Een Super winkel !! En dit is wat we nodig hebben, behulpzaam en top service voor beginner karpvisser zoals ik, men geeft duidelijk uitleg als je iets vraagt.
Premier achat chez carp cube. Je suis très satisfait. Livraison très rapide en point relais. Les produits sont très bien emballés. Les prix sont parmi les plus intéressants sur le marché. . Eerste... Ver más
La empresa ha respondido
Carpcube is een begrip waar ik met regelmaat een kijkje neem in het ruime assortiment Voor ieder wat wils, met een actuele online voorraad die niet snel afwijkt en achteraf nooit tot een teleurstel... Ver más
La empresa ha respondido
Wat ik leuk vind is dat als je uitleg vraagt over iets, je altijd degelijke uitleg krijgt waar ze hun tijd voor nemen. En dat ze je dan ook niet het duurste hengeltje of molentje proberen te verkopen... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Belgische Hengelsportzaak met als specialisatie het karpervissen, we hebben ondertussen ook een leuk pakket Roofvis en Witvis producten. We handelen vanuit het oogpunt zoals we het zelf ook graag zouden hebben, correct, eerlijk en vanuit ons vissersgevoel. Als er problemen zijn dan lossen we het altijd netjes op. We pogen ons brede gamma op peil te houden en verkopen enkel producten vanuit onze "eigen" voorraad, maar aarzel niet ons te contacteren om een prijs te ontvangen van een product dat we niet meteen op voorraad hebben. Wij geven onze beste prijs en vragen de leveringstermijn na... Volg ons gerust op Instagram of Facebook voor de laatste nieuwtjes, acties en leveringen te checken. Veel succes aan de waterkant. Vriendelijke groeten Team Carpcube Ludovic & Mathias
Kanaalstraat 1, 8020, Oostkamp, Bélgica
- 050676050
- webshop@carpcube.be
- carpcube.be
Vlugge en correcte levering.
Snel geleverd.
Er zijn een paar hengelsport zaken in mijn,
Regio verdwenen daarom is het goed dat er
Zo rap gereageerd is.
Groeten J-P.

Alles op tijd ontvangen
Alles op tijd ontvangen. Bij vragen heb ik snel antwoord gekregen.

Top verzending
Snelle correcte verzending.
Netjes (inner beschermend) verpakt.
En nog (gratis-extra) kado'tjes erbij.

Respuesta de Carpcube
Want jouw reactie was professioneel en…
Want jouw reactie was professioneel en efficiënte.
Ik had een klacht na mijn opleveren die was snel behandeld en ik ben zeer tevreden.
Ik raad aan iedereen om klant te worden bij Carpcube.

Respuesta de Carpcube
PB products. Heb de control mono uitgetest met slappe lijnen. Prachtig resultant, geen gekink...
Steeds behulpzaam met deskundige uitleg!

Respuesta de Carpcube
De aankoop via website ging zeer vlot
De aankoop via website ging zeer vlot. Na een uurtje kon ik mijn bestelling al ophalen. Goede service bij carp cube

Respuesta de Carpcube
Bestelling lag mooi klaar en nadien…
Bestelling lag mooi klaar en nadien noch technisch advies gekregen. Prima service.

Ridgemonkey schoenen
Ridgemonkey schoenen. Zo blij dat jullie er nog n paar hadden.
Zo jammer dat ze niet meer te verkrijgen zijn.

Respuesta de Carpcube
Más información sobre otros tipos de reseñas.