Meget professionel service Havde 1 lille buler og nogle småting der skulle udbedres og males. Efter 1,5 time var det hele udbedret med et super flot resultat. Så kan klart anbefale CARBUCKS i t... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Carbucks. Jeg fik ordnet mit sidespejl, som var gået i stykker, og de valgte at skifte det helt ud med et nyt. Servicen var hurtig, professionel og mege... Ver más
La empresa ha respondido
Mine varmeste anbefalinger. Høflig og venligt personale med tid til kundebetjening, færdig før aftalt tid, flot resultat. Endnu har ingen formået at finde det reparerede område, det bliver ikke sidst... Ver más
Información sobre la empresa
Acerca de Carbucks - Aarhus
Escrito por la empresa
🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.
- ⏱️ Din tid er kostbar. Derfor udbedrer vores teknikerteam buler, ridser og lakskader på kun 2 timer. Med infrarød teknologi, digitale værktøjer og effektive arbejdsgange skærer vi spildtiden væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
- ✅ Du får din bil tilbage samme dag – og vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde.
- 🛠️ Hos Carbucks er vi certificerede og følger samme kvalitetsstandarder som større værksteder og autolakerere. Forskellen? Vi er hurtigere, mere fleksible – og ofte billigere.
- 📅 Du kan nemt booke tid online, og på værkstedet kan du slappe af, arbejde eller handle, mens vi reparerer bilen.
- 🌟 Vores kunder giver os 5 stjerner og over 90 % anbefaler os til andre – det forpligter, og det tager vi alvorligt.
- 🌍 Carbucks udleder 95% mindre CO2 ved udbedring af en skade sammenlignet med den beregnede udledning ved traditionel skadesudbedring (inklusive sprøjtelakering) foretaget i en gasdrevet sprøjtekabine, som vurderes at være lige så effektiv eller bedre end markedsstandarden (svarende til 70-85%) for sprøjtekabiner installeret i Danmark. Kort sagt; Vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres.
Skadefri bil på 2 timer
Escrito por la empresa

5 års garanti
- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.
Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.
Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.
Det betyder helt konkret:
✅ At du kan køre videre med ro i maven.
✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.
✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.
Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.
Información de contacto
Agerøvej 9, 8381, Tilst, Dinamarca
- 71 71 33 33
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget professionel service
Havde 1 lille buler og nogle småting der skulle udbedres og males.
Efter 1,5 time var det hele udbedret med et super flot resultat.
Så kan klart anbefale CARBUCKS i tilst
Mine varmeste anbefalinger.
Mine varmeste anbefalinger.
Høflig og venligt personale med tid til kundebetjening, færdig før aftalt tid, flot resultat. Endnu har ingen formået at finde det reparerede område, det bliver ikke sidste gang jeg besøger Carbucks, hvis uheldet er ude. 😁

Respuesta de Carbucks - Aarhus
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Carbucks.
Servicen var hurtig, professionel og meget imødekommende hele vejen igennem. Jeg følte mig virkelig godt behandlet, og det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.
Kan klart anbefales, hvis du har brug for hjælp til din bil!

Respuesta de Carbucks - Aarhus
Virkelig en professionel håndtering fra…
Virkelig en professionel håndtering fra Carbucks side. Lige fra jeg afleverede bilen til bilen igen stod på parkeringspladsen. Og en virkelig god forklaring på hvordan man kunne gøre det på så kort tid. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Super god personale
Super god personale! Venlige og imødekommende. Kæmpe plus med gratis kaffe og kakao til ventetiden

Respuesta de Carbucks - Aarhus
Fik lavet en mindre bilka-bule. Den var slet ikke til at se bagefter. Godt stykke arbejde.

Respuesta de Carbucks - Aarhus
Jeg skulle have fikset en bule og nogle…
Jeg skulle have fikset en bule og nogle skrammer på min bil. Reparationen blev udført på rekordtid, og de gik virkelig den ekstra mil for at hjælpe mig. Jeg ville give dem mere end 5 stjerner, hvis det var muligt! Tusind tak.

Respuesta de Carbucks - Aarhus
Det foregik nemt og hurtigt
Det foregik nemt og hurtigt og til tiden. Simpelthen super godt timet og tilrettelagt. Resultatet er helt forrygende!

Carbucks i Tilst.
Var ved Carbucks i Tilst.
Super søde og imødekommende.
Flot arbejde og bilen var færdig til aftalt tid.
Har været der før, og kan kun anbefale dem.

God modtagelse og information
God modtagelse og information. Hurtig ekspedition og flot resultat

Rigtig god oplevelse hos Carbucks
Rigtig god oplevelse hos Carbucks. Det var nemt at få en tid hos dem hurtigt, og de var meget serviceminded. De ligger ved siden af Bilka i Tilst, og andre butikker, så man kan sagtens få tiden til at gå, mens de fikser bilen. Alt i alt en fin oplevelse, og jeg bruger dem gerne igen :)

Forbløffende hurtig reaktion.
Forbløffende hurtig reaktion.
Jeg havde lige færdiggjort min anmeldelse, da der kom en mail fra Carbucks. De udbad sig nogle billeder som jeg fluks sendte. Ganske kort tid efter fik jeg tilbudt en tid næste dag til reparation af skaden.
Da jeg ankom næste dag blev jeg vældig godt modtaget og adviseret om fri brug af den anstændige kaffe (efterfulgt af en uanstændig god kage :-) ) . Efter en ventetid på omkring 1,5 time var skaden repareret. Det område ser nu ud som nyt. Jeg giver 5 ud af 5 for denne komplette pakke af kunden i fokus.
PS. Utroligt nok arbejder de også om lørdagen.

Fantastisk flot arbejde.
Fantastisk flot arbejde.
Rart at man kan gå ind i Bilkas Bistro i ventetiden. Ellers ville det være lang tid

Hurtigt og professionelt arbejde
Hurtigt og professionelt arbejde

Respuesta de Carbucks - Aarhus
fik klaret mine ridser på 2 timer- en…
fik klaret mine ridser på 2 timer- en søndag fra 9-11- og alt er bare så flot.

Respuesta de Carbucks - Aarhus
Virkelig godt og hurtigt arbejde..
Virkelig godt og hurtigt arbejde... Behagelige medarbejdere og et godt "venterum" med TV og lækker kaffe!! BRAVO - GODT GÅET OG JEG VIL BRUGE JER IGEN, HVIS DET BLIVER NØDVENDIGT....

Virkelig god modtagelse
Virkelig god modtagelse, hvor vi gennemgik hvad der skulle laves. Der var afsat 2 timer, det blev overholdt præcis. Og virkelig pænt reparation, kan overhovedet ikke se der har været en bule. Og da bilen var færdig, blev der fortalt, hvad der var lavet og om vi var tilfredse.
Meget professionelt det hele.

Respuesta de Carbucks - Aarhus
God og hurtig service og fint arbejde.

Respuesta de Carbucks - Aarhus
Fik lavet 2 store ridser den ene meget…
Fik lavet 2 store ridser den ene meget dyb og 3 buler på venstre dør, repareret så døren i dag står som ny. Ingen farve forskel til resten af bilen. Rep inden for de to timer.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.