Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bo Sonnich Rasmussen er den mest fantastisk kirurg. Fra start til slut er han bare lyttende, ærlig, nærværende, professionel og bare suveræn dygtig til sit arbejde. Han er virkelig god til at vej... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man føler sig set og bliver taget fantastisk godt i mod fra det øjeblik, man træder ind på klinikken. Fik fjernet nogle vorter i ansigtet og nogle fedtknuder i hovedbunden. Små indgreb, men de blev... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica de cirugía plástica
  2. Cirujano plástico
  3. Hospital privado
  4. Clínica especializada

Escrito por la empresa

CAOLÍN tilbyder kirurgiske og kosmetiske behandlinger af høj kvalitet, udført af nogle af Danmarks mest erfarne plastikkirurger og kosmetiske sygeplejersker. Med en kombination af specialiseret ekspertise og en dyb forståelse for dine individuelle ønsker sikrer vi, at du er i trygge hænder hos Caolín. Vores skræddersyede behandlingsplaner forener sofistikeret håndværk med et skarpt fokus på naturlige og æstetiske resultater.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bo Sonnich Rasmussen er den mest…

Bo Sonnich Rasmussen er den mest fantastisk kirurg.
Fra start til slut er han bare lyttende, ærlig, nærværende, professionel og bare suveræn dygtig til sit arbejde. Han er virkelig god til at vejlede og informerer. Man føler sig virkelig i trygge hænder.
Jeg er så glad for jeg valgte lige netop Bo til at lave mine bryster. Jeg havde set hans arbejde og gode resultater fra min svigerinde, der fik lavet BFO på Bo’s tidligere arbejdeplads og måtte jo følge ham, til hans nye klinik. Det er jeg kun glad for jeg gjorde. Har fået det flotteste naturlige resultat og er ovenud tilfreds. Næsten usynligt ar og præcis hvad jeg ønskede.
Så den varmeste anbefaling her fra!
Bo kan sit kram.

12 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis man blandt andet ønsker mere fylde…

Hvis man blandt andet ønsker mere fylde i læberne, kan jeg varmt anbefale at få behandlingen udført hos Caolín. Nawras er en kompetent og professionel kosmetisk sygeplejerske, som formår at lytte til ens ønsker og udføre behandlingen med stor præcision og et virkelig flot resultat. Hun er meget omsorgsfuld og skaber et trygt rum, hvilket er virkelig rart, hvis man er lidt nervøs. Jeg følte mig i helt vildt gode hænder gennem hele forløbet og vil helt sikkert vende tilbage til fremtidige behandlinger hos hende. Verdens bedste nawras ❤️

19 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel & varm behandling med et smukt resultat

Jeg fik fjernet overskydende hud på øvre øjenlåg på begge øjne. Fra jeg var til min første konsultation til mit opfølgende tjek knap 3 måneder efter har jeg mødt den mest professionelle behandling hos Caolin.

Modtagelsen til operationen af sygeplejersker, anæstesi læge Martin, kirurg Frederik var som at få et varmt kram. Jeg var aldrig itivl om at jeg var i de bedste hænder og følte mig informeret og tryg gennem hele forløbet.

Efterfølgerne kan jeg kun sige at jeg er endt med et rigtig flot resultat, hvor mine øjne er blevet friskere og det nu er noget nemmere at se når man ikke skal løfte panden for at åbne øjnene helt.

Tak for det flotte resultat. Jeg kan kun anbefale Caolin, skulle jeg igen havde brug for en operation er der ingen tvivl om at Caolin ville være mit valg igen.

23 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Øjenlågskirurgi/fedtsugning af lænd og ridelår

Frederik Kølle har med sin perfektionisme og æstetiske sans udført det smukkeste kirurgiske arbejde af mine øvre/nedre øjenlåg samt direkte brynløft. Resultatet er blevet yderst flot og naturligt. Under samme bedøvelse fik jeg fedtsugning af lænd og ridelår så jeg i dag står med et finere og mere harmonisk forhold mellem talje og hofter.
Stor ros til Frederik Kølle samt hele hans team.

12 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flotteste resultat og fantastisk tryg oplevelse

Jeg kan på det varmeste anbefale Caolín Klinik. Jeg har fået foretaget en stor maveplastik efter et stort vægttab, og valget af klinik var helt bevidst. For mig var det afgørende at finde en kirurg med et stort fokus på flotte, diskrete ar og på naturlige, harmoniske resultater, som er tro mod kroppen – og her var Bo Sonnich Rasmussen det helt oplagte valg.

Fra første konsultation oplevede jeg en fantastisk kombination af høj faglighed, ærlighed og nærvær. Bo tog sig god tid til at lytte til mine ønsker, forklare muligheder og begrænsninger og rådgive på en måde, der gav mig fuld tryghed gennem hele forløbet. Hans blik for proportioner og æstetik er imponerende, og resultatet er både smukt, naturligt og i perfekt balance med min krop. Arret er blevet langt flottere, end jeg havde turdet håbe på. Bo's syteknik er virkelig al anerkendelse værd!

Hele teamet på klinikken fortjener stor ros, og især operationssygeplejerske Mette har været en fantastisk støtte. Hun er professionel, omsorgsfuld og rolig, og hun bidrog i høj grad til, at jeg følte mig tryg både før og efter operationen og til opfølgnings tjek. Der er god tid og man føler sig både prioriteret og taget af i forløbet efter operationen. Man mærker tydeligt, at der er tale om et sammentømret og meget kompetent hold, som virkelig brænder for deres arbejde og for patienternes oplevelse.

Mit forløb har været ekstremt positivt fra start til slut, og resultatet har overgået mine forventninger. Hvis du overvejer plastikkirurgi og ønsker et ærligt, naturligt og gennemført smukt resultat, kan jeg kun give Caolín Klinik og især Bo Sonnich mine allervarmeste anbefalinger.

5 de agosto de 2025

Kære Marie,

Tusind tak for din dejlige, hjertelige og personlige anbefaling. Vi elsker alle sammen det vi laver og sætter stor pris på, at du som patient og gæst mærker og oplever dette.

Stort tillykke med dit flotte resultat :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

CAOLIN KLINIK. Eksperter, man trygt kan lægge sit helbred i hænderne på.

Ekstremt dygtig og pålidelig kirurg
Læge Bo Sonnich Rasmussen på Coaolin Klinik er en af de mest kompetente kirurger, jeg har mødt. Han har opereret både mig og flere i min familie flere gange, og han formår altid at skabe perfekte resultater. Hans faglige dygtighed kombineret med en varm og forstående tilgang gør, at man føler sig helt tryg under hele forløbet.

Til sidst vil jeg også nævne sygeplejerske Kristoffer, som er en stor del af den gode oplevelse. Han er rolig, venlig og utrolig professionel. Han forklarer tingene klart, får én til at slappe af og gør hele forløbet meget mere trygt og behageligt. Det gør virkelig en forskel.
Det er uden tvivl en klinik og et personale, jeg med stor overbevisning vil anbefale til andre.

10 de agosto de 2025

Kære Isolde

Tusind tak for din fantastiske anbefaling. Vi elsker alle sammen det vi laver og sætter stor pris på, at du som patient og gæst mærker og oplever dette.

Endnu engang tusind tak :-)

Brystreduktion hos Bo

Fik lavet en brystreduktion hos Bo Sonnich i klinik Caolin. jeg må bare sige, at jeg tror ikke, at der findes en dygtigere kirurg! Jeg er så glad for resultatet allerede. Han gør sig umage, vægter æstetik, små detaljer og ønsker højt og det er bare utroligt trygt som patient. Kan absolut anbefale ham til alle som ønsker en virkelig dygtig og grundig kirurg og et smukt resultat.

I øvrigt Kæmpe skulderklap til anæstesisygeplejerske Caroline, Anæstesilæge Martin og operationssygeplejerske Mette - som var med til at gøre oplevelsen fin og tryg.

Kan ikke sige tak nok gange ❤️

1 de diciembre de 2025

Kære Christine,
Tusind tak for at dele din oplevelse - din anbefaling betyder meget for os og vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive.

Caolin

Caolin

FANTASTISK kirurgi - meget tilfreds med det flotte resultatet (bryst forstørrelse med implantater).

Efter mange års overvejelse virkede Caolin som dem der kunne tilbyde det jeg ønskede og var god rådgivning og følte mig tryg fra første møde.
Meget dygtig og erfaren kirurg – Bo Sonnich og et fantastiske team af søde sygeplejersker gjorde det til en tryg og positiv oplevelse.

Caolin har konkurrencedygtig pris og bedste resultat!

Så tak for jer og kæmpe anbefaling herfra til Caolin, dygtige Bo og det søde profesionelle team.

5 de noviembre de 2025

Kære
Tusind tak for at din anbefaling, det betyder meget for os at du har taget dig tid til at skrive.

Stort tillykke med dit flotte resultat :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

professionel og empatisk oplevelse hos…

professionel og empatisk oplevelse hos Caolin,kan anbefales på det varmeste.

10 de noviembre de 2025

Kære Birgitte,
Tusind tak for at dele din anbefaling, det betyder meget for os og vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået lavet de smukkeste

Jeg har fået lavet de smukkeste, mest naturlige bryster hos dygtige Frederik hos Caolin. 🥳🥳🥳😊

Resultatet er fremragende, selv fra et lille udgangspunkt. 🥳🤩
Jeg fik motiva ergonomix, moderat profil. De føles lækre og bløde med en konsistens som en vingummi. De bevæger sig med kroppen når man går, hopper eller danser. De er runde, men opfører sig dråbeformet når man står op og de er runde når man ligger ned. Utroligt naturtro bryster der sidder flot. 🍒🍒🍒🍒💃

Frederik er super dygtig, ærlig omkring hvad der kan lade sig gøre, samt han er meget detaljeorienteret og perfektionistisk. 🤌🤌🤌🤴The best of the best.🤩😊
Jeg besøgte flere plastik kirurger inden jeg valgte Frederik og jeg har ikke fortrudt.

De smukkeste, naturlige bryster fås her,✨️ hvis du ligesom jeg frygter klamme pornopatter, der ligner 🎈🎈🎈 oppustelige balloner, 🙈🙉🙊🤣😂så er dette stedet til at få opfyldt din drøm. ✨️✨️✨️✨️✨️

Tusind tak til hele teamet, til den sødeste Sygeplejerske Mette, Narkoselægen, Bettina samt resten af holdet. 😍Jeg følte mig meget tryg og sikker og der blev passet rigtig godt på mig. 🤩

Min recovery var utrolig nem, meget nemmere end forventet og jeg havde faktisk ingen smerter, kun en presssende fornemmelse ligesom om, der lå noget tungt på mine bryster.
Mine ar er helet flot og nu afventer jeg bare at de lyserøde mini ar bliver lyse og vil blende ind til min hudtone. 🥳

Jeg har anbefalet Caolin og Frederik til alle mine veninder og vil helt sikkert komme tilbage hvis jeg engang skulle have lavet noget andet.🤗😘

23 de julio de 2025

Respuesta de Caolin

Tusind tak for din tillid og de utrolig fine ord. Vi er meget glade for at høre, at du igennem hele forløbet har følt dig tryg og i de rette hænder.

Tillykke med dit flotte resultat og endnu engang tak.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den læge man altid håber på at møde – men sjældent gør

Som en person med mere end 27 års erfaring inden for sundhedsvæsenet, og med flere sundhedsfaglige uddannelser bag mig, skal der meget til før jeg bliver oprigtigt imponeret. Men Frederik Kølle og hans ansatte fortjener de varmeste og mest oprigtige ord, jeg overhovedet kan skrive.

Fra det øjeblik man træder ind, mærker man noget helt særligt: ro, respekt og en ægte menneskelighed. Frederik formår at forene det faglige niveau på allerhøjeste plan med en medmenneskelig indsigt, man sjældent møder i dagens system. Han ser hele mennesket – ikke bare symptomerne. Han lytter med oprigtig interesse, og man mærker tydeligt, at hans fokus er på at forstå, hjælpe og skabe tryghed.

Hans ansatte er et spejl af samme værdier – varme, nærværende og professionelt overskud. Det er tydeligt, at de arbejder i et miljø, hvor respekt, etik og medfølelse er en naturlig del af hverdagen.

I en tid hvor sundhedssystemet kan føles koldt og upersonligt, står Frederik Kølke som et lysende eksempel på, hvordan en læge bør være: klog, empatisk, tilstede og helt igennem menneskelig.

Jeg giver min allervarmeste anbefaling – både som sundhedsprofessionel og som menneske.
Tak for at gøre en forskel, Frederik.
Tak fordi I stadig minder os om, at det vigtigste i al behandling er hjertet bag den. ❤️

Kærligst Camilla Henriksen

10 de octubre de 2025

Kære

Tusind tak for din dejlige, hjertelige og personlige anbefaling. Vi er virkelig glade for at høre at du har haft både et professionelt og varmt møde med Frederik hos Caolín :-)

FANTASTISK KLINIK, 5 STJERNER ER IKKE NOK

5 stjerner er slet ikke nok.

Blev fedtsuget på begge knæ af Dr. Frederik Kølle den 9. oktober 2025. Og sikken et resultat. Det er helt vildt at vågne op efter narkosen og kunne se resultatet med det samme. Vidste godt at Dr. Frederik er dygtig, da jeg før har været under kniven hos ham, men blev igen bekræftet i, at INGEN andre en Dr. Frederik, skal opererer på mig.

Mødte ind på operationsklinikken og blev taget super godt imod af sygeplejerske Christoffer. Han vejledte mig i forløbet og klargjorde mig til operation. Så kom narkoselægen og derefter ind på operationsstuen, hvor alt gik step by step og jeg var fuldstændig rolig og tryg.

Blev vækket efter operationen og kørt på stuen. Dr. Frederik kiggede efterfølgende ind og tjekkede at alt er okey.

En time senere, var jeg frisk og kunne komme hjem (skal siges, at jeg har det nemt med narkose og selfølgelig er alt krydstjekket, inden Caolin slipper dig).

Her to dage efter har jeg det stadig godt og uden ekstra smertestillende.

Jeg kan på det VARMESTE anbefale Caolin og TUSIND TAK for super professionel behandling fra start til slut. Man føler sig meget velkommen (nærmest lidt familie agtigt) og det vigtigste er, at man bliver vejledt hele vejen.

Konklusion: Elsker ALT ved Caolin ☺️ TAK Dr. Frederik Kølle 🙏🏻☺️

9 de octubre de 2025

Kære Karina,
Tusind tak for din varme og personlige anbefaling. Vores patienter betyder alt for os :-)

Stort tillykke med dit flotte resultat.

5 stjerner er ikke nok

Jeg har fået foretaget en brystforstørrende operation med implantater hos Frederik Kølle på Klinikken Caolin, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut.

Klinikken er utrolig flot og æstetisk, og hele personalet er både venlige, imødekommende og professionelle. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet – fra første konsultation til opfølgningen efter operationen.

Selve operationen gik helt perfekt, og resultatet er blevet utroligt smukt – præcis som jeg havde håbet på, og faktisk endnu bedre.
Frederik Kølle er uden tvivl en af de dygtigste kirurger, jeg har hørt om og nu selv har oplevet.

Jeg kan varmt anbefale Klinikken Caolin til alle, der overvejer en brystoperation eller andet kosmetisk indgreb. En topprofessionel og tryg oplevelse hele vejen igennem!

7 de octubre de 2025

Lysbehandling

Var til lysbehandling hos Caolin, en skøn oplevelse med et sødt kompetent personale, så det er ikke sidste gang jeg får det.

2 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en fantastisk og tryg…

Jeg har haft en fantastisk og tryg oplevelse hos Caolín. Fra start har jeg følt mig i trygge hænder hos Bo, som har givet mig netop det resultat jeg drømte om. Jeg kan kun anbefale ham til alle der vil have et naturligt resultat.

7 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Caolin er virkelig mit place to go

Caolin er virkelig mit place to go, når jeg har brug for at gøre noget godt for mig selv. Der er den mest smukke og gennemførte girly atmosfære, og alle medarbejderne er så smilende og varme i deres modtagelse. Men vigtigst og mest afgørende er deres kosmetiske sygeplejerske Nawras Maria, som er den eneste der nogensinde må røre mit ansigt. Jeg er så helt igennem tryg i hendes vejledning og behandling. Jeg er altid velinformeret i de behandlinger hun giver mig, hendes touch er “less is more”, så jeg altid går derfra som en bedre udgave af mig selv!

30 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil varmt anbefale Caolin klinik

Jeg vil varmt anbefale Caolin Klinik til alle, der overvejer brystkirurgi. Fra første øjeblik blev jeg mødt af et venligt, imødekommende og professionelt personale, der virkelig gjorde en indsats for at skabe tryghed og forstå mine ønsker.

Læge Bo udviste stor faglighed og en sjælden evne til at lytte og rådgive ærligt. Han tog sig tid til at forklare alle detaljer og sikre, at jeg følte mig tryg og godt informeret før, under og efter operationen. Hele forløbet har været utroligt positivt, og resultatet er præcis, som jeg havde håbet — faktisk endnu bedre.

Af hjertet tak — jeg kan kun give mine bedste anbefalinger videre.

27 de marzo de 2025

Landets dygtigste!

Så trygt, rart og professionelt. Frederik er verdens dygtigste kirurg, det vidste jeg godt, da jeg kom. Hvad jeg ikke vidste er, at hele resten af hans nye team hos Caolin er fuldstændig ligeså dygtige, søde, og professionelle. Blev så godt taget imod og set efter fra start til slut. De tager sig god tid til at forklare, svare på spørgsmål og lytte til ønsker, behov og bekymringer. Jeg oplevede at min behandling blev tilpasset og skræddersyet helt ud fra mine ønsker og drømme. Og da det er tredje gang, jeg får foretaget indgrebet (brystforstørrende operation med eget fedt) hos Frederik, ved jeg, at resultatet heller ikke vil skuffe, når alt er helet. Narkoselægen var ekstremt pædagogisk og varm og gjorde det meget trygt at falde i søvn. Narkosesygeplejersken tog sig god tid til at være hos mig, tage sig af mig og snakke, da jeg i min narkoserus sikkert næsten snakkede hendes øre af. Og operationssygeplejersken tog sig alt tid i verden til at snakke forløbet igennem med mig i telefonen næste dag. Forløb, oplevelse og resultat det hele værd og mere end det. Ville give 10 stjerner, hvis jeg kunne :-)

10 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.