Banner for Camping Cocooning

Camping Cocooning Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

alles gut, schnelle Lieferung, Artikel Melamin Teller sehr hübsch, gut verpackt, wir sind sehr zufrieden, diese Artikel auch in Europa kaufen zu können und nicht in UK mit Zöllen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We kwamen van ver, we waren op doorreis naar Frankrijk. We hadden deze zaak gezien op internet. Hele leuke en ook niet alledaagse campingspullen te koop. We werden vriendelijk geholpen en er werd oo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al van bij het binnen komen van de winkel ervaar je de hartelijkheid. Zelfs met koffie. Het assortiment van kampeerartikelen is uitgebreid, maar vooral mooi en degelijk. Hier maken jullie het verschil... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het is altijd heel aangenaam om bij jullie in de winkel binnen te springen. Klantvriendelijkheid is top! Jullie cadeaubon verpakking mag iets origineler…. Dat verwacht ik nl van een winkel waar zo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de campamento
  2. también en la categoría
  3. Tienda de insumos para vehículos recreativos

Escrito por la empresa

Camp smart, Live stylish! Camping Cocooning is een sfeervolle en hoogwaardige (web)shop gevestigd in Beerse (België), gespecialiseerd in stijlvolle, praktische en lichte campingvriendelijke producten. Onze vouwwagens en daktenten vervolledigen het stoere en gezellige assortiment van Camping Cocooning Wat maakt Camping Cocooning uniek? • Doordachte selectie: elk product is zorgvuldig gekozen om de sfeer, gezelligheid en functionaliteit te verbeteren voor onderweg.  • Breed assortiment: van keuken- en campingaccessoires tot slimme opbergsystemen en sfeermakers – alles wat je nodig hebt om jouw outdoor ervaring comfortabel en stijlvol te maken.  • Sfeervolle inspiratie: de kern van hun aanbod draait om “cocoonen” – kamperen met comfort, gezelligheid en gemak.  • Lokale verankering met internationale uitstraling: gevestigd in Beerse, België, met een gebruiksvriendelijke webshop en betrouwbare service.  Praktisch & toegankelijk: • Gebruiksvriendelijke website met overzichtelijke categorieën (van koken en tafelen tot slapen, douchen, opbergen en sfeer).  • Veilig en soepel afrekenen: via creditcard, PayPal, Bancontact, Apple Pay, en meer.  • Goede reputatie: gemeten via externe reviewplatformen scoort Camping Cocooning zeer hoog, met een gemiddelde van 4,79 uit 5 op Trustoo.io.

Passie voor kamperen = cocoonen / stijlvol en praktisch!

Escrito por la empresa

Voor en door onze klanten, gastvrij en ongedwongen.
Bij Camping Cocooning draait het niet alleen om kampeerartikelen, maar vooral om mensen. Het is ons doel om elke klant met respect, oprechte aandacht en een persoonlijke benadering te helpen. We willen dat onze winkel aanvoelt als een plek waar je écht welkom bent — een warme, gastvrije omgeving waar je op je gemak kunt rondkijken, inspiratie kunt opdoen en gewoon even mag zijn zonder commerciële druk. We nemen graag de tijd voor een eerlijk en transparant advies dat past bij jouw situatie en wensen. Gastvrijheid dragen we hoog in het vaandel, en dat voel je. Of je nu komt voor een grote aankoop of gewoon om ideeën op te doen, je mag altijd rekenen op een open gesprek, een glimlach én een lekkere kop koffie of thee.

Een persoonlijke, correcte service met oog voor verbinding

Camp smart, Live stylish!

Camp smart, Live stylish!
* Sfeervolle én slimme producten Elk artikel in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd op stijl, gebruiksgemak én kwaliteit. Zo breng je sfeer én functionaliteit mee op reis.  *Persoonlijke service met hart en aandacht We luisteren naar je wensen, denken met je mee en helpen waar mogelijk — voor, tijdens én na je aankoop. * Loopt er iets mis? Dan zoeken we samen met jou naar een eerlijke en passende oplossing. Service stopt voor ons niet na de aankoop. *Toegankelijkheid & bereikbaarheid Of je nu uit België bent of verder weg, bezoek onze fysieke winkel of shop online — wij maken het je zo eenvoudig mogelijk. En ja, de koffie en thee staan klaar als je langskomt.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

588 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

545 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Guter Preis. In erster Linie habe ich den…

In erster Linie habe ich den Küchenrollenhalter bei Ihnen bestellt weil Sie mir den meines Erachtens realistischen Preis geboten haben.
Bei Bedarf werde ich mich wieder auf Ihrer Plattform umsehen.

31 de agosto de 2026

Respuesta de Camping Cocooning

Vielen Dank, Birgit, für deinen Einsatz und die positive Bewertung!

Fijne winkel

Fijne winkel, behulpzaam personeel en net wat leukere dingen als bij de kampeerwinkels in Nederland!

30 de agosto de 2026

Respuesta de Camping Cocooning

Dank je wel Brenda voor de positieve en leuke beoordeling! Heel fijn:-)

Alles is in orde

Alles is in orde, mooi en veilig verpakt.

28 de agosto de 2026

Respuesta de Camping Cocooning

Dank je wel Yo voor de moeite en positieve beoordeling!

Wat een leuke winkel

Wat een leuke winkel! Ook fijne ontvangst en sfeer. Allemaal originele producten met mooie kleuren die net iets anders dan standaard zijn. We hebben ons moeten beheersen om niet teveel te kopen.

25 de julio de 2026

Respuesta de Camping Cocooning

Dank je wel Inge. Heel fijn te horen, hier doen we het voor:-)

alles super👍👍👍

alles super👍👍👍
nette Beratung im Shop, schnelle Lieferung und top Ware

26 de agosto de 2026

Respuesta de Camping Cocooning

Vielen Dank für deine Mühe und die positive Bewertung!

De moeite waard !!

Goede leuke winkel. Lijkt klein op eerste gezicht maar ze hebben verrassend veel artikelen. Anders dan anders. Producten die we hebben gekocht zijn van goede kwaliteit.
Ook eigenaren/personeel zijn erg vriendelijk, behulpzaam en attent. Zijn hier nu een aantal keren geweest. Moeten er een uurtje voor rijden maar is zeker de moeite waard.
En een gezellige koffie corner 😁😁 met zeker ook aandacht voor de hond.

29 de agosto de 2026

Prima service.

Prima service. Ons donsdeken was te groot en ze maken er geen probleem van als we vroegen dat we het konden ruilen voor een maat kleiner. Heel veel leuke dingen.

2 de agosto de 2026

Respuesta de Camping Cocooning

Dank je wel Anja voor de moeite en leuke review!

Geweldige service!

Geweldig aanbod aan producten en service waar de meeste bedrijven van kunnen leren. Perfecte keuzebegeleiding via Whatsapp en in de winkel en eerlijk retourbeleid. Voor mij geen andere kampeerwinkel meer!

2 de agosto de 2026

Respuesta de Camping Cocooning

Wat een super review! Dank je wel An hier worden wij helemaal blij van en dit is exact waarom we het zo graag doen:-)

Informatie

Info in de winkel was zeer goed en correct.

1 de agosto de 2026

Respuesta de Camping Cocooning

Dank je wel Eric, voor de moeite en positieve beoordeling!

Mooie spullen

Mooie spullen, vlotte snelle levering

30 de julio de 2026

Respuesta de Camping Cocooning

Dank je wel Anja, voor de moeite en positieve beoordeling!

8 consejos para escribir buenas reseñas.