Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt indlæg til min søn som ham blev rigtig glad for. De har hjulpet han så han ikke får ondt når han går. Det er en meget troværdigt firma god kunde service samt hurtigt til at hjælpe hvis man ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt produkt til god pris. Har købt 2 håndledsskinner/støtter til at lindre mod karpaltunnelsyndrom. God oplevelse på hjemmesiden. Pakken ankommer inden for lovet tid og produktet lever fuldt ud op ti... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nogle produkter passer helt perfekt, men kigger man så størrelse og køber et andet produkt i den størrelse, hvor det skulle være samme mål? Så skal man altså lige prøve igen. Jeg vil sige køb flere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt udvalg og lynhurtigt levering! Især de skoindlæg jeg bestilte til mine sikkerhedsko har jeg haft afprøvet idag og sikke en verdens forskel. Mine fødder gør ikke ondt og er heller ikke ømme efter... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness
  2. Proveedor de equipos de asistencia para la movilidad

Escrito por la empresa

Carerelief er en dansk ejet online webshop, der tilbyder kvalitets støttbind, bandager, indlægssåler, små skoindlæg og silikone gel tå beskyttelse til brug ved sport og hverdagsaktiviteter. Hurtig 1-2 hverdages leveringstid. Hos os finder du et udvalg af støtteprodukter med knæstøtte, ankelstøtte, albuestøtte, håndledstøtte, tommelfingerstøtte, skulderstøtte, lændestøtte og rygstøtte samt såler og indlæg, der aflaster en øm knyst, tå, forfod, svang og hæl. Vores mission er at tilbyde dig produkter, der bidrager til velvære, beskyttelse, støtte og aflastning med smertelindring ved skader, hævelse og stivhed i led, sener og muskler, så du kan forblive aktiv. Kort sagt! Produkterne bidrager til at fjerne de begrænsninger du oplever til sport, på løbeturen og gåturen, på jobbet og i din hverdag. Besøg os på carerelief.dk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Billigt og hurtigt levering

Billigt og hurtigt levering. Og god kvalitet.

14 de diciembre de 2021

Hej Jesper,
Tak for den flotte anmeldelse af os. Vi er glade for at få at vide, at du er tilfreds med både vores service og produkter.

Vi håber, at du kigger forbi Carerelief.dk en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt dem til en kammerat og de…

Jeg har købt dem til en kammerat og de lever fuldt op til forventningerne.

13 de diciembre de 2021

Hej Klaus,
Tak for din positive anmeldelse. Det er godt at høre, at din kammerat er tilfreds med de produkter du har købt hos os.

Hej Mette,
1000 tak for din flotte anmeldelse af vores støttebind. Godt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten.

Vi håber at se dig i shoppen en anden gang.

Sød og venlig ejer

Sød og venlig ejer, som gav god information om produkterne. Tak😊

10 de diciembre de 2021

Hej Annette,
Tak for den positive anmeldelse af os og vores støttebind. Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores anbefalinger og information omkring produkterne

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Størrelses guiden der findes på…

Størrelses guiden der findes på hjemmesiden passer meget dårligt i forhold til det knæbind jeg lige har købt. Jeg målte præcist som jeg skulle, altså 10 cm over knæ som skrevet på siden, og alligevel var bindet alt for lille. Ligger man på grænsen af to størrelser skulle man vælge den mindste. Det gjorde jeg dog ikke og alligevel var det for lille til mit knæ… Det må kunne gøres bedre. Levering var helt ok.

21 de noviembre de 2021

Hej Lea,
Vi er kede af, at du har haft en mindre god oplevelse med knæbindet, og at det ikke passer.

Vi har desværre måtte konstatere, at størrelserne på L og XL tidligere ikke har været angivet korrekt (dette er nu rettet).
Hvis du skriver til os på info@carerelief.dk med reference til dit navn, ordrenummer m.v. , så finder vi en løsning, så du er tilfreds :-)

Tak for din henvendelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende. Hurtig levering, fornuftige priser.

16 de noviembre de 2021

Hej Thorkild.
Tak for din flotte anmeldelse af Carerelief. Vi sætter pris på vores kunders feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv håndtering.

Hurtig og effektiv håndtering.
Varerne var helt i orden.
Fuldt tilfreds.

14 de noviembre de 2021

Respuesta de carerelief.dk

Hej Frank. Vi er meget glade for at høre at du er fuldt tilfreds med varerne og vores service.
1000 tak for de 5 stjerner.

Vi håber, at du kigger forbi shoppen en anden dag.

Nem og hurtig bestilling

Nem og hurtig bestilling. Rigtig god service og en lille hilsen med på vejen.

9 de noviembre de 2021

Hej Mette,

Vi sætter stor pris på din feedback.
1000 tak for de 5 stjerner. Det er vi så glade for.

Vi håber at du kigger forbi shoppen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har kun haft mit ankel støtte bind på…

Har kun haft mit ankel støtte bind på nogle dagen. Og min ankel er i bedring. Så det ser ud til at virke. 😊

4 de noviembre de 2021

Hej John,
Mange tak for din positive feedback. Det sætter vi stor pris på :-)

Vi er rigtigt glade for at høre, at støttebindet til anklen hjælper dig med dine gener og at din ankel er i bedring.

Jeg er ganske tilfreds

Jeg er ganske tilfreds. Produktet passer fint og hjælper.

18 de octubre de 2021

Respuesta de carerelief.dk

Hej Britta, mange tak for din positive feedback og de 5 stjerner til Carerelief.

Vi håber, at du kigger forbi shoppen igen.

Go pris

Go pris, hurtig ekspedition - PERFEKT
Handler gerne igen ;0)

17 de octubre de 2021

Respuesta de carerelief.dk

Hej John. Tak for din positive anmeldelse af Carerelief. Vi er glade for, at du er tilfreds med både pris og Service.

Vi håber at se dig i shoppen igen.

Med venlig

Godt produkt.

17 de octubre de 2021

Respuesta de carerelief.dk

Hej Pia, 1000 tak for de 5 stjerner til Carerelief, og at du er tilfreds med dit produktkøb.

Vi håber at se dig i shoppen igen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg har købt nogle knystbeskytter til…

Jeg har købt nogle knystbeskytter til lilletåen i silikone, som skulle hjælpe på smerter. Blev lidt skuffet, da produkter sidder ikke fast for at beskytte stedet, flytter sig når man går og så er der ingen gavn af dem.
Har nu afprøvet, at fastgøre silikone beskytteren med ordentlig lap plaster og nu sidder den fast og virker som den skal. Det er selvfølgelig bøvl med, da plasteret skal skiftes hver gang man har for eksempel været i bad, osv., men smerter er til at holde ud mens jeg går.

8 de octubre de 2021

Respuesta de carerelief.dk

Hej Mirka. Tak for din feedback.
Denne Knystbeskytter til lilletåen er fremstillet i en meget elastisk og smidig silikone, som gør at den skal anvendes med strømper på.
Godt at høre, at du finder en løsning alligevel, da ingen mennesker er ens anatomisk :-).

Hurtig afsendelse af varen

21 de septiembre de 2021

Hej Anita,
Mange tak for de 5 stjerner. Godt at høre at dine varer er kommet hurtigt frem.

Meget tilfredes

20 de septiembre de 2021

Hej Charles,
Tak for din flotte anmeldelse af Carerelief. Dejligt med feedback.
Vi håber at se dig i shoppen en anden gang.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Respuesta de carerelief.dk

Hej Kirsten. Det er jeg ked af at høre. Det er ellers et meget populært knæbind, som vi ikke tidligere har fået denne tilbagemelding omkring.
Du er meget velkommen til at fortsætte dialogen med os på info@carerelief.dk.

Det fungerer virkelig godt

7 de septiembre de 2021

Hej Thomas.
Tak for din 5-stjernede anmeldelse af Carerelief.
Det er godt at høre at støttebindet fungerer godt.

Jeg håber, at du kigger forbi shoppen en anden gang :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt og super god service

29 de agosto de 2021

Hej Anne,

1000 tak for den flotte anmeldelse af Carerelief. Det er dejligt at få at vide, at du er tilfreds med både levering og service :-)

Jeg håber, at du kigger forbi shoppen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestilte vare kom efter 2 dage og…

De bestilte vare kom efter 2 dage og levede 100% op til forventningerne.

10 de agosto de 2021

Hej John.
Tak for dine 5 stjerner til Carerelief. Dejligt at få feedback på hurtig levering og at varerne levede op til forventningerne :-)

Håber at du kigger forbi shoppen en anden gang.

De bedste hilsner

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.