Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hadde time 1000. Null ekstra ventetid, de var klare til å begynne når timen var. Ble tatt imot av en hyggelig kar som til og med hadde bil å låne bort gratis mens jeg ventet! Fikk forespeilet ca tr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god service hos hurtigruta carglass i Halden !!!! De stilte opp med lånebil mens de jobbet på min bil. Og når jobben var gjort hadde de også vasket alle vinduene innvendig og utvend... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Booket time på en torsdag, kjørte bilen fra Hovden til Notodden 2,5 timer kjøring og leverte bilen onsdag dagen før. På mandagen etter er jeg på vei for å hente bilen og tror at alt er iorden. Blir d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bilruta fikk en skade fra Stavanger til Oslo. Kjørte til carglass Storo- de besiktiga og ga meg raskt time da jeg skulle videre. Så hyggelig personale- profesjonelle og handlekraftige. Anbefaler de på... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles
  2. Tienda de cristales para autos
  3. Tienda de accesorios para automóviles
  4. Servicio de limpieza completa de automóviles
  5. Servicio de automóvil

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bilglass – skifte eller reparasjon? Hurtigruta Carglass® er spesialister på steinsprutskader. Du kan raskt og enkelt bestille time her >>

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Die Abwicklung über die internationale…

Die Abwicklung über die internationale Notrufnummer war ok, aber die norwegische Seite hat sich erst Donnerstagnachmittag gemeldet, nach dem freitags in der Woche zuvor den Schaden gemeldet hatten. Auch Nachfassen beim internationalen Service hat nichts beschleunigt. In der Zwischenzeit haben wir uns selbst helfen müssen mit Plan B.

9 de junio de 2023

FORFERDELIG kundeservice

FORFERDELIG chat med Kristine fra kundeservice.

Kundeservicen er absolutt ikke til hjelp. Da jeg forklarte problemet mitt, avsluttet de bare chatten og sa at de ikke visste hvordan jeg skulle løse det.
Dessuten fulgte de ikke med på samtalen din helt til du sendte meldingen, for jeg var i ferd med å spørre hvordan jeg kan bokføre denne fakturaen. Men jeg slettet nettopp den meldingen, og det bekymrer meg at de kunne se hva jeg skrev på skjermen min. Det virker som en invasjon av personvernet mitt, og jeg synes det burde være ulovlig.

-Velkommen, hva kan jeg hjelpe deg med?
-Hei ka du forklare meg lit om faktura ?
-Hei:-) Hva lurer du på?
-Faktura nr 8016****
-Jeg kommer ikke inn på fakturaen din, så du må dessverre forklare hva du lurer på
-Egenandel 2000kr + MVA 1507,03. Hvor er den MVA fra?
-MVA er regnet ut av hele jobben, ikke av egenandelen.
-Men for den betaler forsikringsselskap. Vi betaler bare egenandel ?
-Er det firmabil?
-Ja.
-Hvordan du bokfører dette vet ikke jeg dessverre

Takk for din tilbakemelding

(Å ja takk for hjelp, Kristine.)

20 de junio de 2023

Løgn og dårlig service

Fikk greit time for å bytte rute, men dagen etter fikk jeg melding om at det var umulig fordi de ikke fikk tak i ruta. De hadde mulighet til å skaffe ruta fra forhandler, men avslo fordi de ikke hadde folk til å pakke inn og sende ruta. Dette er tull, da forhandler neppe har pakket ut ruta før lagring.

6 de mayo de 2022

Super service

Super service, punktlige, proffe mennesker. Har brukt de i over 20 år og de skuffer aldri. Stor takk til Odd og hans crew for alltid å yte det lille ekstra🤗

17 de febrero de 2021

Hurtigruta Carglass LYNGDAL

Hatte Schaden an der Frontscheibe. Erhielt sehr schnell einen Termin für die Reparatur in LYNGDAL. Super Service, sehr freundliche und kompetente Mitarbeiter. Völlig problemlose Abwicklung mit der Versicherung bezüglich der Kostenübernahme. Meine uneingeschränkte Empfehlung.

10 de marzo de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.