Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle bezorging en zelfs nog een handgeschreven kaartje erbij kan nog niet zeggen of het werkt ben net bezig

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb gebruik gemaakt van een hele scherpe aanbieding, 1 + 1 en had wat vragen over het product omdat ik al jaren een ander collageen producten gebruikte. Tot mijn positieve verbazing hebben ze bij c... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Merkte niets dus heb het terug mogen sturen. Klant service erg netjes! Vandaar nog 4 sterren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling is snel verzonden, capsules zitten in een glazen pot wat erg fijn is. De verlaagde prijs als introductie was voor mij de doorslag om te bestellen. Kwaliteit lijkt ook erg goed!

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Bij Carnimore geloven we dat échte voeding begint bij de kracht van het dier. Wij maken hoogwaardige supplementen van de meest voedzame delen van dieren – zoals orgaanvlees of bijzondere vetzuren – speciaal voor mensen die kiezen voor een carnivore of oervoeding. Geen rommel, geen concessies. Alleen pure kwaliteit, gericht op energie, focus en herstel. Carnimore is er voor wie méér uit zijn gezondheid wil halen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,6

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goede communicatie.

27 de octubre de 2025

Respuesta de Carnimore

Hey Babette, super leuk dat je een review achterlaat, en gelukkig dat het pakketje toch nog snel is aangekomen :). Groetjes Robert

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bestelling bij Carnimore verliep…

Mijn bestelling bij Carnimore verliep perfect. De supplementen zijn van hoge kwaliteit, netjes verpakt en snel geleverd. Duidelijke informatie op de site en een betrouwbaar gevoel. Ik bestel hier zeker opnieuw!

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Carnimore

Bedankt voor de 5 sterren!

Fijn dat je de kwaliteit van onze producten én levering kunt waarderen 🙂

We zien je uiteraard graag weer een keertje terug!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mijn bestelling was heel snel binnen

Mijn bestelling was heel snel binnen. Dit is de tweede week dat ik de supplement neem. Lijkt net of ik meer energie heb, en meer kan consenteren. Hopelijk heb ik baat bij..

26 de agosto de 2025

Hoi Nuran,

Fijn dat je jouw bestelling snel in huis had. En ook mooi dat je meer energie hebt :-)

Fijn weekend!

Een goed product.

3 de septiembre de 2025

Hoi Mieke,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn dat je zo tevreden bent over onze Orgaanmix.

Nog een fijne avond!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi product voor een mooie prijs

Mooi product voor een mooie prijs! Vriendelijke handgeschreven brief bij de producten. Ben zeer tevreden met de aankoop

31 de agosto de 2025

Beste Hans,

Bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om ons te belonen met 5 sterren.

Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van Orgaanmix.

Nog een fijne avond!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

One of the best supplements I’ve ever had

One of the best supplements I’ve ever had! Very good quality and after 2 weeks taking them I already feel my energy levels going up!

3 de septiembre de 2025

Hi Marina,

Thank you for rewarding us with 5 stars!

We're happy you're so satisfied with our products :-)

Have a nice day!

Kind regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was iets misgegaan maar super snel opgelost!

Er was iets mis gegaan maar is uiteindelijk super goed opgepakt en opgelost. Pakket zeer snel ontvangen!

22 de agosto de 2025

Hoi Jolanda,

Fijn dat we het na wat technische hobbels toch goed hebben kunnen oplossen :-)

Dankjewel voor je positieve review, dat waarderen we enorm!

Een hele fijne avond gewenst.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, nog te snel om te beoordelen wat het tot nu toe voor mijn lijf heeft gedaan

11 de agosto de 2025

Goedemiddag mevrouw Bruijn,

Fijn dat de levering naar wens is verlopen en dat onze service goed bevalt.

Vanzelfsprekend hopen we dat jouw ervaring met Grasgevoerde Orgaanmix net zo goed zal zijn.

Bedankt voor de 5 sterren en nog een hele fijne dag!

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven, ene dag besteld andere dag in huis alles volgens afspraak

4 de agosto de 2025

Hoi Marco,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn dat de levering vlot is verlopen.

Ik merk er nog niet zo veel van

Ik merk er nog niet zo veel van

27 de julio de 2025

Hoi Lia,

Bedankt voor je review!

Vanzelfsprekend hebben voedingssupplementen zoals onze Grasgevoerde Runderlevercapsules tijd nodig om hun uitwerking te hebben.

De ene persoon merkt sneller verschil dan de ander. Bijvoorbeeld in hun energieniveau's, weerstand of huidgezondheid.

Maar het kan dus ook wat meer tijd nodig hebben.

Het belangrijkste is in ieder geval om consistent ieder dag de aanbevolen dagdosering te nemen om de gezondheidsvoordelen te ervaren :-)

We zijn benieuwd naar jouw resultaten!

Bestelling is snel verzonden

23 de julio de 2025

Respuesta de Carnimore

Hey Jasper, super bedankt voor je review! Hier zijn we als net startend bedrijf erg blij mee. Fijn dat alles goed bevalt. Gezonde groet, Robert

Fijn spul

Sinds ik de lever capsules gebruik voel ik me echt een stuk energieker. Heel fijn spul.

13 de julio de 2025

Respuesta de Carnimore

Beste Verleg, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn om te horen dat het zo goed bevalt. Groetjes, Robert

Goed supplement

Eindelijk een omega-3 supplement waar ik geen vissige oprispingen van krijg

13 de julio de 2025

Respuesta de Carnimore

Beste Ingrid, bedankt voor je review. Top dat je dit wil delen. Gezonde groet, Robert

8 consejos para escribir buenas reseñas.