Valorada con 2 estrellas sobre 5

2. Tienda de ropa
  3. Tienda de jeans
  4. Tienda de ropa para hombres
  5. Tienda de ropa de calle

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Carlings - best on jeans in Scandinavia. We offer a wide range of jeans and clothes from the most popular brands. 30 days open purchase - Free shipping to shop - Free return to shop.

2,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Usel service

Usel kontakt med kundservice. Jag har beställt jeans från deras hemsida. På baksidan av vaden fanns en rispa som jag inte såg förrän dagen efter att jag hade använt dem hemma en kväll, suttit i soffa och INTE haft en möjlighet att orsaka detta själv. Till det hela hör att det första paret jag fick hade fula ränder på ena benet, insidan lår och en svart färgfläck under ena framfickan. Beställde även ett par grå som hade noppror på benen. De returnerades också. Kontrollera era varor extremt noga innan ni använder dem eftersom de annars hävdar att du har orsakat skadan själv. Kommer att sprida ordet och inte handla av dem igen.

23 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Besviken.

De såkallade bonuscheckarna är ju rena bluffen. 2 stjärnor får dom ändå för kvalitativa jeans och snabba leveranser. Men drar ner betyget rejält att dom tar avdrag på bonusen om du returnerar en vara, trots att du valt att behålla andra varor. Har aldrig handlat i en butik som har ett sådant system. Riktigt dåligt.

1 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeans fel färg mot hemsidan

Beställde ett par jeans online. När jag fick hem dom var dom mycket mörkare än på bilden när jag beställde. Jag beställde för att dom var ljusblåa på hemsidan men när jag fick hem dom var dom mörkblå. Enligt kundservice har jag fått rätt byxor mer än så vill dom inte göra. Helt uselt rekommenderar verkligen inte att handla hos dom.

10 de enero de 2025

Fick felmärkta jeans

Fick felmärkta jeans, det vill säga fel modell. Riktigt dålig återkoppling från kundservice och tog flera veckor innan jag till slut ringde. Då fanns inte de jeansen vi ville ha kvar och vi måste åka till butik och lämna tillbaka istället för att få skicka tillbaka. Usel kundservice.

20 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Carlings skickar ut begagnade jeans

Beställde två par jeans. Det ena paret var nytt/oanvänt och inslaget i plastpåse men det andra paret var tydligt använt. Stora veck i tyget på baksida knän och i grenen - som jeans ser ut efter en tids användning. Hur kan man skicka ut begagnade jeans?

29 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte ett par shorts i butik

Köpte ett par shorts i butik. Betalade på plats i butik och det kom en faktura på klarna. Bevis finns, trots det står Carlings fast vid att jag inte har betalat i butik. Jag har alltså fått betala dubbelt så mycket för mina shorts.

Ärendet har tagit 1,5 månad på grund av lång väntan på svar från kundtjänst.

1 de agosto de 2024

Schysst

Jättesnabb och bra leverans, är lite osäker på om det är postnord eller carlings förtjänst. Oavsett är en dags väntetid på leverans galet trevligt. Retur och återbetalning gick också snabbt och smidigt

Stiliga kläder, lite små storlekar oftast men det får man anpassa sig till. Rätt bra priser

21 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Liten mysig butik och härlig personal

Härlig butik och härlig personal. Tjejen i kassa i Falun hjälpte på ett underbart sätt. Även fast det var kö och väntan kände alla kunder sig varmt välkomna. En riktigt bra service. Frågade när vi kom till kassan om vi var medlemmar och berättade alla förmåner skröt inte och utelämnade heller inget. Hon skapade en härlig atmosfär i butiken. Riktigt bra service.

8 de octubre de 2022

Riktigt kasst ställe!

Fick åka tillbaka för dom dragit 524kr för mycket. Tog EN timmme och 10 minuter för henne att ordna upp det. Ändå så fick jag inte hela summan tillbaka för att hon inte visste hur man gjorde! Och ingen kompensation fick jag. Riktigt kasst ställe!

5 de febrero de 2023

Fick suverän hjälp av Liva på Carlings

Fick otroligt bra hjälp av Liva på Carlings Mall of Scandinavia. Ville ha ett par nya jeans men var lite osäker på vilken modell som skulle passa mig. Liva fanns där hela tiden och gav förslag på modeller och förklarade också skillnaderna mellan de olika modellerna. Hon var väldigt lätt att prata med och hennes glada och positiva personlighet gjorde bara besöket roligare. Jag kommer fortsätta att handla mina jeans hos henne :)

6 de noviembre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.