Cards & Crafts Opiniones

4,1

Altijd vlotte en rap geleverd en als er iets tekort is wordt geld teruggestort van de die tekort zijn , heel tevreden

Enveloppen waren niet naar smaak. Mailtje gestuurd en dezelfde dag nog reactie. Retourlabel direct ontvangen. Daarna heeft een medewerker prettig meegedacht over het alternatief waar ik naar op zoek... Ver más

Bestelling geplaatst in de maand mei en betaald tot op heden nog niets ontvangen. Contact opgenomen maar geen gehoor. Bij PostNL gevraagd, weten van niets.

The products are great. I didn't receive notice when my package was shipped or a tracking number so I didn't even know it was coming. Doing this would be a real improvement.

Muy bueno

Suele responder en menos de 24 horas

Snelle levering

Snelle levering. Goede kwaliteit. Goed contact met de verkoper

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Cards & Crafts

Bedankt voor de mooie review!

Fijne klantenservice ervaring

Mijn bestelling was door PostNL niet geleverd. Zonder problemen kreeg ik een nieuw pakketje toegestuurd. Super klantenservice dus!

25 de agosto de 2025

Respuesta de Cards & Crafts

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat onze service gewaardeerd wordt. :)

netjes en op tijd

Tijdig geleverd, en goede kwaliteit enveloppen voor ons bedrijf.

4 de agosto de 2025

Respuesta de Cards & Crafts

Bedankt voor de mooie review! We zien u graag terug 😀

Ik kreeg niet het product wat ik…

Ik kreeg niet het product wat ik besteld had. Ze zouden het juiste opsturen, vervolgens gaat het weer mis en de 3e poging ging ook mis ... dus voor mij geen bestelling meer bij dit bedrijf.

Mooi dat jullie het proces nu aan gaan passen. Dat helpt anderen hopelijk een volgende keer. Het zou netjes zijn geweest als u me ergens tegemoet was gekomen. Dat zou wellicht geholpen hebben om mij als klant een volgende keer te behouden ipv kwijt te raken.

22 de agosto de 2025

Respuesta de Cards & Crafts

Bedankt voor uw eerlijke review. Wij betreuren dat er zoveel fout is gegaan met uw bestellingen en begrijpen dat u niet tevreden bent.

Wij gaan onze processen aanpassen zodat niet vaker gebeurt. Excuses voor het ongemak.