...eigentlich 5sterne wenn da die Sache mit dem Porto nicht gewesen wäre. 2 separate Bestellungen 2xporto bezahlt a 10 Franken also 20 Franken und es komm beides in einer Brief Sendung !!!
I have been using cbd for 4 months for depression and anxiety and for healing and protect my nervous system. I've tried some products from different companies and countries, from E.U to USA. I thin... Ver más
I am trying this product to help treat cancer. I have only used one bottle and am not sure if it has had an impact. I have now ordered another bottle to give it more time. So far I can not say if it h... Ver más
Premium CBD Cannabidiol Cannabinoids Cannabis based products & dispensary | oils, eliquids, wax, dried flowers | Swiss Made | entourage effect | Switzerland
Route de Saint-Julien 184, 1228, Plan-les-Ouates, Suiza
- info@cannaliz.ch
- cannaliz.ch
I have not recieved anything
I havnt recieved anything that should be a warning to everyone
Ware am 1.7.24 bezahlt, nichts erhalten, kein Kontakt möglich.
Ware am 1.7.24 bezahlt, und nichts erhalten. Auf mehrfaches anschreiben meinerseits bezüglich des Lieferstatus wurde ignoriert. Keinerlei Antwort oder sonstiges. Vielleicht war der Shop mal echt, aber jetzt sieht es so aus als hätten Betrüger diesen übernommen. Aufpassen und Finger weg. Warnung!
Bon choix de produits
Bon choix de produits, % bien indiqués. Facilité d'utilisation.
LF
Everything fine
Fast service
Fast service, no issues, arrived quickly, product is for my elderly dog, no idea if it works, she's not told me!
Livraison super rapide
Livraison super rapide, produit toujours au top. Merci Cannaliz.
Super decouverte
Super découverte avec les pods remplissable et ce pod rechargable (USB-C)
De plus toutes les différentes variétés aux goûts variés à 10ml.
Marque phare en THC Suisse
Sehr zufrieden mit dem Service und dem…
Sehr zufrieden mit dem Service und dem Produkt!
Very good delivery service
Very good delivery service. I was surprised not to get all items together but later discovered the missing item in the mail.
Good products.
Perfect service
Excellent products
Excellent products, Weedstick just incredible, very tasty and efficient.
Rapide et efficace
![Logotipo de cannaliz.ch [swiss CBD shop]](https://consumersiteimages.trustpilot.net/business-units/5aa7c7072e48e50001962ba0-198x149-1x.jpg)