En helt igennem fantastisk oplevelse-…
En helt igennem fantastisk oplevelse- handler gerne der igen. Er så glad for min taske
MED MERE END 25 ÅR I BRANCHEN ØNSKER VI HOS CARTER AT KOMBINERE VORES KNOWHOW OG PERSONLIGE ENGAGEMENT FOR AT SKABE EN EKSKLUSIV SHOPPINGOPLEVELSE UDEN SAMMENLIGNING. CONTEMPORARY OG KLASSISK DANSK MULTIBRAND ONLINE BUTIK, MED FYSISK BUTIK OG CAFE I AARHUS.
Møllegade 5 , 8000, Aarhus C, Dinamarca
Jeg bestilte et par Tabi ballerinaer i den forkerte størrelse, og fik hjælp af de søde medarbejder til at få dem byttet. De var super hjælpsomme, og ombytningen af skoene var super hurtig! Mega God service:)
Bought a Barbour jacket from them. I was unsure of my sizing and tried different jackets, with different sizing, ... They were very patient, nice and helped me with my purchase. I haven't tried the café yet, but it did look very "hyggelig" :D
10/10 oplevelse. Hurtig levering med min pakke. Efter jeg har brugt mine modtaget bukser én gang er der hul og jeg kontakter butikken for reklamation. Det er den mest venlige og imødekommende service! De holder hvad de lover og er ekstremt kundemindet. Mine bukser er lavet på butikkens regning og har kun ros at sende deres vej!
Super kundeservice - fik dem til at sende et par fotos af produktet, da det var svært at se ud fra de billeder, som var på hjemmesiden. Hurtig og effektiv levering.

Respuesta de CARTER
Endnu en gang en sublim købsoplevelse. CARTER forstår, at gøre online-handel lækker som havde man været i den fysiske butik; virkelig - ikke flere detaljer her for så går der måske lidt af oplevelsen. 5-stjerner herfra ( igen )👌🏻

Respuesta de CARTER
En rigtig god oplevelse med køb online. Lækre produkter og lynhurtig levering - endda med en sød hilsen i pakken. Ikke sidste gang jeg handler der.

Respuesta de CARTER
Skønt med en onlineshop, der giver service. Hurtig levering og lækkert pakket ind. 5 stjerner er næsten ikke nok.

Respuesta de CARTER
De ved hvad god kundeservice er, meget hjælpsomme og søde over telefonen, hurtig service og levering, de ved alt om deres varer og har et godt udvalg som er stilsikkert, de får mine varmeste anbefalinger, og glæder mig til at besøge deres kommende butik :-)

Respuesta de CARTER
Jeg var blevet opmærksom på shoppen i forbindelse med de skiftede fra Mulberry, og fandt tilfældigvis en smuk frakke, endda meget nedsat, som jeg bestilte søndag aften og modtog tirsdag. Jeg returnerede dog frakken pga. kvaliteten som jeg påtalte ved email. Fik hurtigt svar, betjening og penge retur. Så meget pålidelig og venlig kundeservice :-)
Dejligt udvalg af klassiske styles i god kvalitet, og fantastisk service. Skal helt sikkert besøge dem når den fysiske butik åbner i Århus.
Jeg fik min skønne ordre leveret lynhurtigt, ca et døgn efter bestilling. En håndskrevet kort, samt smuk indpakning gør det ekstra hyggeligt at handle online hos netop jer, i disse ellers serviceløse tider - TAK Carter ❤️
Lækre varer, hurtig betjening med levering dagen efter i smuk indpakning. En ny klar favorit. Tak!
Unik service!
Spændende produkter, som ikke ses så hyppigt i gadebilledet, hvorfor dette er det perfekte univers til selvforkælelse og gaver til dem der fortjener lidt ekstra! Udvalget er overskueligt, mangfoldigt og indkøbskurven fyldes hurtigt op - jeg har lagt carterstore.dk som favorit fane. :-)
Lækre produkter, god kundeservice og hurtig ekspedition.
Jeg handler med glæde hos carterstore igen :-)
Et spændende univers med mange unikke fristelser, der ikke findes andetsteds. Jeg vil klart anbefale carterstore.dk.
Más información sobre otros tipos de reseñas.