Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beste mensen let op. Carlospins afschrijft geld van balance tijdens gambling net als bij mij gebeurt gisteren. Deze kerels jaten so dus jullie volgen het niet met ogen. In secunde zijn geld weg. So is... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel leuk speel royal jocker bijna 50.000 euro gewonnen met 50 euro inzet Eerste uitbetaling moest ik even op wachten maar de volgende uitbetaling verliep vlot

Información sobre la empresa

1. Casino o apuestas online

Escrito por la empresa

Carlospin Casino is een modern online casino ontworpen voor spelers die de dynamiek, stijl en verscheidenheid van entertainment waarderen. Het casino werkt samen met toonaangevende spelontwikkelaars, wat garant staat voor consistente kwaliteit en een grote selectie slots, tafelspellen en live casinospellen. Carlospin past zijn bonusbeleid regelmatig aan en biedt royale welkomstpakketten en lopende promoties voor actieve spelers. De klantenservice is snel en een verscheidenheid aan betaalmethodes maakt het gemakkelijk om geld te storten en winsten op te nemen. Carlospin Casino is een platform dat gemak, spanning en de sfeer van een echte online vakantie combineert.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

2,4

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trash they keep saying we need time…

Trash they keep saying we need time time time they say it will be done soon soon the whole time they only lie and don't help I can't even get my 3k earnings I made they are just scammers I have been waiting 6 days tomorrow will be 7 days they should only they maximum 24 hours btw I don't think 7 days is 24 hours

23 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Uitbetalen gaat stroef

Op zich een leuk casino maar wel veel nodig om te kunnen uitbetalen. Evengoed is dat wel gelukt dankzij technisch support en costumer support. Winkansen mogen wel een beetje hoger dan zullen ze vaker 5 * ontvangen.

14 de agosto de 2025

Zeer slecht

Zeer slecht ,
Ze nemen heel snel je geld , maar uitbetalen doen ze niet , wacht al een week zodat ze me gaan uitbetalen
Jammer , ga daar nooit spelen oplichten, ik ga aangifte doen vanwege diefstal

8 de agosto de 2025

200 Euro

At the beginning all was good, all deposits and withdrawals were processed. Made my last one of 200 EUR via crypto and the said they cant find it in there system and it wasn't credited to my account. I send them all the proof.
If I get my 200 EUR back, I will change my review.
I will post update if there is any.
Updated:
They have my 200 EUR, but they said it have been sent by different email, with is not true. I gave them all the proof and they can send the money back, but they don't want to do it.

4 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alles wordt gemanipuleerd hier houden…

Alles wordt gemanipuleerd hier houden je aan het lijntje je kan storten wat je wilt maar echt winnen dat kan je hier echt wel vergeten als je een bonus spel krijgt krijg je hoofdzakelijk alleen maar kleine prijzen absoluut geen aanrader dit casino

22 de julio de 2025

Scam

Made a cryptovaluta transaction.
€20 in btc.

This is how the replied:

We're contacting regarding your deposit issue.

We kindly inform you that the transaction amount to the provided address is below the minimum deposit requirement. Unfortunately, deposits that fall below this limit cannot be processed by our payment processor. Additionally, it appears that the funds were sent using an unsupported network. Thank you for your understanding.

Unfortunately, the deposited funds are considered lost.

If you have any questions or require assistance with anything else, please don't hesitate to contact us. We're here to help.

Best regards,
Ravi
Casino Support Team

20 de julio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Uitbetalen duurt erg lang, dagen

Hele makkelijke registratie, storten wordt ook heel makkelijk gemaakt doordat je een "repeat bet" link krijgt wanneer je saldo laag is. Echter uitbetalen is een heel ander verhaal. Je moet een gezichtscan, bewijs van bankgegevens van je storting leveren, creditcard gegevens en telefoonnummer verifiëren. Geld storten was heel makkelijk, Uitbetalen lijkt niet lukken. Heb aanvankelijk een review van 1 ster gegeven, Deze nu aangepast naar 3 sterren want na 4 dagen is er toch uitbetaald. Zou het uitbetalen soepeler verlopen dan zou het een 5 ster review zijn geweest, de site werkt heel goed en de spelen zijn erg aantrekkelijk.

28 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik twijfel aan de eerlijkheid

Na het verzoek om 150 euro winst uit te betalen nog niets ontvangen. Zo stom als ik ben de volgende dag nog wat op het account te zetten werd ik opeens omgeleid naar een andere site die niks met carlospin te maken heeft. Ik denk dat ik naar mijn geld kan fluiten. Mijn eigen stomme schuld, maar zolang ik mijn winst niet ontvangen heb lijken me dit oplichters. Mocht ik het wel ontvangen dan zal ik mijn excuses aanbieden voor deze review, maar ik zie het somber in!....HERSTEL!!!! vandaag netjes uitbetaald! Het weekend zat ertussen, dat zal de reden van vertraging geweest zijn. EXCUSES CARLOSPIN!😁😉

21 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Komen via een 'brawlstars qr code'

Komen via een 'brawlstars qr code', waardoor een kind denkt iets gewonnen te hebben, in het google account van een kind. Gelukkig is mijn kind allert genoeg, maar anders had hij flink online kunnen gokken.
Criminelen zijn dit!

16 de junio de 2025

Zeer slecht en teleurstellend

Kasten draaien zeer slecht op deze website en de uitbetaling duurt dagenlang. Helpen doen ze je ook niet en verschuilen zich achter allerlei smoesjes.
Als je overweegt om hier te gaan spelen...DOE DIT NIET !!!

16 de junio de 2025

2FA stond ingeschakkeld

2FA stond ingeschakkeld, netjes code ingevoerd nada niks kon ik laten uitbetalen. Terwijl ik alle gegevens had opgestuurd en dat was allemaal goedgekeurd. Had de code eerst nog uitgeprobeerd en hij deed het. Tot op uitbetalen van mijn winst of gewonnen geld. Kon niet wat 2FA code klopte niet. Heb toen een ellelange mails opgestuurd, foto's van site rekening dat het op hun bank was gestort. En ga maar zo door. En steeds was er iets anders. Dan moesten ze weer dit hebben dan weer dat. Was er helemaal klaar mee, hoe de waard is vertrouwd hij zijn gasten. Voel me heel erg opgelicht. Dus mensen trap er niet in, ze betalen niks nada uit.

14 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hele slechte ervaring geld verloren en…

Hele slechte ervaring geld verloren en idd dat weet je als je speeld en raad is ik win 490 euro en nu betalen ze niet uit ze zeggen dat ik fraude doe zou niet weten hoe maar mensen speel niet want ze verzinnen vanalles om niet uit tebetalen ik heb alle mails waarin duidelijk staat dat ze mijn geld niet gaan betalen NIET spelen dus. Heb ze ook al 2 weken de tijd gegeven om mijn duidelijk uitleg tegeven waarom ze niet betalen maar hoor alleen maar zie mail. En nu hebben ze mijn accout geblokkeerd boeven

6 de junio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.