Snelle communicatie
Snelle communicatie. Ophalen was makkelijk niet duur en komt van goede origine

Respuesta de Carpcatchers.nl
CarpCatchers.nl – Voor iedere karpervisser het juiste aas! Bij CarpCatchers.nl vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige karpervijvers, boilies, pellets, en attractors. Of je nu een doorgewinterde karpervisser bent of net begint, wij hebben het juiste aas en de juiste tools om jouw visavontuur succesvol te maken. Wij geloven in kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service, zodat jij meer tijd hebt om te genieten van het water en de vangst. Ontdek onze producten en ervaar waarom karpervissers in heel Nederland en daarbuiten op ons vertrouwen!
Holanda
Snelle communicatie. Ophalen was makkelijk niet duur en komt van goede origine

Als verrassing zaten er 2 potjes hookbaits bij. En de Boilies zijn prima

Respuesta de Carpcatchers.nl
het was een zo,n goede ervaring omdat er naar de wensen van de klant word geluisterd en er bij onduidelijkheden contact word gelegd met de klant.

Respuesta de Carpcatchers.nl
Ik had hennep besteld die achteraf niet zo best was. Na contact te hebben gehad kreeg ik een zak nieuwe hennep gratis. En die was perfect 100%. Wat een goede service van dit bedrijf.
Thijs

Respuesta de Carpcatchers.nl
Hardstikke vriendelijk geholpen, werd zeer goed en fijn mee gedacht met vragen en ideeën erg prettige sfeer en wat drinken tijdens bestelling afhalen is altijd fijn

Respuesta de Carpcatchers.nl
Laatst een bestelling geplaatst zeer tevreden over deze webshop product was snel binnen.