Uengageret personale
Vi var 4 personer og vi havde bestilt 3 retters menu.
Jeg fik muslinger og en del var knust eller lukket, de burde være sorteret fra inden servering, men der var rigeligt så jeg sorterede dem bare fra selv og blev stadig mæt.
Resten af maden var god.
Vi bestilte vin til maden, en flaske til 795,-. Den blev ikke åbnet ved bordet og der blev ikke skænket i glassene, men blot stillet midt på bordet som var det en flaske vand, det har jeg aldrig oplevet på andre restauranter før.
Vi blev placeret lige ved siden af et stort selskab der holdte julefrokost, de var så højlydte at vi ikke kunne føre en samtale hen over bordet. De både slog på glassene, holdte tale og sang.
Hvis vi havde vidst vi ville få sådan en placering havde vi valgt et andet sted at mødes. Det ødelage desværre vores ellers hyggelig aften at vi ikke kunne føre en samtale, men bare sidde og kigge på hinanden og vente på maden.
Jeg har skrevet til restauranten om vores oplevelse og fået vag svar tilbage om at de vil være opmærksom på servering af vin fremover. Det burde være standard at en flaske vin bliver åbnet ved bordet.
Generelt føltes det mere som en café oplevelse end restaurant oplevelse. Prisen var i den høje ende hvis man ser det som en café oplevelse, som restaurant oplevelse er prisen rimelig.
6 de diciembre de 2025
Opinión espontánea