Ik heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan. De bestelling is altijd snel in huis! Het is een cadeautje om uit te pakken. Kleine hartjes van schuim, in een prachtig doosje of etuitje. Lief kaartje e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Supermooie producten en een hele snelle levering!! De producten worden ook nog eens heel mooi verpakt. Echt een geweldig merk met supermooie oorbellen voor een mooie prijs.
Snelle service en leuk verpakt. De oorringen zijn lekker licht om te dragen, echter de goudkleur is niet zo mooi, heel licht van kleur en daardoor zien ze er nep uit.
La empresa ha respondido
Lieve Carmen, Ik ben blij met mijn bestellingen omdat deze vlot verstuurd worden, er een goede communicatie is via de mail, jouw artikelen een fijne prijs-kwaliteit verhouding hebben, de ontwerpen o... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
CarmenLorenza is a collection of unique, timeless and sophisticated jewellery for women on-the-go. A brand that is both exclusive and affordable for women of all backgrounds and ages. All items are classy but with an edge, playful yet timeless. Our jewellery is selectively created and shipped with care. Our packaging is made from a minimum of 90% recycled material and fully recyclable, an eco-friendly choice.
Información de contacto
Nassaukade 23-1, 1052 CH, Amsterdam, Holanda
- 0614422532
- info@carmenlorenza.com
- carmenlorenza.com
Supersnelle levering
Supersnelle levering. Pakketje is een feestje om uit te pakken.
Love it!!

Prachtige oorbellen
Prachtige oorbellen van goede kwaliteit. Ik heb meerdere oorbellen van carmen lorenza in mijn bezit en deze blijven mooi en verkleuren niet. Daarnaast een super vriendelijke klantenservice die er alles aan doet om een niet voorradig artikel toch te kunnen verzenden!!

Respuesta de CarmenCollectables
De bestelling bleef lang weg ik heb…
De bestelling bleef lang weg ik heb gebeld en in de avond nog bezorgt super lief van hun en netjes dankjewel carmen

Zoals altijd mooie oorbellen
Zoals altijd mooie oorbellen, goede kwaliteit en snelle levering.
Lieve en goede service sinds het eerste paar dat ik bestelde.

Perfect!
Nog nooit zo’n goede klantenservice ervaren als bij Carmen Lorenza. Wat een lieve medewerkers die zo met je meedenken! De sieraden zijn echt prachtig! Mijn lievelingsmerk, dat is zeker.

Respuesta de CarmenCollectables
Schitterend en snel in huis
Prachtig verpakt, met een persoonlijke noot en erg snel ontvangen.
Absolute aanrader
Zeer goede service
Fantastisch
Fantastische oorbellen, mooi en persoonlijk verpakt en ontzettend vriendelijke service!

Prachtige oorbellen
Prachtige oorbellen , mooie kwaliteit , zeker niet de laatste keer dat ik iets besteld heb.
En een super super service .

Respuesta de CarmenCollectables
Snelle verzending en goede kwaliteit
Super snelle verzending en mooie kwaliteit oorbellen. Super blij mee!
Super mooi!
Prachtige oorbellen!!!
Super goede kwaliteit echt hele mooie oorbellen ik ben er super blij mee!!

Respuesta de CarmenCollectables
Más información sobre otros tipos de reseñas.