Wanneer je spreekt over goede communicatie en betrouwbaarheid, dan spreek je over carnavalkleding.nl Ik had een probleempje met de timing van de bestelling. Mijn mail werd zeer snel beantwoord met e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heel snel geleverd. Zo snel dat ik 3 minuten later nog iets wilde bijvoegen mr toen was het producten al gepakt. Product is prima, goede prijs kwaliteit verhouding.
Goeie website, iets meer foto's per product zou fijn zijn. Petje van mijn politiekostuum is veel te klein, en ik denk niet dat die bij de meeste mensen zou passen. Geen groot probleem voor mij, het gi... Ver más
Super netjes verpakt, ons kleine meisje was er helemaal blij mee en ze wilde het gypsy jurkje gelijk aan en gaf er nu al een showtje mee.. kortom ik raad jullie zeker aan en ga zeker vaker bestellen
Información sobre la empresa
Información de contacto
Zenderseweg 42B, 7665TN, Albergen, Holanda
- klantenservice@carnavalskleding.nl
- carnavalskleding.nl
Ha contestado el 40% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Geen retour betaling
Zoon een pak besteld gepast, te groot en direct teruggestuurd. Krijgt geld niet terug omdat het naar wasmiddel zou ruiken en er vlekken op de rug zouden zitten. Onmogelijk!!!!! Ik zie hier nu dat ze deze smoes vaker gebruiken om de retour niet terug te hoeven betalen. Dit is liegen en bedriegen en dit pik ik niet. Sturen op vrijdagmiddag 16.00 uur een mail, zodat je niet meer kunt reageren. Bestel hier niet als je niet zeker bent van de maat. Klacht ingediend bij webwinkel keurmerk over deze gang van zaken. Echt mega klantonvriendelijk!
Een pak voor koningsdag retour gedaan…
Een pak voor koningsdag retour gedaan en krijg mijn geld niet terug omdat het zogenaamd vies zou zijn en naar wasmiddel zou ruiken. Heb het pak alleen aangedaan om te passen en gelijk weer terug gedaan in de verpakking. Het is dus onmogelijk dat er vlekken op zijn gekomen en dat het naar wasmiddel zou ruiken.
Vertrouw deze website absoluut niet en bestel hier nooit meer.
Prima ervaring.
Prima ervaring.
Leuke prijzen en vlotte levering.
Super snelle bezorging!
Super snelle bezorging!
Het pakketje is heel aangekomen.
Zeker een aanrader
Goede service en geen probleem om extra…
Goede service en geen probleem om extra product bij de bestelling toe te voegen, grote klasse!
Top!
Super snel geleverd en pak was preciez zoals ik verwachtte! Besteld voor zoonlief en een vriend.
Had een pak nodig voor een feestje
Had een pak nodig voor een feestje. Heb het besteld op de website en was de volgende dag al binnen! Top kwaliteit en top verzending!
Supersnelle en fijne levering!
Perfecte site!
Wat een super fijne site! Snelle verzending en super mooie pakken. Ik ga hier vaker bestellen als ik iets nodig heb van goeie kwaliteit en een goeie prijs! Bedankt ❤️
Snelle levering en goed verpakt.
Snelle levering, Goed verpakt en de cowboyhoeden zien er super uit.
Perfect zitten de handschoenen en goede…
Perfect zitten de handschoenen en goede kleur
Pressies zoals op foto
Snel en makkelijk geregeld
Makkelijke website. En snel duidelijk qua maten.
Mooi overzichtelijke site
Mooi overzichtelijke site. Snel bestellen en snel geleverd. Perfect
Mooie felle kleuren
Mooie felle kleuren en motief voor deze vrolijke clown maar dacht dat er ook een pruik en handschoenen bij waren zoals op het plaatje.🥲
Groot assortiment, goede service en snelle verzending
Groot assortiment, betaalbare prijzen en goede service en snelle levering. Producten worden netjes verpakt en geleverd, en we hebben met deze procten een topfeestje gehad.
Más información sobre otros tipos de reseñas.