Ringede med en haster vedr. om de kunne skaffe nogle træningselektroder inden weekenden. Jeg havde selv søgt og ufattelig svært at finde. De lovede at undersøge om det kunne skaffes og ville så vende... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rigtigt spændende og relevant kursus, som jeg helt sikkert vil anbefale til andre. Vores instruktør Kim gjorde det interessant og nærværende med sin lune humor.
Jeg var lidt nervøs for at afholde førstehjælpskurset, da det var lang tid siden sidst, og jeg var bekymret for interessen. Men Simon var fantastisk! Jeg har kun modtaget positiv feedback, selv fra de... Ver más
Et super kursus, der var et godt mix af teori, film og praksis, gode øvelser til at prøve de nye færdigheder af og også rigtig fint at vores udførelse af tryk og hastighed på dukken kunne måles, så vi... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Puesto de primeros auxilios
- también en la categoría
- Clases
Escrito por la empresa
Hos Cardiocare Scandinavia ApS brænder vi for sikkerhed og tryghed – både for private og virksomheder. Vi tilbyder hjertestartere, førstehjælpsudstyr og kurser samt brandsikring og ildslukkere, altid med fokus på kvalitet og pålidelighed. Siden 2009 har vi hjulpet vores kunder med at forebygge ulykker og redde liv, og vi er stolte af at kunne tilbyde personlig rådgivning og produkter, man virkelig kan stole på. Sammen redder vi liv.
Información de contacto
Fabrikvej 11 B, 8260, Viby J, Dinamarca
- +45 86 28 49 00
- info@cardiocare.dk
- cardiocare.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og struktureret undervisning
God og struktureret undervisning. God erfarings baseret info.
Førstehjælpskursus
Fik en god opdatering af førstehjælpskursus.
Det var et godt oplæg
Vores instruktør var mega god
Vores instruktør var mega god. Super rar og havde gode og relevante anekdoter 😉
Virkelig dygtig underviser
Virkelig dygtig underviser, som taler af erfaring .
måden de taler på hvis man ikke lige…
måden de taler på hvis man ikke lige forstår det hele første gang
de yder en god service
tager altid tlf når man ringer til dem
kan varmt anbefale dem
Godt kursus
Godt kursus. God til at fortælle, så man kan forstå det.
Konstruktiv og god undervisning
Konstruktiv og god undervisning, der gør en tryg i førstehjælp. Dejligt med analog undervisning.
Super godt og meget forståelig…
Super godt og meget forståelig førstehjælpskursus. Ronnie var meget god til at forklare og forenkle brugen af førstehjælp på en konstruktiv og sjov måde.
Jeg synes det er rigtig god kursus
Jeg synes det er rigtig god kursus
Har jeg mange informationer og efter kursus kan jeg hjælpe mennesker Tusind tak til Kim
Hammershøj
Jeg er glæd og tilfreds med alt de Jeg…
Jeg er glæd og tilfreds med alt de Jeg har lært i det her kursus.
Super go stor ros
Meget fint kursus
Meget fint kursus.
Altid rart at få ‘hands on’.
Godt, at vi fik vendt forskellige oplevelser og evt. udfordringer.
Lærerig dag
Dejligt med hands on. Det er lærerigt. Desuden også god teori inden vi gik i gang.
Jeg har deltaget i et førstehjælpskursus
Jeg har deltaget i et førstehjælpskursus, som først bestod af et oplæg, derefter afprøvninger.
Det var superfint.
La experiencia Trustpilot