Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb intet hos denne virksomhed, jeg bestilte 20 ens varer, fik kun 13, skrev tilbage intet svar, du bliver medlem uden at det fremgår tydeligt, hæver pengene før varen er sendt. Køb IKKE her, du bl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

TOTAL PLAT FIRMA.. Candynuts.dk må og skal være garant for hvilket transportfirma de bruger. Hvis transportfirmaet IKKE leverer indenfor rimelig tid bør I omgående finde en anden transportør, længe... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stægte tyr nosser

Mega god forretning købte stægte tyr nosser og de kom efter 2 dages vente tid og de smager fornuftigt, og de giver mig rejsning hver gang jeg tager en bid kan helt stærkt anbefaldes

24 de diciembre de 2025

Pas på - scam forretning

Pas på - dette er et scam, hvor I bagefter bliver trukket et månedligt beløb på 89 kr, selvom I bare købte en enkelt gang karameller. Drøn ulovligt scam, hvor de tilmelder dit (eller dit barns) kort til et abonnement, og bagefter ikke tager telefonen, når man vil spørge dem hvorfor de trækker penge på ens kort. Kortet skal lukkes i din bank for at stoppe betalingerne.

21 de junio de 2025

Rent scam og bondefangeri

Rent scam og bondefangeri. Undgå for enhver pris. Efter måneders venten spørger jeg, hvornår varerne kommer og de tilbyder at sende noget af ordren og annullere resten. Jeg vælger at vente til jeg kan få hele ordren - som jeg jo har bestilt fragt til fra et andet firma - men de fjerner alligevel noget af ordren og sender resten. Så jeg ender med at betale fragt for 5 gange så meget, som jeg modtager. De undskylder sig med at de ikke kan skaffe varen og har fjernet den fra deres hjemmeside - hvilket er lodret løgn, varen er stadig på hjemmesiden og står som "på lager" og kan bestilles.

3 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bad service, but received my goods

I ordered my goods on 23/11, received no answer in two weeks, had to call several times to CS, they always told my package was with WH for packing , after no response, called again and again, sent them emails but no response. But good news is I got my package last week on 20/12. I would say if you order something with them, please don't expect delivery within 2-4 days as they say on webpage, wait at least one month. Overall experience - Non satisfactory

23 de diciembre de 2024

Scammers

Scammers, scammers, scammers, be careful. Made an order on this site and paid for delivery, but I never waited for my order((((

1 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse!

Bestilte varer til konfirmation hos Candynuts. Vi fik det hele leveret 3 dage efter. God oplevelse og vil klart anbefale Candynuts.

5 de octubre de 2024

Hold jer langt væk !

Hold jer langt væk !! Det har kostet mig over 1600 kr at bestille lidt slik.
Hvis du bestiller noget på hjemmesiden bliver de ved med at hæve penge på dit kort uanset hvad du siger , lige nu ved jeg ikke om jeg er nød til at melde dem til politiet før de stopper

30 de septiembre de 2024

Bondefangeri

For det første kommer man ind i et medlemsskab man ikke kan komme ud af igen. Det står der INTET om når man handler derinde. De trækker fra kontoen så det hjælper ikke at få ens kort spærret.

For det andet skal man selv hente varene eller sørge for levering og det bliver ekstremt dyrt. Det er ligeledes en kamp at få sine penge retur hvis man ikke kan dette.

Hold jer væk!!

18 de enero de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.