Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para jardín

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Cane-line er kendt for havemøbler af højeste kvalitet. Både lounge og dining grupper. Se vores store udvalg.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,1

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kundeservice ud over det normale

Vi købte en parasol for 2 år siden.
Da vi oplevede problemer med at den tabte skruerne og at betrækket ikke kunne lukke ordentligt, kontaktede vi Cane-Line.
Parasollen blev afhente og efterset og sendt retur til os.
Der kommer et nyt betræk med posten.
Alt i alt en fantastik service fra Emil i kundeservice.

27 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende kvalitet og service

Skuffende kvalitet og service
Vi fik to Diamond stole med skamler fra Caneline i sølvbryllupsgave men desværre lever kvaliteten ikke op til prisen. Hynderne ubrugelige, da inder puderne bliver våde og man blive våd bag i når man sidder på dem, hvilket gør dem uanvendelige. Vi opbevarer dem indendørs om vinteren. Vi kontaktede Caneline, men oplevede dårlig service og mange undskyldninger. Vi er vilde med Canelines design, men desværre er de uanvendelige som havemøbler.

1 de agosto de 2023
Logotipo de Cane-line A/S

Respuesta de Cane-line A/S

Hej Mikael
Vi beklager din oplevelse. Vi har desværre ikke kunne finde en sag på dit navn i vores system, så du må meget gerne kontakte vores service afdeling på service@cane-line.com, og de vil hjælpe dig.
Med venlig hilsen Cane-line

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Holder ikke - falsk markedsføring

Har en del mokkabrune cane-line stole og sofaer. Desværre er de ikke vejrbestantige som de har lovet i salgsbrochurerne. Bæresnorene bliver først vide for derefter at knække. Møblerne er derofr intet værd mere. Vi købte dem netop fordi de skulle være vejrbestandige. Det er falsk markedsføring.
Cane -line tilbød os at kunne købe nye med 30% rabat, men det vil vi da ikke.

17 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste kvalitet😀

Vores havemøbler er 14 år i år, og står lige så flot, som da vi købte dem. Selv hynderne er de samme, og er stadig rigtig pæne og gode at sidde i. Også selvom de bliver brugt meget i sommerhalvåret.

22 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har nogle ca. 15 år gamle Cane-line havestole, som vi er meget glade for. Efter mange års slid var plast-fødderne slidt op, hvorfor vi henvendte os til Cane-line for at høre, om man kunne få nye fødder til stolene.
Den telefoniske henvendelse blev besvaret med stor hjælpsomhed og ekspederet hurtigt. De nye fødder modtog vi allerede dagen efter.
Tak for god og hurtig service!

9 de julio de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.