Snelle bezorging en zelfs nog een handgeschreven kaartje erbij kan nog niet zeggen of het werkt ben net bezig
La empresa ha respondido
Ik heb gebruik gemaakt van een hele scherpe aanbieding, 1 + 1 en had wat vragen over het product omdat ik al jaren een ander collageen producten gebruikte. Tot mijn positieve verbazing hebben ze bij c... Ver más
La empresa ha respondido
Merkte niets dus heb het terug mogen sturen. Klant service erg netjes! Vandaar nog 4 sterren.
La empresa ha respondido
Bestelling is snel verzonden, capsules zitten in een glazen pot wat erg fijn is. De verlaagde prijs als introductie was voor mij de doorslag om te bestellen. Kwaliteit lijkt ook erg goed!
La empresa ha respondido
Bij Carnimore geloven we dat échte voeding begint bij de kracht van het dier. Wij maken hoogwaardige supplementen van de meest voedzame delen van dieren – zoals orgaanvlees of bijzondere vetzuren – speciaal voor mensen die kiezen voor een carnivore of oervoeding. Geen rommel, geen concessies. Alleen pure kwaliteit, gericht op energie, focus en herstel. Carnimore is er voor wie méér uit zijn gezondheid wil halen.
Invita a los clientes a opinar
Mijn bestelling bij Carnimore verliep perfect. De supplementen zijn van hoge kwaliteit, netjes verpakt en snel geleverd. Duidelijke informatie op de site en een betrouwbaar gevoel. Ik bestel hier zeker opnieuw!

Respuesta de Carnimore
Mijn bestelling was heel snel binnen. Dit is de tweede week dat ik de supplement neem. Lijkt net of ik meer energie heb, en meer kan consenteren. Hopelijk heb ik baat bij..

Respuesta de Carnimore
Mooi product voor een mooie prijs! Vriendelijke handgeschreven brief bij de producten. Ben zeer tevreden met de aankoop

Respuesta de Carnimore
One of the best supplements I’ve ever had! Very good quality and after 2 weeks taking them I already feel my energy levels going up!

Respuesta de Carnimore
Er was iets mis gegaan maar is uiteindelijk super goed opgepakt en opgelost. Pakket zeer snel ontvangen!

Respuesta de Carnimore
Goede en snelle service, nog te snel om te beoordelen wat het tot nu toe voor mijn lijf heeft gedaan

Respuesta de Carnimore
Doen wat ze beloven, ene dag besteld andere dag in huis alles volgens afspraak

Respuesta de Carnimore
Sinds ik de lever capsules gebruik voel ik me echt een stuk energieker. Heel fijn spul.

Eindelijk een omega-3 supplement waar ik geen vissige oprispingen van krijg