Carlin Gardiner Opiniones 53

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Carlin Gardiner får min varmeste anbefaling. Alt fra første tlf. aftale til montering af mine flotte sandfarvede foldegardiner og betaling har været eksemplarisk og mere til. Jeg havde et gardin f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har tidligere handlet ved Carlin Gardiner og endnu en gang har vi haft en rigtig go oplevelse. Hele oplevelsen har været meget professionel, lige fra vejledning omkring valg af gardin til opsæt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Søde folk der kommer og sætter op, de er meget omhyggelige , og jeg er meget tilfreds med resultatet, de så flotte mine gardiner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er ovenud tilfredse med vores gardiner fra Carlin Gardiner! Fra start til slut har vi oplevet en rigtig god service. Der var en god dialog undervejs, og vi fik professionelle anbefalinger fra... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cortinas

Escrito por la empresa

Vi beskæftiger os med fremstilling og salg af gardinløsninger. Vi tilbyder stofgardiner, foldegardiner, plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, madrasser, markiser med mere. Du kan få lige hvad du gerne vil have, men vi giver gerne give råd og vejledning. Når man ser og installerer i mange huse, giver det erfaring, og den deler vi gerne med vores kunder. Vores mål er at gardiner, hus og mennesker skal passe sammen. Vi køber stort ind, og producere så flere af vores produkter lokalt. Det giver miljø og prismæssige fordele. Alle vores stof gardiner og Lameller er vaskbare. Vores Gardinbusser køre i hele Danmark og indeholder hele vores produktprogram. Erhvervs og Project løsninger har vi stor erfaring med. Gratis opmåling, montage og prisgaranti er nogle af vores service ydelser. Giv os et kald på 20703030 og lad os få en gardin snak. Med venlig hilsen Ulrich Carlin Nielsen Ejer

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service og gardiner er i top.

Service og gardiner er i top.
Ud af 4 gardin firmaer vi havde ude og vise gardiner var du den helt rigtige. Du havde forståelse for vores valg, Service, kvalitet, montering og prisen er helt i top. Det er ikke sidste gang vi skal have besøg fra jer. I bliver anbefalet 100% herfra

17 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan helt klart anbefale Carlin…

Jeg kan helt klart anbefale Carlin Gardiner, rigtig gode gardin løsninger og kvaliteten er i top. super hurtig levering og rigtig behaglige mennesker hele vejen rundt. alt i alt super.

16 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig behagelig betjening og…

Utrolig behagelig betjening og vejledning.
Super øje for detaljer og forståelse for kundernes visioner.

Jeg er meget tilfreds med mine gardiner.
Det er langt fra sidste gang jeg benytter mig af dem, og jeg vil varmt anbefale dem til alle der ønsker gode gardiner af super høj kvalitet

23 de abril de 2023

Super service og produkter

Carlin Gardiner har leveret og monteret gardiner i vores hus på 238 kvm. Rigtig gode produkter, super rådgivning og skarpe priser.
Vi anbefaler helhjertet gerne Carlin Gardiner til alle 👏

10 de marzo de 2023
Logotipo de Carlin Gardiner

Respuesta de Carlin Gardiner

Mange tak Michael
Det var også en fornøjelse
At handle med jer.
Mvh
Ulrich

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima look, prima service!

Jeg valgte selv gardinstof i Carlin gardiners flotte sortiment. Og i dag kom den sødeste dygtigste montør og hang gardinerne op, kyndigt og proft! Sikket et flot resultat!
Jeg elsker mine nye gardiner!!

16 de febrero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.