- Tienda de ropa para mujeres
- Tienda de ropa
- Tienda de jeans
- Tienda de ropa para hombres
- Tienda de ropa de calle
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Carlings - best on jeans in Scandinavia. We offer a wide range of jeans and clothes from the most popular brands. 30 days open purchase - Free shipping to shop - Free return to shop.
Mannerheimintie 20, 00100, Helsinki, Finlandia
- carlings.com
Usel service
Usel kontakt med kundservice. Jag har beställt jeans från deras hemsida. På baksidan av vaden fanns en rispa som jag inte såg förrän dagen efter att jag hade använt dem hemma en kväll, suttit i soffa och INTE haft en möjlighet att orsaka detta själv. Till det hela hör att det första paret jag fick hade fula ränder på ena benet, insidan lår och en svart färgfläck under ena framfickan. Beställde även ett par grå som hade noppror på benen. De returnerades också. Kontrollera era varor extremt noga innan ni använder dem eftersom de annars hävdar att du har orsakat skadan själv. Kommer att sprida ordet och inte handla av dem igen.
Besviken.
De såkallade bonuscheckarna är ju rena bluffen. 2 stjärnor får dom ändå för kvalitativa jeans och snabba leveranser. Men drar ner betyget rejält att dom tar avdrag på bonusen om du returnerar en vara, trots att du valt att behålla andra varor. Har aldrig handlat i en butik som har ett sådant system. Riktigt dåligt.
Carlingsbutiken i The Box i Kalmar har…
Carlingsbutiken i The Box i Kalmar har otroligt proffsig personal med väldigt trevligt bemötande. Bra utbud!
Fick inte varan som beställdes
Fick inte varan som beställdes. Snabb leverans var lovad. Kom efter 6(!) veckor.
Företag som lurar kunder!
Jeans fel färg mot hemsidan
Beställde ett par jeans online. När jag fick hem dom var dom mycket mörkare än på bilden när jag beställde. Jag beställde för att dom var ljusblåa på hemsidan men när jag fick hem dom var dom mörkblå. Enligt kundservice har jag fått rätt byxor mer än så vill dom inte göra. Helt uselt rekommenderar verkligen inte att handla hos dom.
Fick felmärkta jeans
Fick felmärkta jeans, det vill säga fel modell. Riktigt dålig återkoppling från kundservice och tog flera veckor innan jag till slut ringde. Då fanns inte de jeansen vi ville ha kvar och vi måste åka till butik och lämna tillbaka istället för att få skicka tillbaka. Usel kundservice.
Carlings skickar ut begagnade jeans
Beställde två par jeans. Det ena paret var nytt/oanvänt och inslaget i plastpåse men det andra paret var tydligt använt. Stora veck i tyget på baksida knän och i grenen - som jeans ser ut efter en tids användning. Hur kan man skicka ut begagnade jeans?
Köpte ett par shorts i butik
Köpte ett par shorts i butik. Betalade på plats i butik och det kom en faktura på klarna. Bevis finns, trots det står Carlings fast vid att jag inte har betalat i butik. Jag har alltså fått betala dubbelt så mycket för mina shorts.
Ärendet har tagit 1,5 månad på grund av lång väntan på svar från kundtjänst.
Bra bemötande!
Var i Carlings butik i Eskilstuna och fick bra bemötande av personalen.
Schysst
Jättesnabb och bra leverans, är lite osäker på om det är postnord eller carlings förtjänst. Oavsett är en dags väntetid på leverans galet trevligt. Retur och återbetalning gick också snabbt och smidigt
Stiliga kläder, lite små storlekar oftast men det får man anpassa sig till. Rätt bra priser
Trevlig
Trevlig, kunnig och hjälpsam personal som tog sig tid för en kille med specifika krav på sina jeans.
Tack! 🤩
Lätt att returnera och byta storlek vid…
Lätt att returnera och byta storlek vid köp på nätet inga problem med återbetalning
damtröja i strl L mindre än 110/116
Jag beställde en damtröja i strl L, den var mindre än min dotters tröja från Lindex i strl 110/116!? Inte särskilt stretchig heller.
Jag är nöjd med produkter men säljarens…
Jag är nöjd med produkter men säljarens beteende i kassan i Kalmar Hansa city är inte trevligt, särskilt mot utländskarna!
Liten mysig butik och härlig personal
Härlig butik och härlig personal. Tjejen i kassa i Falun hjälpte på ett underbart sätt. Även fast det var kö och väntan kände alla kunder sig varmt välkomna. En riktigt bra service. Frågade när vi kom till kassan om vi var medlemmar och berättade alla förmåner skröt inte och utelämnade heller inget. Hon skapade en härlig atmosfär i butiken. Riktigt bra service.
Riktigt kasst ställe!
Fick åka tillbaka för dom dragit 524kr för mycket. Tog EN timmme och 10 minuter för henne att ordna upp det. Ändå så fick jag inte hela summan tillbaka för att hon inte visste hur man gjorde! Och ingen kompensation fick jag. Riktigt kasst ställe!
Fick suverän hjälp av Liva på Carlings
Fick otroligt bra hjälp av Liva på Carlings Mall of Scandinavia. Ville ha ett par nya jeans men var lite osäker på vilken modell som skulle passa mig. Liva fanns där hela tiden och gav förslag på modeller och förklarade också skillnaderna mellan de olika modellerna. Hon var väldigt lätt att prata med och hennes glada och positiva personlighet gjorde bara besöket roligare. Jag kommer fortsätta att handla mina jeans hos henne :)
Dålig service och otrevlig personal
Fick hjälp av Liva på Carlings…
Fick hjälp av Liva på Carlings Westfield Mall of Scandinavia.
Hon var kunnig, glad och effektiv.
Hon valde ut rätt jeans direkt.
Quality!
Had my Carling jacket with me when I was on a winter trip, kept me very warm!
Más información sobre otros tipos de reseñas.