Cartagenacolombiarentals Opiniones

1. Agencia de alquiler de casas para vacaciones

Cartagena Colombia Rentals offer expert lifestyle management and concierge services. We provide a wide array of stunning luxury accommodation with extravagant amenities and services geared to the needs of discerning travelers. The goal is to tailor and personalize your visit and to pair it with a localized yet authentic experience to create an unforgettable vacation. Our services are specifically geared to service the high end traveler that seeks an engaging stay in Cartagena in a home that provides privacy yet is accompanied by services that are expected from a high end hotel. The ultimate goal is to provide you with luxury accommodation, privacy, space and amenities to make your stay as enjoyable as possible by providing you with your luxury “Home away from Home” in wonderful Cartagena.

Comprobamos las opiniones

Excelente Experiencia!!

Excelente Experiencia!!
Queríamos tener una experiencia inolvidable con un grupo de amigas y Martha la hizo realidad!
Nos ayudó con el alquiler de Casa Altea en Barú, que es un lugar simplemente mágico. La casa está muy bien dotada, es muy cómoda, amplia y queda en un lugar paradisiaco. Las personas que nos atendieron son fantásticas, amorosas e insuperables cocineras. Gracias a Martha, a Carlos y al resto del equipo que hizo posible nuestro paseo soñado! Los recomiendo totalmente.

15 de octubre de 2022
Logotipo de Cartagenacolombiarentals

Respuesta de Cartagenacolombiarentals

Carolina, gracias por transmitir tu felicidad en estas lineas. Compartire tu lindo mensaje con las personas que nos ayudan a hacer realidad estos sueños. Gracias tambien por convertirte en Embajadora de nuestros servicios y de Casa Altea, ya una amiga tuya se contacto conmigo para una reunion familiar. Fue un placer haber colaborado contigo!! Un Fuerte Abrazo!!

Mostrar reseñas en todos los idiomas. (49 reseñas)