tale og sang.
Hvis vi havde vidst vi ville få sådan en placering havde vi valgt et andet sted at mødes. Det ødelage desværre vores ellers hyggelig aften at vi ikke kunne føre en samtale, men bare sidde og kigge på hinanden og vente på maden.
Jeg har skrevet til restauranten om vores oplevelse og fået vag svar tilbage om at de vil være opmærksom på servering af vin fremover. Det burde være standard at en flaske vin bliver åbnet ved bordet.
Generelt føltes det mere som en café oplevelse end restaurant oplevelse. Prisen var i den høje ende hvis man ser det som en café oplevelse, som restaurant oplevelse er prisen rimelig.

6 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Desværre var der ingen sammenhæng…

Desværre var der ingen sammenhæng mellem mad, kvalitet eller pris. Fiskefilet var ganske enkelt ikke tilberedt ordentligt (der blev ikke opkrævet for den), Pariser bøf kan fortolkes, men på nærmest uristet/ustegt toastbrød med en hakkebøf der var mere kogt end stegt og derfor fik brødet til at sejle i væde, går det simpelthen ikke til en pris på 189,-.
Personalet er søde, venlige og imødekommende - men ingen taler dansk og har åbenlyst også problemer med engelsk og menukortet.
Samlet set en rigtig dårlig oplevelse - men dog ikke billig.

12 de abril de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

We liked it

Great little cafe with good food and reasonable prices - nachos and salad were great

15 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

waiting time - burned food

I ordered food from them. They said they ll deliver in 40 minutes . They delivered after 1.5 hrs and cold. The potatoes were absolutely burned like black. Someone packed it and saw its burned. like come on. The taste was also bad.

2 de julio de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.