Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over het bedrijf carmacosmetics.nl. Niets op aan te merken, snelle afhandeling van de bestelling, prettige communicatie, geld terug bij klacht over een besteld product. Over de producten... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kleuren die ik heb besteld zijn precies zoals de foto's op de website! Ben erg tevreden over de hechting. Met andere merken altijd snel lifting maar hier tot op heden nu geen last van. Een flesje... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering snel en netjes. Ik heb de lavish love box besteld waarin een andere kleur zat dan op de verpakking stond aangegeven. Hierover gemaild, kreeg als antwoord dat de kleur die erin zou moeten zitt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De service van Carma Cosmetics is professioneel en klantgericht. Ze nemen de tijd om goed naar je te luisteren en denken actief mee. Wanneer dat nodig is, zoeken ze zorgvuldig naar een passende en kla... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de belleza

Escrito por la empresa

Carma Cosmetics biedt nagelproducten die zijn ontwikkeld voor een verzorgd en langdurig resultaat. In onze collectie vind je Builder Bases, Rubber Bases, gellakken en topcoats die prettig werken, mooi uitvlakken en een nette, gelijkmatige applicatie mogelijk maken. Onze tinten worden zorgvuldig geselecteerd met een focus op elegante nudekleuren en moderne, draagbare nuances. Elke formule hecht fijn, heeft een krachtige dekking en laat zich eenvoudig verwerken tot een manicure die er professioneel uitziet. De webshop biedt heldere productinformatie en een assortiment dat met aandacht is opgebouwd. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe Builder Base of een tint die aansluit bij jouw stijl, bij Carma Cosmetics vind je nagelproducten die prettig werken en een mooi eindresultaat geven.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,6

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Trage bezorging

Ik heb vorige week dinsdag mijn pakket besteld en het zou woensdag al toekomen. Er staat iedere dag op de track and trace "wordt vandaag bezorgd" maar vandaag, een week later, is het nog altijd niet bezorgd. Daarom heb ik gebeld naar PostNL, zij zeggen dat het waarschijnlijk nog een week zal duren... Carma Cosmetics kan hier niet helemaal aan doen, want het ligt meer aan de bezorgdienst. Maar misschien kunnen ze toch best eens kijken om verschillende bezorgdiensten te gebruiken zodat dit vlotter gaat. Hopelijk komt het pakje toch nog goed terecht, want het is niet aangenaam om beloofd te worden dat het de dag erna al toekomt en dan te horen dat het eigenlijk 2 weken zal duren in totaal.

29 de diciembre de 2021

Beste Juanita,

Ondertussen heb je je pakket al enige tijd ontvangen. Helaas was deze tijdens de drukte van de feestdagen vertraagd! We zouden het tof vinden als jij je review zou willen aanpassen van verzendervaring naar service of product-ervaring! We hopen dat je inmiddels te tevreden bent!:)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trage verzending

Nog steeds mijn bestelling niet binnen. Had dit op tijd besteld ivm kerst en ik dit cadeau wilden geven. Helaas kon dit niet doorgaan! Heel vervelend!!

26 de diciembre de 2021

Beste Isabelle,

Ondertussen heb je je pakket al enige tijd ontvangen.

Helaas was jouw order tijdens de drukte van de feestdagen bij de vervoerder vertraagd, we adviseren onze klanten om op tijd te bestellen zodat onze vervoerder voldoende tijd heeft om op tijd te kunnen leveren.

Vriendelijke groeten,
Team Carma Cosmetics

Super

Netjes optijd.Keurig verpakt.Service na verkoop via e-mail is gewoon top!

22 de diciembre de 2021

Beste Marijn,

Bedankt voor je feedback, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Veel plezier van je aankoop!

Groeten,

Super mooie kleurtjes !

22 de diciembre de 2021

Beste Hildegard,

Veel plezier van je mooie kleurtjes!! Bedankt voor je 5 sterren review:)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Oplossingsgericht

Bestelling snel geleverd. Ontbrak een product. Na wat mailtjes op en neer met customer service support, wordt het product opnieuw verstuurd. Eigenaresse heeft ook contact opgenomen en doet er alles aan om mij een positieve klantervaring op te laten doen. Fijn!

12 de diciembre de 2021

Hi Ivanka,

Wat fijn dat je de moeite neemt om ons te laten weten dat je tevreden bent over de geboden oplossing!

Hartelijk dank!

Vriendelijke groet,
Carmen
CARMA Cosmetics

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goed product!

10 de diciembre de 2021

Beste Kiki,

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze producten en onze service! We wensen je nog heel veel mooie manicures toe!

Wauw!

Na enige vertraging in de levering, wat overigens aan de vervoerder lag, mijn pakket mogen ontvangen. Wat een cadeautje!! Mooi verpakt en het lakken ging super met de afgeronde kwastjes. Ik ben fan!

5 de diciembre de 2021

Beste Ilona,

Bedankt voor je Super leuke review!
Wat leuk dat je ons laat weten dat je zo tevreden bent over onze service en product, we wensen je nog veel plezier ervan!

Biab

Super blij mee met die producten.

1 de diciembre de 2021

Bedankt voor je Review Kiana,
We wensen je nog veel plezier toe van je product!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snelle verzending en mooi verpakt…

Super snelle verzending en mooi verpakt , echt een cadeautje om te mogen ontvangen

26 de noviembre de 2021

Beste Miranda,

We willen je ontzettend bedankten voor je 5 sterren review! Fijn dat je tevreden bent, dan zijn wij het automatisch ook:)

WAUW !!

WAUW !!! Ik ben echt onder de indruk super mooie verpakking, snelle verzending, prachtige kleuren en in de set zit er alles die je echt nodig hebt !! Ik ben zo tevreden !

19 de noviembre de 2021

Hoi Phaedra,

Bedankt voor je enthousiaste review!
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze Rubber Base Starter Kit!

Liefs, Team CARMA Cosmetics

Valorada con 4 estrellas sobre 5

BIAB nagellak en top coat: top!

BIAB nagellak en top coat gekocht. Kleur komt overeen met de foto’s en lak is van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en blijft stevig zitten. Nagellak komt in een mooi zakje. Enige punt van feedback is dat de levering een halve week duurde, als je het heel snel in huis wil hebben, zal je even geduld moeten hebben.

5 de noviembre de 2021

Respuesta de Carma Cosmetics

Bedankt voor je review Beau!
Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze lakken:-) Voor wat betreft je feedback over de levertijd van jouw order, heb je waarschijnlijk wat pech gehad bij mogelijk een vertraging bij de koerier.. Wij verzenden dagelijks de orders (van maandag t/m vrijdag). Hopelijk ontvang je het de volgende keer veel sneller! Groeten, Team CARMA

Gewoon top

Gewoon top meer kan ik niet zeggen, ik ga zeker vaker wat bestellen hier.

2 de noviembre de 2021

Hoi Kim,
Bedankt voor je 5-sterren review!
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over CARMA Cosmetics,
Wij staan voor je klaar bij je volgende aankoop:)

Liefs, Team CARMA

Heel mooi spul

Heel mooi spul, goede kwaliteit en snelle levering erg tevreden

19 de octubre de 2021

Hi Merijn,

Wat leuk om te horen dat je de kwaliteit van CARMA waardeert met 5 sterren! Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt!

Veel plezier ermee!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kortingscode weg zonder te gebruiken

Ik had een kortingscode gekregen, had wat dingetjes in m’n winkelmandje gedaan en code vast bijgevoegd om te kijken wat het totaal bedrag was. Vervolgens nog niet besteld maar uiteindelijk was de bestelling wel soortvan doorgevoerd. (Kreeg uiteraard niks, want had nog niet betaald). Maar kan m’n kortingscode niet meer gebruiken…
Hier baalde ik enorm van want keek er erg naar uit. Dus wellicht kunnen jullie hiernaar kijken, zodat dit niet ook bij andere gebeurd! :)

Verder top gellak, weet ik uit eerdere aankopen.

17 de octubre de 2021

Hi Ann,

Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk en willen onze klanten een gewaardeerd en goed gevoel geven. Wij staan dan ook altijd klaar om je de juiste service te verlenen, aarzel niet om contact met ons op te nemen als je ergens niet uitkomt, wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Als er een promotie is dan wordt dit altijd via Social Media medegedeeld met een start en tevens einddatum. Mocht het zo zijn dat de kortingscode geldig is in de periode van jouw aankoop, dan voorzien wij geen probleem in jouw online winkelmandje.

Mocht je nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag!

goed geholpen

Ik ben helemaal nieuw in de gellak wereld en daarom had ik veel vragen. Ondanks mijn vele vragen via de mail ben ik super goed geholpen en ben ik een stuk wijzer geworden om zo een bestelling te plaatsen :)
Ik ben zeer tevreden!

15 de octubre de 2021

Lieve Derya,
Bedankt voor je positieve review, we zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice, mocht je nog vragen hebben staan we voor je klaar! Veel plezier met jouw aankoop en succes met het lakken van je nagels!
Groeten,

10/10

Super tevreden van mijn bestelling en zeer vriendelijk klantenservice voor mij 10/10

14 de octubre de 2021

Respuesta de Carma Cosmetics

Dank je wel voor je positieve review Georgia! Fijn om te horen dat je tevreden bent:-) Veel lakplezier!

Top !

Snelle levering, duidelijke website! De gellak werkt erg fijn.

13 de octubre de 2021

Respuesta de Carma Cosmetics

Bedankt voor je 5 sterren review! Heel veel lakplezier:-))

Snelle verzending

Snelle verzending, mooi verpakt

20 de septiembre de 2021

Respuesta de Carma Cosmetics

Hi Sanne, Bedankt voor je 5 sterren review!
Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Heel veel plezier ermee,

Zeer tevreden!

Ik bestelde hier een rubber base starterset en ben er super tevreden van! Goede kwaliteit van lakjes, de lamp is heel fijn in gebruik, ook de andere producten zijn kwalitatief goed! Aan te raden!

2 de septiembre de 2021

Hi Lore,
Bedankt voor je 5 sterren review!
Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent over Rubber Base Starterkit :-) Geniet van je mooie nagels!
Team CARMA

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.