CarMe geeft fantastische en snelle service. Helaas ontbrak de door mij bestelde dongle bij ontvangst van het pakketje. Na melding hiervan is dit door CarMe direct en uitstekend opgepakt. 09De do... Ver más
Apple CarPlay werkt super, ook het connecten gaat bijna vanzelf zo simpel, iedere keer als je terug in de auto stapt verbind hij automatisch met je telefoon. Top erg tevreden mee! Zeker een aanrad... Ver más
Levering niet gelukt na 1 werkdag, maar inmiddels wel een bericht ontvangen dat het 10 inch scherm niet op voorraad was. Wacht nu geduldig af.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Carme is een premium merk dat zich richt op het verbeteren van de rijervaring en het verrijken van het leven van onze klanten. Wij geloven dat autorijden comfortabel, veilig en plezierig moet zijn, en onze producten zijn ontworpen om precies dat te bereiken. Ons merkslogan, "Upgrade your ride, Upgrade your life" vat onze toewijding samen om hoogwaardige, innovatieve producten te leveren die de algehele rijervaring naar een hoger niveau tillen.
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Teleurgesteld

Respuesta de Carmestore
Extremely satisfied with Carmestore
Extremely satisfied with Carmestore. If you have any questions or issues, you receive quick, professional, and detailed responses. Everything is followed up perfectly, and they provide fantastic customer service where problems are handled neatly and resolved quickly—nothing but praise! Highly recommended!
Carme CarPlay screen geen tegenvaller.
Goed product. Redelijk makkelijk te installeren. Werkt goed! Zit stabiel vast.
Fantastische en snelle service
CarMe geeft fantastische en snelle service.
09De dongle werkt perfect.
Allemaal goed verlopen was mooi op tijd…
Allemaal goed verlopen was mooi op tijd geleverd.mooi dat het allemaal kan ben erg blij mee dank jullie wel groetjes
Uitstekende support en snelle reacties.
Buiten het feit dat ze een prima product verkopen, ik heb het 7 inch CarPlay scherm gekocht, leveren ze ook uitstekende support.
Ik had een probleem waarbij mijn telefoon app niet synchroniseerde met het scherm en na veel mailen werd er uiteindelijk een oplossing aangedragen. Ze komen (bijna) altijd binnen een dag met een reactie en dragen oplossingen aan.
Zeer goede service en een bedrijf die…
Zeer goede service en een bedrijf die afspraken nakomt!
Werkt perfect erg blij mee.
Aanrader !
Het scherm is fantastisch
Het scherm is fantastisch. Binnen 2 minuten is alles aangesloten.
Alles goed en mooi verpakt,snelle…
Alles goed en mooi verpakt,snelle verzending,goeie service,heb nog niet alles uitgeprobeerd maar op het eerste zicht lijkt alles keurig dus ben best tevreden en vooral voor die mooie prijs,:)
Geweldige kwaliteit
Geweldige kwaliteit. Aangenaam verrast van eindelijk een goed werkend product voor een oudere wagen.
Snelle verbinding
Snelle verbinding, beter dan gedoe met een kabel
Kreeg wat ik had verwacht en het werkt…
Kreeg wat ik had verwacht en het werkt super!
Supersnel geleverd
Supersnel geleverd , makkelijk geïnstalleerd, werkt super- helemaal blij
Snelle levering zegt wat ze doen en…
Snelle levering zegt wat ze doen en werkt perfect
Slecht
Slechte ervaring, kunnen geen correcte stekker van Aux sturen, terwijl foto’s en uitleg gestuurd zijn.
Waardeloos!!

Respuesta de Carmestore
Snelle levering en gewoon een goed…
Snelle levering en gewoon een goed apperaat👊
Ik had een klein probleempje en dat is…
Ik had een klein probleempje en dat is zelfs door Ronald van de Carmestore in het weekend opgelost dit vind ik pas service daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen hulde hier voor
Goed product en snelle levering.
Goed product en snelle levering.
Duidelijke Nederlandse handleiding.
Instalatie vergt wat geduld maar komt goed.
Snelle levering en goede kwaliteit en…
Snelle levering en goede kwaliteit en werkt perfekt
Apple CarPlay werkt super
Top erg tevreden mee!
Zeker een aanrader ook omdat het een hele kleine dongel is die overal past .
Super!
Más información sobre otros tipos de reseñas.