La empresa ha respondido
Geweldige locatie voor een fotoshoot! veel daglicht, mooie meubeltjes en props, en allerlei verschillende hoekjes, voorzetwandjes en trappetjes. Dankzij de twee verdiepingen konden we op één locatie... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Casa Momo is een stijlvolle daglicht studio gelegen aan de rand van het centrum van Haarlem. De locatie leent zich perfect voor foto shoots, videografie en organiseren van workshops of events.
Gonnetstraat 24, 2011 KA, Haarlem, Holanda
- info@casamomo.nl
- casamomo.nl
Invita a los clientes a opinar
Strak maar klein
Het is er prachtig gestileerd en goed geregeld. Was kleiner dan ik had verwacht.
Een hele fijne studio
Een hele fijne studio, licht en koel. Nu al meerdere keren gehuurd en elke keer weer verrast met het mooie resultaat. Dat het uit 2 etages bestaat is ook super fijn wat nog meer leuke afwisselingen geeft. De nieuwe wandkleuren vind ik zelf echt mega lekker werken op beeld en zijn mijn klanten ook direct verliefd op. Waardoor het nog leuker maakt om in te werken. Zeker een aanrader om te huren!
Super fijne studio
Super fijne studio. Zelfs op een erg warme dag toch een koele plek om
te shooten met alle voorzieningen.

Wat een fijne ruimte
Wat een fijne ruimte! Aan alles is gedacht. We hebben een zeer geslaagde "klankschalen-reis" hier gehad. Grote aanrader!

Top fotostudio Casa Momo
Laatst fotostudio Casa Momo gehuurd in Haarlem. Mooie locatie, vlakbij Amsterdam en goed geregeld! Een echte aanrader!

Respuesta de CasaMomo
CasaMomo is een hele fijne…
CasaMomo is een hele fijne shootlocatie, door de vele wandopties, stoelen en banken. De twee verdiepingen maken dat je alle ruimte hebt, om te shooten. Het is erg prettig dat je je eigen muziek kunt bepalen en ook het contact met de dames verliep heel soepel.

Fijne daglichtstudio
Casa Momo is een fijne daglichtstudio in het centrum van Haarlem. De fotostudio is goed bereikbaar en je kunt er zelfs gratis parkeren.
De studio is voorzien van alle gemakken, zoals bijzondere meubelstukken, achtergrondrollen en zelfs fotografie lampen. Wij komen zeker terug!

Prachtige studio
Wij hebben geshoot voor ons bedrijf bij Casa Momo in Haarlem. Een prachtige fotostudio met perfect daglicht. Ook de locatie was perfect en er was makkelijk te parkeren.
Een echt aanrader voor zowel bedrijven als particulieren shoots.

Super fijne ruimte
Super fijne ruimte. We mochten alles neerzetten zoals we wilden, waardoor je makkelijk verschillende “hoekjes” kunt creëren. De iPad om alles te bedienen werkte heel prettig en de service en uitleg vooraf waren ook top geregeld.

Mooie comfortable studio!
Hele mooie ruimte die erg mooi aangekleed is!
Alles wat je nodig hebt is aanwezig voor comfort.

Een hele fijne ruimte
Een hele fijne ruimte waar ik mijn Qigong lessen kon geven. Ook de eigenaressen zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een mooie ruimte voor je workshop!
Groet, Bertin (Puremindful)

Echt een geweldige studio
Echt een geweldige studio. Warme tinten, maar ook mogelijk om clean wit te schieten. Onwijs veel props en meubels om uit te kiezen waardoor je eindeloos kan door shooten! Daarnaast zijn de meiden die de studio verhuren onwijs lief en behulpzaam en denken graag mee. Echt #1 mijn lievelings studio in Nederland!

Top!
Hele fijne ervaring! Prachtige ruimte, met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde shoot. Ondanks het slechte weer zijn de foto's prachtig geworden. Ook heel fijn dat we last minute van datum konden wisselen omdat de fotograaf ziek was op de originele datum. Ik kom graag terug!

Respuesta de CasaMomo
Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij CasaMomo
Ik voelde me helemaal thuis en op mijn gemak bij de dames van CasaMomo. Ten eerste was de visagiste (Talitha) heel leuk en heeft ze super mooi werk geleverd. Ik voelde me mega knap. Zij gaf me ook de nodige stylingsadvies, waardoor ik in totaal drie verschillende outfits aan kon voor mijn shoot.
Daarna mocht ik voor de camera bij Bo en voelde dat heel relaxed. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld, waardoor het een hele leuk shoot was en ik uiteindelijk mega mooie foto's heb mogen ontvangen.
Super blij mee en zeker een aanrader voor iedere zzp'er die een eigen bedrijf heeft en foto's wilt laten maken!

Respuesta de CasaMomo
Wat een prachtige studio!
Wat een prachtige studio!
Het was een fijne ervaring, dit mede dankzij de 2 zussen.
De set keuzes zijn oneindig en echt multi inzetbaar✨

Respuesta de CasaMomo
Superfijne shootdag gehad bij Casa…
Superfijne shootdag gehad bij Casa Momo. Het is een prachtige studio met veel mogelijkheden- beneden en boven verschillende look & feel wat heel fijn is als je wat diversere beelden nodig hebt. Faciliteiten ook top, er is zelfs een kledingstomer aanwezig. We zijn heel warm ontvangen door de lieve zussen die de studio runnen, alles goed verzorgd inclusief een heerlijke versgemaakte lunch. Aanrader! 🤍

Aanrader!
Wow, ik krijg net de foto's van de lieve fotograaf Bo, en ik ben er zo blij mee! Echt heel dankbaar voor deze beelden! Ook het contact voor de shoot heel goed en fijn! Ik was ook erg blij met de visagie, Thalita heeft mij echt super mooi en natuurlijk opgemaakt, helemaal naar mijn smaak en wensen. De eigenaresse Britt zorgde voor het warme welkom en de goede support tijdens de shoot. Al met al is de portrait day dus echt een aanrader!

Respuesta de CasaMomo
Prachtige studio waar je warm wordt…
Prachtige studio waar je warm wordt ontvangen. Fotoshoot laten doen met visagie erbij, ontzettend leuk!

Super studio
Hele mooie studio met veel opties, fijn ontvangst door de eigenaresse en er lag zelfs lekkers voor ons klaar! Ook een goede bereikbaarheid zowel voor OV als met de auto, plus twee gratis parkeerplaatsen in de garage. Ik kom zeker terug!
Más información sobre otros tipos de reseñas.