Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestelling gedaan zou uiterlijk na 3 dagen binnen zijn.. zoveel dagen verder en nog geen mail gehad dat dr Bestelling verzonden is.. Heel jammer dus.. wel gemaild maar geen vertrouwen in na sommi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De laagste prijs. Mooie en duidelijke site. De onderdelen waren na anderhalve week binnen. De onderdelen worden vanuit Duitsland verstuurd en zijn originele merk onderdelen. Als je snel iets nodig heb... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestelde onderdeel is blijkbaar universeel, besteld voor volvo v70 geleverd onderdeel voor ford galaxy. Bezorg partner is erg slecht, pakket zonder bericht voor de deur neer gegooid, verpakking besch... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voorheen bestelde ik meestal onderdelen bij Auto-onderdelen24, maar daar duurt het tegenwoordig veel te lang eer een verzending de deur uitgaat. Een paar jaar geleden had ik al wat bij Carpardoo beste... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Nieuw in Nederland! Online auto onderdelen bestellen via Carpardoo.nl. Zoek onderdelen op kenteken. Alles voor je remmen, uitlaat, filters en motor!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Scherpe prijs snelle levering

Scherpe prijs, levering naar Nederland binnen 4 werkdagen. Goed verpakt. Er leek foutje in adres huisnummer ontbrak. Bijna direct reactie terug van de klantenservice. Dik tevreden!

25 de mayo de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Met Carpardoo is werkelijk helemaal…

Met Carpardoo is werkelijk helemaal niets mis, met uitzondering van het feit dat men zaken doet met DHL.
Je weet vooraf dat als er een zending van DHL komt dat je dat gewoon erg goed in de gaten moet houden. Het is vooraf namelijk niet in te schatten waar men het pakket zal achterlaten of waar men het weg zal smijten. Telkens weer een verrassing... : heel erg slecht!

26 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klantenservice is knudde

Na een bestelling van motorolie gedaan te hebben en ontvangen blijkt dat één jerrycan gelekt heeft. Alles onder de olie! Gebeld maar krijg ze niet te pakken. Gemaild maar wordt niet beantwoord. Ik doe geen (dure) bestelling meer bij hun. Jammer hoor!

24 de marzo de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Twijfel door negatieve reviews maar gelukkig niet teleurgesteld

Eerlijk gezegd vond ik het spannend bij Carpardoo iets te bestellen omdat er een behoorlijk aantal negatieve reviews zijn.
Bestelling kwam redelijk snel en dat luchtte mij op. Helaas bleken de zijwindschermen niet op mijn auto te passen ondanks ik op de site op kenteken had gezocht en er ook 'universeel toepasbaar' bij stond. (m.b.t. het universele had ik wel twijfels).
Telefonisch waren ze niet bereikbaar, continu een bandje, vandaar ik een briefje bij de retourzending heb gedaan. Heb verzocht het bedrag inclusief verzendkosten te crediteren, tenslotte kon ik hier niets aan doen.
Weer vond ik het - om de genoemde negatieve ervaringen én omdat ze niet bereikbaar waren - erg spannend, zou ik het geld netjes terugkrijgen en hoeveel....
Zojuist zag ik dat het bedrag inclusief de verzendkosten op mijn rekening staat. Eén ster minder omdat de informatie op de site niet juist was, vier sterren omdat de levering vlot ging en de betaling van de retourzending netjes is afgehandeld.

24 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor een oldtimer onderdelen besteld…

Voor een oldtimer onderdelen besteld die achteraf niet goed bleken te passen. Dat terwijl het volgens de site wel het juiste artikel moest zijn. Onderdelen geretourneerd die wel waren uitgepakt. Desondanks snel retour genomen en terugbetaling in orde gemaakt. Nu nieuwe maar besteld en vlot geleverd met juiste communicatie en afhandeling. Prima.

26 de febrero de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Net zo slecht als alle andere auto onderdelen webshops…

Net zo slecht als alle andere auto onderdelen webshops. Afgelopen 2 weken besteld bij Autodoc, Carpardoo, Winparts, Nemeco en mijnautoonderdelen.nl. Conclusie: allemaal even slecht want letterlijk iedere bestelling liep uit op gelazer en vertraging. Zo ook bij Carpardoo.

Donderdag urgente bestelling geplaatst met de wetenschap dat de levertijd 2 tot 3 werkdagen is: uiterlijk maandag bezorgd zou je denken dus. Vrijdagochtend keurig verzendbevestiging ontvangen dus ik blij, vervolgens blijft het stil op de tracking tot en met maandag. Toch maar contact opgenomen, eerst met DPD. Die beaamden dat er iets mis was, want had al lang in Nederland aangekomen moeten zijn. Toen contact opgenomen met Carpardoo (per email want is telefonisch niet bereikbaar tot grote frustratie van mij). Snelle reactie ontvangen met dat er niks aan de hand is, dat het normaal is dat er niks in de tracking staat en dat ik gewoon nog even geduld moet hebben. Ze wilden geen contact opnemen met DPD. Hierop elders besteld en de bestelling bij Carpardoo geannuleerd. In het hele contact met Carpardoo hebben ze niet één keer hun excusses aangeboden voor de vertraging en al het ongemak! Dat is toch wel het minste wat je in zo'n situatie kunt doen! Zeer ontevreden.

Tip: bij dit soort wildwestbedrijven altijd met creditcard betalen, dan sta je een stuk sterker

25 de enero de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.