Banner for Carbucks - Aarhus

Carbucks - Aarhus Opiniones 50

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Agerøvej 9, 8381 Tilst, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget professionel service Havde 1 lille buler og nogle småting der skulle udbedres og males. Efter 1,5 time var det hele udbedret med et super flot resultat. Så kan klart anbefale CARBUCKS i t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Carbucks. Jeg fik ordnet mit sidespejl, som var gået i stykker, og de valgte at skifte det helt ud med et nyt. Servicen var hurtig, professionel og mege... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine varmeste anbefalinger. Høflig og venligt personale med tid til kundebetjening, færdig før aftalt tid, flot resultat. Endnu har ingen formået at finde det reparerede område, det bliver ikke sidst... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles

Acerca de Carbucks - Aarhus

Escrito por la empresa

🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.

• ⏱️ Din tid er kostbar. Derfor udbedrer vores teknikerteam buler, ridser og lakskader på kun 2 timer. Med infrarød teknologi, digitale værktøjer og effektive arbejdsgange skærer vi spildtiden væk – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

• ✅ Du får din bil tilbage samme dag – og vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde.

• 🛠️ Hos Carbucks er vi certificerede og følger samme kvalitetsstandarder som større værksteder og autolakerere. Forskellen? Vi er hurtigere, mere fleksible – og ofte billigere.

• 📅 Du kan nemt booke tid online, og på værkstedet kan du slappe af, arbejde eller handle, mens vi reparerer bilen.

• 🌟 Vores kunder giver os 5 stjerner og over 90 % anbefaler os til andre – det forpligter, og det tager vi alvorligt.

• 🌍 Carbucks udleder 95% mindre CO2 ved udbedring af en skade sammenlignet med den beregnede udledning ved traditionel skadesudbedring (inklusive sprøjtelakering) foretaget i en gasdrevet sprøjtekabine, som vurderes at være lige så effektiv eller bedre end markedsstandarden (svarende til 70-85%) for sprøjtekabiner installeret i Danmark. Kort sagt; Vi erstattet gasopvarmning af tørreområder med specialdesignede lamper, som kun bruger energi på de specifikke områder, hvor maling og lak påføres.

Skadefri bil på 2 timer

Escrito por la empresa

5 års garanti

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.

Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.

Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.

Det betyder helt konkret:

✅ At du kan køre videre med ro i maven.

✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.

✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.

Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Meget professionel service

Havde 1 lille buler og nogle småting der skulle udbedres og males.

Efter 1,5 time var det hele udbedret med et super flot resultat.
Så kan klart anbefale CARBUCKS i tilst

16 de abril de 2026

Mine varmeste anbefalinger.

Mine varmeste anbefalinger.
Høflig og venligt personale med tid til kundebetjening, færdig før aftalt tid, flot resultat. Endnu har ingen formået at finde det reparerede område, det bliver ikke sidste gang jeg besøger Carbucks, hvis uheldet er ude. 😁

12 de abril de 2026

Hej Bent

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en så god oplevelse hos os 😊.

Skønt at både service, resultat og levering før tid levede op til dine forventninger – og ekstra fedt at ingen kan se, hvor der har været en skade 🚗✨.

Tak for dine varmeste anbefalinger og din tillid – vi står klar, hvis du får brug for os igen 😁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Carbucks.

Servicen var hurtig, professionel og meget imødekommende hele vejen igennem. Jeg følte mig virkelig godt behandlet, og det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.

Kan klart anbefales, hvis du har brug for hjælp til din bil!

11 de abril de 2026

Hej Merna

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at vi kunne hjælpe med at få dit sidespejl skiftet hurtigt og professionelt 😊🚗.

Skønt at du følte dig godt behandlet hele vejen igennem – det er noget, vi vægter meget højt.

Tak for anbefalingen og for din tillid 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en professionel håndtering fra…

Virkelig en professionel håndtering fra Carbucks side. Lige fra jeg afleverede bilen til bilen igen stod på parkeringspladsen. Og en virkelig god forklaring på hvordan man kunne gøre det på så kort tid. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

9 de abril de 2026

Kære Leif

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en professionel håndtering hele vejen igennem – fra aflevering til bilen stod klar igen 😊🚗.
Skønt at vores forklaring på processen også gav god mening.

Tak for de flotte ord og for din tillid.

Super god personale

Super god personale! Venlige og imødekommende. Kæmpe plus med gratis kaffe og kakao til ventetiden

25 de marzo de 2026

Hej Helene

Tusind tak for at dele din 5-stjernede oplevelse 🙌
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede vores personale som venlige og imødekommende. Og skønt at høre, at kaffen og kakaoen gjorde ventetiden lidt bedre ☕😊.

Du er altid velkommen hos os igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik lavet en mindre bilka-bule. Den var slet ikke til at se bagefter. Godt stykke arbejde.

22 de marzo de 2026

Hej Jesper

Tusind tak for at dele din 5-stjernede oplevelse 🙌.
Det glæder os rigtig meget at høre, at bulen er helt væk, og at resultatet lever op til dine forventninger. Det er lige præcis den forskel, vi ønsker at gøre 🚗✨.

Du er altid velkommen hos os igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle have fikset en bule og nogle…

Jeg skulle have fikset en bule og nogle skrammer på min bil. Reparationen blev udført på rekordtid, og de gik virkelig den ekstra mil for at hjælpe mig. Jeg ville give dem mere end 5 stjerner, hvis det var muligt! Tusind tak.

18 de marzo de 2026

Hej Nic

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤩.
Det gør os virkelig glade at høre, at du havde en så god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt. At du oplevede, at vi gik den ekstra mil, betyder rigtig meget for os – det er netop det, vi altid stræber efter 🚗✨.

Tusind tak for de flotte ord og de ekstra stjerner – det sætter vi stor pris på 🙏.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det foregik nemt og hurtigt

Det foregik nemt og hurtigt og til tiden. Simpelthen super godt timet og tilrettelagt. Resultatet er helt forrygende!

13 de marzo de 2026

Hej Morten

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙌
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede forløbet som nemt, hurtigt og godt tilrettelagt – og ikke mindst at resultatet lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os at få sådan en tilbagemelding 🚗✨

Rigtig god weekend!

Carbucks i Tilst.

Var ved Carbucks i Tilst.
Super søde og imødekommende.
Flot arbejde og bilen var færdig til aftalt tid.
Har været der før, og kan kun anbefale dem.

7 de marzo de 2026

Hej Hanne

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du igen havde en god oplevelse hos os i Tilst 😊 (selvom det selvfølgelig er træls, at du måtte afsted igen).
Skønt at både servicen, arbejdet og tiden levede op til dine forventninger 🚗✨.

Tak fordi du kommer igen, Hanne – og tusind tak for anbefalingen 🙌.

God modtagelse og information

God modtagelse og information. Hurtig ekspedition og flot resultat

9 de marzo de 2026

Hej Stine

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os at høre, at du oplevede en god modtagelse og fik den information, du havde brug for 😊.
Vi er rigtig glade for, at den hurtige ekspedition og det flotte resultat levede op til dine forventninger 🚗✨.

Rigtig god oplevelse hos Carbucks

Rigtig god oplevelse hos Carbucks. Det var nemt at få en tid hos dem hurtigt, og de var meget serviceminded. De ligger ved siden af Bilka i Tilst, og andre butikker, så man kan sagtens få tiden til at gå, mens de fikser bilen. Alt i alt en fin oplevelse, og jeg bruger dem gerne igen :)

2 de marzo de 2026

Hej Henriette

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at det var nemt og hurtigt at få en tid 😊.
Skønt at beliggenheden ved Bilka i Tilst også gjorde ventetiden lidt lettere, mens vi fik bilen ordnet 🚗✨.

Tak for din tillid – og vi glæder os til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

Forbløffende hurtig reaktion.

Forbløffende hurtig reaktion.
Jeg havde lige færdiggjort min anmeldelse, da der kom en mail fra Carbucks. De udbad sig nogle billeder som jeg fluks sendte. Ganske kort tid efter fik jeg tilbudt en tid næste dag til reparation af skaden.
Da jeg ankom næste dag blev jeg vældig godt modtaget og adviseret om fri brug af den anstændige kaffe (efterfulgt af en uanstændig god kage :-) ) . Efter en ventetid på omkring 1,5 time var skaden repareret. Det område ser nu ud som nyt. Jeg giver 5 ud af 5 for denne komplette pakke af kunden i fokus.
PS. Utroligt nok arbejder de også om lørdagen.

14 de febrero de 2026

Hej Palle

Tusind tak for den fantastiske og detaljerede anmeldelse – og for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede en hurtig reaktion hele vejen igennem – fra første kontakt til reparationen var klaret dagen efter 🙌⏱️.

Skønt at både modtagelsen, kaffen (og den “uanstændigt gode” kage 😄🍰) samt selve resultatet levede op til forventningerne.

At du beskriver det som en “komplet pakke med kunden i fokus” betyder rigtig meget for os – det er præcis det, vi stræber efter hver dag.
Og ja, vi er også klar om lørdagen 💪🚗

Tak for din tillid og de flotte ord.

Fantastisk flot arbejde.

Fantastisk flot arbejde.
Rart at man kan gå ind i Bilkas Bistro i ventetiden. Ellers ville det være lang tid

9 de febrero de 2026

Hej Carsten

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med det flotte arbejde 😊🚗✨
Og ja – det er en klar fordel, at man kan smutte en tur i Bilkas Bistro imens, så ventetiden føles lidt kortere 🍽️☕

Tak for din anmeldelse og din tillid.

Hurtigt og professionelt arbejde

Hurtigt og professionelt arbejde

4 de febrero de 2026

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores arbejde som både hurtigt og professionelt. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

fik klaret mine ridser på 2 timer- en…

fik klaret mine ridser på 2 timer- en søndag fra 9-11- og alt er bare så flot.

1 de febrero de 2026

Kære Lise

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩.
Det gør os virkelig glade at høre, at vi kunne klare dine ridser hurtigt – og at resultatet levede helt op til forventningerne.

At du tog dig tid til at dele din oplevelse betyder meget for os, og vi er super glade for, at bilen står flot igen ✨.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig godt og hurtigt arbejde..

Virkelig godt og hurtigt arbejde... Behagelige medarbejdere og et godt "venterum" med TV og lækker kaffe!! BRAVO - GODT GÅET OG JEG VIL BRUGE JER IGEN, HVIS DET BLIVER NØDVENDIGT....

30 de enero de 2026

Kære Michael

Tusind tak for de flotte ord! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du har været tilfreds med både arbejdet, vores medarbejdere og rammerne imens du ventede.
Vi sætter stor pris på din tillid – og du er selvfølgelig altid velkommen igen, hvis behovet skulle opstå.

Virkelig god modtagelse

Virkelig god modtagelse, hvor vi gennemgik hvad der skulle laves. Der var afsat 2 timer, det blev overholdt præcis. Og virkelig pænt reparation, kan overhovedet ikke se der har været en bule. Og da bilen var færdig, blev der fortalt, hvad der var lavet og om vi var tilfredse.
Meget professionelt det hele.

5 de enero de 2026

Hej Allan

Tusind tak for de fine ord! 🙌
Vi er rigtig glade for, at du oplevede både en professionel modtagelse, præcis levering og et resultat, der lever op til forventningerne.
Det betyder meget for os, at du føler dig godt informeret og taget hånd om hele vejen igennem.

Du er altid velkommen hos os igen! God weekend.

Team Carbucks 💚

FANTASTISK arbejde

FANTASTISK arbejde - I er for seje ;-)

6 de enero de 2026

Hej Bjarne

Tusind tak for de dejlige ord – hvor er det fedt at høre! 😄
Vi sætter stor pris på din ros og glæder os over, at du er tilfreds med resultatet.

Tak for at støtte os og vores koncept😉. Rigtig god weekend.
Team Carbucks 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik lavet 2 store ridser den ene meget…

Fik lavet 2 store ridser den ene meget dyb og 3 buler på venstre dør, repareret så døren i dag står som ny. Ingen farve forskel til resten af bilen. Rep inden for de to timer.

17 de diciembre de 2025

Hej Knud

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet – og at vi kunne få døren til at stå som ny, helt uden farveforskel 💪🎨.

De to timer blev godt brugt, og vi sætter stor pris på, at du lagde vejen forbi. Du er altid velkommen hos Carbucks igen! 🚗💚

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.