- Proveedor de equipamiento para centrales eléctricas
- Proveedor de equipamiento eléctrico
- Subestación eléctrica
- Central eléctrica
- Asesor de centrales eléctricas
- Proveedor de equipos de generación de energía solar
Capital Powertech is the leading Manufacturer. Assembler, Supplier for any kind of power and electromechanical solutions, headquartered in Dhaka, Bangladesh. Our factory is located in Gazipur, Bangladesh. Established as a trusted name in the industry, we specialize in delivering high-quality Generators, electrical substations, Solar Systems, and a comprehensive range of electrical and electronic products. Including Transformers, HT and LT Switchgears, PFI Plants, AVRs, UPS, and Lightning Protection Systems. As representatives of world-renowned brands, we pride ourselves on offering cutting-edge products at competitive prices, backed by exceptional customer service. Our mission is to empower our clients by providing innovative, reliable, and environmentally sustainable solutions tailored to their needs. Supported by a highly experienced engineering team, we deliver customized technical expertise, ensuring optimal performance and reliability for every project. At Capital Powertech, quality, reliability, and customer satisfaction are at the core of everything we do. Whether it's powering industries, commercial establishments, or residential sectors, we are committed to driving progress through advanced technology and unparalleled support.
Ka-18, Kalachadpur, Gulshan, Dhaka-1212, Bangladesh., 1212, dhaka, Bangladesh
- +88-01718-867085
- capitalpowertech06@gmail.com
- capitalpowertechbd.com
La gente también ha visto
Ninguna opinión
Esta empresa todavía no ha recibido opiniones.