Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Casper Maler og hans firma har stået…

Casper Maler og hans firma har stået for total renovering af min lejlighed. Casper fik hele opgave med koordinering af elektrikere, vvs folk, murere, køkken montering, opretning af vægge og lofter, gulv slibning og naturligvis hele maleropgaven. At blev udført efter tidsplanen. Casper var ikke tilfreds med gulv slibningen, og kaldte selv gulvmanden tilbage og fik ham til at rette slibningen. Jeg var i trygge hænder og alt gik som aftalt og forventet. Udfordringer undervejs blev håndteret i samråd med mig, af Casper, hvilket gjorde mig helt tryg. Det var skønt at kunne flytte ind i en total renoveret lejlighed uden nogle overraskelser. Stor tak og kæmpe anbefaling herfra .

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bruger Casper maler og hans friske…

Vi bruger Casper maler og hans friske folk i vores andelsforening. Altid 1. klasses arbejde, aftaler der holder , dejligt imødekommende personale. De kommer til tiden, der er pænt ryddet op og alt fungerer perfekt. Dem kan vi kun anbefale.

16 de abril de 2026

Super fint malerarbejde

Super fint malerarbejde. Fik malet en hel lejlighed inkl. træværk. Opgaven blev taget ind med kort varsel, og arbejdet var klaret på en uge. Casper var rigtig flink til at følge op, samt rådgive om maling.

5 de mayo de 2025

Fremragende arbejde

Fremragende arbejde! Kom til tiden. Blev færdig til tiden. Flot maler arbejde. Ryddede op efter sig. Hyggeligt at snakke med. Kun kvindelige maler!

26 de octubre de 2020

Super tilfreds kunde

Jeg er dybt tilfreds med Caspers arbejde. Jeg fik lavet en væg med KABE og den blev lige som jeg ønskede det. Casper lytter til kunden og er med på at tænke ud ad boksen. Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt og prisen er super rimelig!
Jeg vil bruge Casper til mit næste projekt og anbefaler ham varmt.

8 de noviembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bolig er nu færdigmalet et med …

Min bolig er nu færdigmalet et med virkelig pænt resultat , aftalen holdt 100% , malersvenden mødte til tiden hver dag og var omhyggelig og meget venlig , det betyder noget når man er hjemme samtidig med at arbejdet udføres, jeg har kun ros tilovers til firmaet.
K. Rosenkvist

14 de septiembre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skræmmende lav faglige standard

På trods af udførlige beskrivelser af malerens opgaver, er resultatet meget utilfredsstillende. Casper maler vurderer selv arbejdet som meget pænt, på trods af tydelige tegn på mangelfuld klargøring og spartling. Og det var to døre som efter malerens besøg ikke kunne lukke. Han havde alle mulige tåbelige forklaringer på de fejl der var begået. Skidt oplevelse....

15 de octubre de 2014

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.