Wat is dit slecht zeg!!. De zelfde eigenaren , zelfde naam gebruiken en dan communiceren dat het echt helemaal los staat van het oude Carpetright. Maar vervolgens wel gebruik maken van de bes... Ver más

Van bestellen , opmeten tot monteren is het allemaal zeer goed verlopen. De monteur verdiend zelfs een extra pluim. Hij heeft vakk... Ver más
La empresa ha respondido
We zijn ontzettend blij met Carpetright! Zowel met het contact en de service vooraf, als met de mannen die het tapijt kwamen leggen. Er is heel goed meegedacht en iedereen straalt kunde uit. Echt een... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een service! Alles volgens afspraak, goed en snel gelegd. Vakkundig antwoord bij vragen en afwikkeling. Echt een aanrader wanneer je in omstreken Doetinchem op zoek bent naar een eerlijk bedrijf v... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Carpetright is dé vloeren- en traprenovatiespecialist van Nederland! Met thuisadviseurs door het hele land leveren we de beste service, scherpe prijzen en hoge kwaliteit vloeren. Maak je thuisadvies afspraak nu online.
Gratis en vrijblijvend thuisadvies
Gratis advies gewoon bij jou thuis
Boekbinder 3, 7942ND, Meppel, Holanda
- service@carpetright.nl
- carpetright.nl
Wat is dit slecht zeg!!.
Wat is dit slecht zeg!!.
Maar vervolgens wel gebruik maken van de bestaande oude reviews en dat ook communiceren op de website.
De oude klanten kunnen fluiten naar hun centen (behalve het deel van de aanbetaling die door andere woonwinkels, leden van CBW, verder worden geholpen.
Het feit dat jullie nu niet bij het CBW zijn aangesloten zegt al genoeg !
Hier moet je dus vooral NIET zijn voor je woning.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Carpetright heeft ons vlak voor het…
Carpetright heeft ons vlak voor het faillissement opgelicht en ons voorgehouden dat we de vloer volledig moesten aanbetalen. Uiteraard waren we een week later ons geld kwijt en zitten we nog altijd zonder nieuwe vloer. Nu een doorstart maken, maar wel goede sier maken op de website met het oude Trustpilot cijfer, gebaseerd op klantervaringen vóór het faillissement vind ik ronduit schandalig.

Respuesta de Carpetright Nederland
Jammer voor de gedupeerde mensen
Fijn zo’n doorstart de gedupeerde die €600 hebben aanbetaalt voor een vloer die nooit gekomen is kunnen stikken terwijl ze altijd vertrouwen hebben gehad in Carpetright.
Maar ze gaan wel met de naam sleeën om zo meer klanten binnen te halen.
Jullie moeten je schamen .. profiteurs noemen wij dat !!

Respuesta de Carpetright Nederland
dit zijn oude reviews van carpetright…
dit zijn oude reviews van carpetright die failliet is gegaan
en een hoop ellende heeft achter gealten.

Faillissement Carpetright
Vol ongeloof zie ik dat de 2 directeuren na een faillissement in september 2025 weer gewoon verder kunnen. Eerst worden er rond 350 mensen op straat gezet zonder enige uitleg van deze heren en nu kunnen ze gewoon weer verder onder de zelfde naam alsof er niets aan de hand is. Ik ben zelf meer dan 30 jaar werkzaam geweest bij deze firma en heb me altijd volledig ingezet met mijn collega s om me heen dus best wel een hard gelach dat je na 30 jaar gewoon ontslagen word en er financieel gigantisch op achteruit gaat en ook geen transitie vergoeding mee krijgt omdat er geen geld meer is . Daarom bevreemd het me dat Carpet Right gewoon weer verder kan gaan door deze zelfde 2 heren die hiervoor failliet zijn verklaard en het waarschijnlijk zo bont hebben gemaakt dat andere partijen ook geen doorstart zagen in dit bedrijf waardoor zij wel de naam Carpet Right weer kunnen gebruiken.
Ongelooflijk!!!
Een gedupeerde (ex)medewerkster

Verkoop gaat prima
Verkoop gaat prima. Nazorg is er helaas niet. De vloer vertoonden na 5 jaar al slijtage sporen op de v-groef randen. Ze konden het niet verklaren en het viel daarom niet onder de garantie. De getoonde garantie van 25 jaar is dus alleen onder hun voorwaarden. Standaard is er 24 maanden fabrieksgarantie en daarna heb je pech.
Na altijd goed geholpen te zijn in de…
Na altijd goed geholpen te zijn in de loop der jaren nu dus een groot bedrag kwijt i.v.m failliet verklaring.
De dag voordat ze failliet waren rest betaald na telefonisch contact. Ze hadden op zijn minst toch aan kunnen kondigen dat we beter konden wachten met de restbetaling. Maar nee dus. Geen laminaat ( moest al klaarliggen volgens ons omdat het officieel in September gelegd zou worden maar door omstandigheden moesten wij het verplaatsen) en geen geld terug.
En dan zijn ze bij een garantie fonds aangesloten. Wat doet dat dan voor ons als klant? Helemaal niks. Ook rechtsbijstand geeft ons weinig kans op ook maar iets.
Geld van de klanten gaat eerst gebruikt worden voor de afbetaling van hun schulden bij banken etc... Sorry hoor maar dat is zo onterecht.
Aanbetaling 30%
Het faillissement is voor alle partijen heel triest.
Maar wat me verbaasd en waar ik heel boos over ben is dat Carpetright ons een aanbetaling van 30% heeft laten doen op een PVC vloer. Ze waren aangesloten bij het CBW en dan mag je op harde vloeren slechts 15% aanbetaling vragen (kwamen wij later achter). Niks nette aanbetalingsregeling en dat wel op je website durven zetten. Vind ik oplichting. De helft van onze aanbetaling zijn we kwijt. Gezien de plek waar je als consument staat als schuldeiser heeft het indienen als vordering geen zin.
Oplichters zijn het,klant aan het…
Oplichters zijn het,klant aan het lijntje houden.beloven terug te bellen,maar dat is nooit gebeurd.
Er zou een
financiële vergoeding geregeld worden.
Nu een failliet bedrijf en klant op onkosten gejaagd.
Schandalig
NIGHTMARE COMPANY - scammy service
NIGHTMARE COMPANY - DON'T BUY HERE. Writing a review here to warn other consumers. Unfortunately, I have a similar experience to reviewer Nellie Tran. I went to Carpetright thinking I'd pay a little bit extra for good quality, but they offer NIGHTMARE SERVICE. In my case, I went to the store with a clear, correct map.
-I was told by the old male employee he knew what he was doing, even after I questioned if the measurements he put in the form were really correct. I sensed some sexism here perhaps (old men, younger woman). He told me really it was correct.
-Day of laying the floor: the guy who was supposed to lay the floor figures out the order was placed incorrectly (too short), gets angry and just leaves. He also had with him a strange, unwashed looking woman. Very poor service after a month of waiting for the floor and paying 100-s of euros for the floor laying service.
-When I call carpetright, they claim 'people working in the stores are not trained to know what they are doing when ordering floors, it is your responsibility'.
-So, I went ahead and ordered more floor (since it was too short and not sold anywhere else). This piece of floor just randomly arrives one day; I got a message a few hours in advance after I ordered it weeks ago, and was lucky I was working from home.
-Carpetright does not offer any form of refund or other compensation for this situation. Are reude in person, and often unreachable by phone/email.
-The people who lay the floors offer poor service: the floors that were laid were not laid straight (waterpas/aligned), cut off sloppily (no straight line, but dents).
It's overall just really expensive for really really poor service. Don't give them any more money, but just order a floor from a competitor and lay it yourself or find someone good - much more affordable and reliable. They sincerely deserve to go out of business. Carpetright I hope no one buys from you ever again.
Ik heb de bestelling niet ontvangen
Goedemorgen!
Op 14.07 heb ik gordijnen besteld bij uw winkel in Haarlem (Werfstraat 9
2021 BP), bestelnummer VOR250019860.
Op 18.09 ‚s avonds stuurde de winkel een voicemailbericht dat mijn bestelling klaar was. Sinds 19.09 is de winkel gesloten en neemt niemand de telefoon op. Ik verzoek u contact met mij op te nemen.Ik hoorde dat je failliet bent. Ik maak me grote zorgen dat ik al zo lang op mijn bestelling wacht.
Van begin tot einde dramatisch
Vreselijke zaak, van begin tot einde. Van advies in winkel (Sittard), tot aan opmeten en oplevering. Einderesultaat echt dramatisch met lijmvlekken op hele trap die net volledig nieuw gelakt was. Als klap op de vuurpijl ook nog een filiaalmanager die grof en brutaal is als je met een klacht in de winkel bent.
Faillissement
Zoals eerder door mij aangegeven, was dit bedrijf voorbestemd om te falen. Jarenlang bekleedde het een vooraanstaande positie in de markt. Echter, de ernstige tekortkomingen in hun klantenservice en misleidende praktijken hebben geleid tot een onhoudbare situatie voor klanten en uiteindelijk voor hunzelf. In mijn geval werd er op onacceptabele wijze 600 euro te veel in rekening gebracht voor vloerbedekking, waarbij 10% snijverlies al was inbegrepen, terwijl onze vloerenlegger slechts 3% snijverlies noteerde. Retourneren was niet mogelijk, en de klantenservice was ronduit onbeschoft. Daarnaast heb ik uit eerdere recensies herhaaldelijk klachten gelezen over onvriendelijke behandeling, gebrekkige dienstverlening door vloerenleggers die schade veroorzaakten, en het bewust in rekening brengen van meer materiaal dan noodzakelijk. Dit bedrijf heeft zijn ondergang volledig aan zichzelf te wijten. Dit was eerder al gebeurd bij hun in België.
Ik heb 21 dagen geleden iets bij hen…
Ik heb 21 dagen geleden iets bij hen gekocht en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Vandaag hoorde ik dat ze failliet zijn verklaard, maar je kunt nog steeds online kopen, maar je ontvangt niets en het is onduidelijk of je je geld terugkrijgt. Ik raad je aan om helemaal niets te kopen, want het is pure oplichterij.
Klachtenafhandeling duurt 7 maanden, nu is het bedrijf failliet en ons geld weg!
In januari 2025 een vloer gekocht, de levering duurde uiteindelijk langer, hier moesten we zelf achteraan. Eind Februari/begin maart werd de vloer geleverd. Al snel kwamen we er achter dat er verschillende beschadigingen op de geleverde vloer zaten en hebben we 3 a 4 pakken retour gebracht naar de winkel. Echter is dit voor een batch vervangen met dezelfde productie fout. Sinds juni zijn wij nu bezig met het afhandelen van de tweede klachten, constant vertraging in afhandeling want afhankelijk van de leverancier en meerdere onderzoeken verder. Begin van de week kregen we te horen 30% vervanging of alles eruit halen en 100% geld terug. Raar voorstel want er werd eerder gezegd wat de klant wil. Ach goed binnen 24 uur gezegd dat we dan maar de vloer eruit halen en terug brengen voor 100% terugbetaling. (wat gaat men er mee doen, de vloer zitten zoveel beschadigingen op in de toplaag wat los laat dat kan je niet doorverkopen) Verzocht om binnen 7 dagen te reageren. Echter is carpetright nu failliet en kunnen wij fluiten naar ons geld en zitten wij met een vloer van €5000 waar steeds meer lelijke plekken bij komen. Bedankt carpetwrong dit wisten jullie echt wel eerder gezien er blijkbaar in juli al uitstel van betaling is aangevraagd!
Door de langdurige klachtenafhandeling en het verlies van vertrouwen na de eerste ervaring hadden wij niet gekozen voor een vervangende vloer, hadden we dat maar wel gedaan dan was het vast snel en wel geregeld.
Mocht er een doorstart komen hoop ik dat carpetright zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Wij hebben vandaag meteen een mail gestuurd en proberen te bellen naar het filiaal maar natuurlijk neemt er niemand op!
Echt een laffe zaak dit en wij voelen ons ontzettend in de maling genomen.
Meerder malen bij filiaal Doetinchem…
Meerder malen bij filiaal Doetinchem geweest en ondanks tegenslagen waar hun niets aan konden doen is alles naar super tevredenheid gelegd en van te voren aan ons gecommuniceerd. Complimenten voor de 2 medewerkers Arno en Edwin!
En natuurlijk ook voor de leggers Brijan,Gerard en broers Danny en Nigel
Team Carpetright Arnhem-Vlamoven
Team Carpetright Arnhem-Vlamoven
Zowel in de winkel, als nadien aan de telefoon nog (meerdere malen) heel klantvriendelijk te woord gestaan en geadviseerd geworden.
Aan onze kant ontstonden wat problemen rond de timing van de verhuizing en de bezorging van het vinyl. Maar actief meedenken, hulp en èxtra service vanuit Carpetright Vlamoven heeft enorm geholpen dat tijdig opgelost te krijgen.
Ook voor de vakkundigheid bij het leggen van het vinyl plus het verzorgen van de basis (daaronder) hebben wij veel waardering.
Hartelijk dank voor de inzet van allen: voor de service, voor uw deskundige werk, en voor het tot in detail mooi verzorgde eindresultaat!
Dit bedrijf is klantonvriendelijk
Dit bedrijf is klantonvriendelijk, verlenen géén service, beantwoorden géén mail en liegen er ook nog op los.
Het duurde meer dan 10 weken om de juiste rail te plaatsen. daarna kunnen ze opeens heel snel mailen , dat je moet betalen. Ik zou zeggen mijdt deze zaak en ga naar Kwantum, die komen hun afspraken heel goed na en zijn ook goedkoper.
Ik heb een nieuwe laminaatvloer laten leggen door Carpetright. De woonkamer en gang. ik moet zeggen dat ze dat geweldig hebben gedaan. Niets was te veel voor de heren .Alles ging in goed overleg. Geweldig.
administratief zooitje
Aardige mensen in de winkel. maar dan heb je 2 orders geplaatst. voor een vloer en een trap bekleding.
Tijdens het order proces gaat men over naar een nieuw order systeem. de orders worden overgezet, met verkeerde bedragen. de vloer wordt geleverd, en heb ik betaald, daarna volgen er aanmaningen vanuit het oude order systeem, de betaling is niet voldaan, want na de aanbetaling is de order afgehandeld in het nieuwe systeem ,dus komt er uit het nieuwe systeem ook een aanmaning, want hebt bedrag van de aanbetaling is daar niet verwerkt, dus dat staat nog open, en het bedrag klopt niet. maar dan kan je niet in de winkel aankloppen , maar moet je contact met het hoofdkantoor zien te krijgen voor het bekende kastje muur systeem.
Dan de trap, blijkt dat je zelf met een onderaannemer afspraken moet gaan maken die hij meermaals niet nakomt, dan komt hij.... blijken er geen goederen besteld te zijn... naar 4 maanden bellen en wachten wordt eindelijk de trap gelegd.
de afwerking is om te huilen. maar ik had geen zin meer in carpetright, en heb dat zelf maar op eigen kosten netjes gemaakt.
daarna weer aanmaningen voor achterstallige betalingen... raar, ik heb niet 1 keer een normale factuur gehad. hoe kan je dan aanmaningen versturen. kortom , aardige mensen voor een bakje koffie, maar ga voor je vloer of trap echt naar een andere winkel.
Más información sobre otros tipos de reseñas.