Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft Calmbed i många år ,till vår förra hund -en Papillon- i Lgh och i stugan och han älskade dom 🤩och nu har vi köpt likadana till vår Labbe och han älskar verkligen dom🤩 Han ligger i soffan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra information om produkterna, lätt att beställa. Leveransen var supersnabb. Min hund sover nu gott hela natten i sin fina bädd. Så nöjd med att inte behöva gå ut varje natt med min gamla hund. S... Ver más

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utan tvekan den bästa hundsängen

Utan tvekan den bästa hundsängen. Vi har testat många åt vår Ridgeback och denna är långt över förväntan och hon älskar den. Vi köpte storleken XL och både vår hund och familjemedlemmar får plats att gosa. Kan inte rekommendera den tillräckligt mycket.

Bästa bädden😍

Han ligger i soffan med oss en stund men sen går han ner i bädden och lägger sig och där somnar han djupt, och perfekt med upphöjningen runt om som han vilar huvudet mot-som en kudde🙌🥰Har rekommenderat denna bädd till vänner/släkt och deras hundar och dom är mer än nöjda😃

Bra information om produkterna

Storleksrekommendationen var i minsta laget så jag fick beställa en större.

Valpen älskade sin Calmbed dag 1

Vi köpte en Calmbed på tips från våran uppfödare. Det blev sååå bra! Valpen var trygg i sängen redan i bilen. Det fortsatte att vara en trygghet i huset och hon älskar den. Nu funderar vi på en till, som alternativ till en Barboursäng i lägenheten.

7 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, bästa bädden till hundarna. Rekommenderar det varmt, kommer att köpa fler bäddar till hundarna då de älskar denna.

27 de marzo de 2026

🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟🌟🌟🌟. Femstjärnigt!! Min valp som precis flyttat till mig sussar så gott!! Hon känner sig trygg och vaknar upp pigg och glad! 🥰
Jag har aldrig haft en valp som haft så lugna och fina nätter någon gång tidigare, inget gnäll om att vilja komma upp i sängen hon sover i sin bädd hela natten , otroligt!! 🤩🤩🤩👍

/Catarina Vikberg

30 de marzo de 2026

Andra Calmbed vi köper!

Mila har haft sin bädd ca ett år, efter bara någon vecka älskade hon den. Vi köpte en billigare "vanlig" hundbädd till vårt sommarställe. Hon ratade bädden. Vi köpte en till Calmbed och bytte ut den "vanliga" bädden där. Mila var så nöjd i helgen när vi tog med oss den nya Calmbed till sommarstället! Häftigt att se!

23 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.