Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

"Oszustwo! Sklep nie realizuje zamówień i zbywa klientów masowymi mailami o awariach. Sprawa Camashop jest już prowadzona przez Prokuraturę Rejonową Warszawa-Praga Południe (sygn. akt 4321-5.Ds.2295.2... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Witajcie.Przestrzegam przed zakupem od f.CamoShop Sylwia Piątek mieszczącej się przy ul. Bysławska 84, 04-996 Warszawa, mazowieckie,zamówienie złożone z dn.28.styczen.br.do tej pory nie wysłano,brak k... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam tego sklepu internetowego. Kontakt z obsługą klienta praktycznie nie istnieje – brak odpowiedzi na maile, a telefony nie są odbierane. Zamówienie nie zostało zrealizowane w deklarowanym c... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zamowienie nr 502962 złożone 27.01.2026 z czasem realizacji 5 dni jednak do tej pory żadnej informacji. Telefonu ani maila nikt tam chyba nie obsługuje - żadnej odpowiedzi na wysłane zapytania. To był... Ver más

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Wyłudzenie i oszustwo

Zamówiłem kilka koszulek. Zamówienie zostało opłacone szybkim przelewem, miało zostać zrealizowane w ciągu 3 dni. Oczywiście nie zostało. Po kilku upomnieniach, gdzie w odpowiedzi dostawałem przeprosiny i kolejne terminy realizacji, w końcu, po ok. 3 tygodniach anulowałem zamówienie i zażądałem zwrotu pieniędzy.
Zamówienie zostało anulowane, zwrotu zapłaconej kwoty nie otrzymałem. Jest to więc po prostu wyłudzenie.
Kolejne próby skomunikowania się ze sklepem i żądanie zwrotu pieniędzy pozostały już bez odpowiedzi.
Ten sklep prowadzą wyłudzacze i oszuści.

16 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niesolidność czy złodziejstwo ?

Na przełomie Luty - marzec 2025 zamówiłem koszulki . Korespondencja z firmą to około 20 maili w końcu z przedstawionych ofert wybrałem zwrot pieniędzy . dzisiaj mamy luty 2026 . No i cisza

13 de febrero de 2026

Niewywiązywanie się z umowy

Krótko mówiąc. Zamówiłem produkt 13 października 2025 produkty. Dzisiaj jest 6 luty 2026 nie otrzymałem produktu. Camoshop czasami odpisuję. Zdecydowanie odradzam nie wywiązują się z umowy kupna. Oczywiście wszystko było zaplacone.

6 de febrero de 2026

Camoshop- oszuści

Pierwszy zakup koszulek przebiegł wyśmienicie.
Kiedy zamówiłem następne koszulki, chyba w sierpniu 2025.
Problemy techniczne, nie odpowiadają na maile.
Oszuści.

21 de agosto de 2025

Oszustwo

Zamówienie zlożone 20 listopada, mamy już styczeń, kontakt urwany, brak zwrotu pieniędzy. Czyste oszustwo

29 de enero de 2026

Czyste oszustwo

Czyste oszustwo, najpierw na maile odpowiadali tłumacząc się problemami technicznymi, podawali ostateczne daty realizacji zamówienia, potem zero odzewu i żadnego zwrotu środków. Po prostu ukradli kasę i nie ma ani zamówionych produktów ani zwrotu.

Oszustwo jakiego nigdy jeszcze nie doświadczyłem, a 45 lat już na tym świecie jestem. Dziwne że jeszcze nie poszli siedzieć, bo z opinii w necie wynika, że kradną kasę wszystkim klientom

4 de septiembre de 2025

Brak towaru

Brak towaru, brak zwrotu środków.
Kontaktu telefonicznego również brak.
Email(większość automat), przeprosiny, obietnice, zwodzenie I przeciąganie terminów, aż wreszcie całkowity brak kontaktu.

Usuwają zamówienia z profili klientów na swojej stronie.

Oszuści w najczystszej postaci!

9 de septiembre de 2025

Oszuści

Oszuści, nie wysyłają towaru i nie zwracają pieniędzy. Brak kontaktu

8 de enero de 2026

Oszusci

Oszusci, czekam na zamówienie od sierpnia 2025. Nie odpowiadają na maile nie odbieraja telefonu. Zgłosiłem sprawę do UOKIK. Unikać!

4 de agosto de 2025

Camoshop - oszuści.

Camoshop – brak towaru i zwrotu pieniędzy, zwodzenie klienta. Szczerze odradzam zakupy w sklepie internetowym Camoshop. Zamówienie (nr 324334) złożyłem i opłaciłem jeszcze na początku sierpnia 2025 roku. Mimo zapewnień na stronie o szybkiej realizacji, towar do mnie nie dotarł przez kolejne dwa miesiące. Sklep stosuje metodę „na przeczekanie” – w odpowiedziach na maile ciągle proszą o cierpliwość i deklarują wysyłkę „w przyszłym tygodniu”, co nigdy nie następuje. Oficjalne wezwanie do realizacji zamówienia z września zostało zignorowane. W obliczu trwałego braku wysyłki odstąpiłem od umowy. Jeśli zwrot środków nie wpłynie na moje konto, sprawę zgłaszam do UOKiK oraz na policję. Strata czasu i pieniędzy. Omijać szerokim łukiem!

1 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zdecydowanie za długi czas realizacji zamówienia

W sklepie kupowałem kilkukrotnie, ostatni raz w listopadzie 2025 i był to mój ostatni zakup w tym sklepie, niestety. Czas realizacji zamówienia ponad miesiąc. Z grupy na FB wiem, że miałem dużo szczęścia, bo niektórzy czekają na wysyłkę miesiącami. Pierwszy mój mail z zapytaniem o termin wysyłki nie doczekał się żadnej odpowiedzi. Po drugim mailu, w którym zapowiedziałem zgłoszenie do rzecznika praw konsumenta otrzymałem odpowiedź że wyślą tak szybko jak to możliwe, podali termin, którego w zasadzie nie dotrzymali (wysłali dzień później). Ostatecznie ponad miesiąc czekania to zdecydowanie za dużo i nie powinno mieć miejsca, tym bardziej, że sklep nie informuje o tak długim terminie realizacji zamówienia przed zakupem.

20 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.