2,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Armaturer

Har købt armatur til både håndvask og bruser. Efter et par måneder er der huller i svejsning af armaturet til håndvasken, og nu nu har jeg opdaget at brusehovedet ruster. Alt sammen inden for et halvt år. Det er virkelig dårlig kvalitet og kan absolut ikke anbefales.

19 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Produkter kan ikke anbefales....

Vi købte et Camargue brusestangsæt Samsø Blåvand bestående af bruser i toppen og håndbruser. Da vi fik taget det i brug, viste det sig, at vandet blev ved med at dryppe i 4-5 minutter efter, man havde slukket for vandet.
For at være sikker på, at det ikke skyldtes utætheder i vores installation, fik jeg en VVS-mand til at tjekke pakninger og blandingsbatteri – alt var OK.
Da både Bolius’ hjemmeside og den VVS-mand, der var her, bekræftede, at vandet ikke bør løbe så længe, klagede jeg til Bauhaus.
De fik klagen pr. mail sammen med en video, der viser 5-6 dråber, der bliver ved med at dryppe.
De sendte klagen til deres leverandør CAMARGUE, som sagde, at det var helt normalt og dermed afviste de klagen.

Jeg har efterfølgende købt et andet sæt et andet sted og af et andet mærke – og det drypper slet ikke.

25 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dyr, dårlig kvalitet og ingen reservedele.

Deres armaturer er elendig kvalitet og går i stykker efter et par års brug. I mit tilfælde ville det have været nemt at reparere, hvis det kunne lade sig gøre at opdrive reservedele til armaturet.. men hverken Bauhaus eller Camargue er istand til at skaffe reservedele..

15 de marzo de 2023

2 bruselåger i glas Carmargue

Fik leveret 2 bruselåger i glas fra Carmargue.
Den ene låge gik i stykker ifm udpakning.
Var ikke blevet stødt på nogen måde.
Carmargue afslog reklamation på lågen.
Har talt med VVS'er, som siger at det kun kan være en fabrikationsfejl.
Jeg måtte i stedet købe og betale for en ny låge.
Det kalder jeg dårlig service.

6 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bauhaus og smedens kat er i familie.

Hvis du vil købe dette mærke, så husk at bestilt det min det et år før det skal bruger. Verdens dårligste service - hvis der var nogen. Bauhaus holder kunderne hen, med den ene dårlige undskyldning efter den anden. "Kommer om 2 dage, På torsdage, Først i næste uge, Er afsendt fra grossist sov, sov.)

9 de septiembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deres ret dyr bruse sæt holdt helt…

Deres ret dyr bruse sæt holdt helt præcist 2 år. Og man kan ikke købe seperate dele til den. Selvom Bauhaus prøvede at kontakte firmaet og bede om delene. Elendig kvalitet. Jeg forstår ikke Bauhaus giver have deres l**t på hylderne.

22 de octubre de 2019
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Startede godt men endte skidt

Skrev til camargue sverige da Bauhaus nægtede at kunne skaffe reservedele til håndvaske jeg havde købt der. I starten var de meget imødekommende men så skulle jeg finde serienummer??? Hvor F..... sidder et serienummer på en porcelænsvask? Det skrev jeg til dem men pludselig havde de oprettet min sag som 2 sager og 2 forskellige ekspedienter nedlagde deres sag men henvisning til den andens sag. Og vupti så havde de smart nok lukket begge sager uden at løse noget som helst.
Jeg forsøgte at anmelde bauhaus på Trustpilot men de forlanger "bonnummer" ???? hvem gemmer det i flere år? Jeg gjorde ikke og kunnde derfor ikek få lov at fortælle om mine oplevelser med dem på Trustpilot. Så er Trustpilot troværdige når de tillader store kæder selv bestemme hvem der må anmelde dem???

14 de diciembre de 2016

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.