Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sunt super mulțumită de rezultat! ❤️Pe lângă faptul că tatuajele au ieșit perfect, m-am simțit foarte confortabil pe tot parcursul. Se vede că pune pasiune în ceea ce face. Cu siguranță revin!

Información sobre la empresa

1. Tienda de tatuajes

Escrito por la empresa

Eu sunt Cătălina Radu, tattoo artist în București. Pasiunea mea către artă și tot ce e “frumos” m-au adus aici, în punctul în care pot oferi oamenilor o amintire pe piele dar și o experiență memorabilă

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sunt super mulțumită de rezultat

21 de abril de 2026

Best experience!

Am cunoscut-o pe Catalina pe Instagram și i-am urmărit stilul timp de peste un an înainte de a decide să o contactez pentru o programare. Profesionalismul, atenția pentru detalii și modul în care am dezvoltat împreună ideea tatuajului mi-au oferit încredere și siguranță, suficient cât să continui cu un al doilea proiect, foarte drag mie. Recomand.

31 de marzo de 2026

100% custom back piece ❤️

Cătălina is very friendly and careful. She created my entire design by herself, I only showed her a few reference images, and she turned them into an amazing back piece. I definitely recommend her! See you soon! ❤️

18 de abril de 2026

I’ll be back!

I had the pleasure to meet her 5+ years ago and I can say without a doubt that she is a consummate artist. Beyond the flawless lines and incredible attention to details, I discovered a truly wonderful person—warm and extremely professional. She understood my vision perfectly and transformed it into a piece of art on my skin. If you’re looking for more than just a tattoo, but a great experience with a talented tattoo artist, Catalina is the perfect choice!Thank you and see you soon! I”ll be back!

15 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cel mai frumos cadou de ziua mea…

Sunt foarte incantata de alegerea facuta; am exact tatuajul pe care mi-l doream de mult si nu am avut curajul sa il fac. M-a convins prin talentul, rabdarea, profesionalismul si atentia pe care mi le-a acordat. Ma simt norocoasa ca am cunoscut-o si sunt convinsa ca vor urma si alte tatuaje in colaborare cu ea!

27 de marzo de 2026

She is simply the best

She is simply the best! Because of her and thank to her I just want to paint my whole body :)
Catalina loves her job and this thing is so easy to see in her art!!!
10000 stars for her

19 de febrero de 2026

The best❤️

O persoană minunată si extrem de talentată. I-am văzut evoluția pe parcursul anilor si sunt foarte mandra de ea. Am recomandat-o cu drag tuturor persoanelor și toti au fost foarte încântați de lucrarile ei. Lucreaza impecabil, este foarte atenta la detalii, chiar si dupa ani de zile tatuajele mele arata ca noi. ❤️

8 de noviembre de 2025

You rock, guuuurl!

Rezonam intre noi diferit, asta este clar. Insa, am ajuns la Catalina cand a fost momentul si tot ce am simtit atunci cand am vazut-o ,a fost : “ sunt unde trebuie si cu cine trebuie .” Simti, daca iti dai voie sa o faci.
Este atenta la detalii, este prezentă, focusată, profesionistă, caldă și talentată. Este menită pentru aceasta artă. O recomand cu 1000000 de stele, doar ca aici dispun numai de 5!
Este minunată si este alegerea mai mult decat perfectă daca simti ca a venit momentul unui tatuaj, iar salonul tare fain.
👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽🫶🏻
You rock , guuurl!!!🧡

3 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

O experiență desăvârșită și plină de…

O experiență desăvârșită și plină de emoție având în vedere ca am primul tatuaj făcut de Cătălina și nu pot spune decât ca totul a fost minunat iar Cătălina este o persoană care oferă mai mult decât un tatuaj și anume o intreaga poveste! Mulțumesc și abia aștept să revin!

11 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Am 3 tatuaje complexe făcute de…

Am 3 tatuaje complexe făcute de Cătălina, toate în ultimii ani. E un artist desăvârșit, atentă atât la design, la tehnică, cat și la client.
M-am bazat de fiecare dată pe viziunea ei. Am venit la ea cu o idee, iar ea a creat un tablou minunat.
Port cu bucurie tatuajele făcute și abia aștept să ma reîntorc.

8 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Am avut încredere în Cătălina pe deplin…

Am avut încredere în Cătălina pe deplin de la primele discuții. Este un tatuator tânăr cu multă ambiție , care a muncit foarte mult pentru a ajung la acest nivel . Experiența ei este la un nivel foarte avansat . Am realizat un sleeve și un picior întreg plus multe alte tatuaje mai mici . O să mai revin .

3 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Best tattoo artist I know

All my tattoos are made by Catalina and I can assure you that you won’t find anyone more dedicated, passionate and reliable. She takes her time, listens to your view and transforms it into art.

26 de enero de 2025

Talent si pasiune!

Catalina pune suflet si pasiune in ceea ce face, plus multa munca si talent. Am decis sa ma tatuez la ea pentru ca voiam un tatuaj detaliat, finut si elegant si exact asa a iesit! A fost o experienta placuta la programare! Cata are un vibe misto, am ras, am povestit iar la final am ramas cu o amintire exceptionala si un tatuaj superb! Mai am in plan cateva tatuaje si voi reveni la ea! ❤️

27 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Să mă tatuez la Cătălina a fost decizia…

Să mă tatuez la Cătălina a fost decizia corectă. I-am spus povestea tatuajului meu, ea s-a ocupat de restul. Am băut o cafea în timp ce ea mi-a pregătit designul și schița. Rezultatul a fost peste așteptările mele. O recomand cu drag, pune foarte multă pasiune în ceea ce face!

10 de octubre de 2025

Talent + Good vibes

Catalina este o tipa foarte kind, are un vibe bun, dedicata si atenta la detalii, genul de persoana cu care experienta in sine este la fel de frumoasa ca si rezultatul final. Pt tatuaje extraordinare, consider ca întotdeauna energia tattoo artistului si potrivirea de vibes conteaza enorm. Cu Cătălina m-am potrivit de la primele cuvinte schimbate, iar rezultatul a fost două tatuaje superbe, de altfel. ❤️

13 de julio de 2025

A true artist

Cătălina has been my tattoo artist for years and I've had the privilege of seeing her evolve as an artist over time and of having eight of her amazing works on my skin. From small, funny, cartoonish tattoos, to large, realistic pieces with deep personal meaning, she's always taken the time to understand my wishes and come up with the most incredible designs.

In terms of the tattooing experience itself, it goes without saying that she's a true professional, with great attention to hygiene and cleanliness and genuine care for her clients' comfort. It's a welcome bonus that she's extremely empathetic and a real joy to talk to, and I say that as a notorious introvert. We've never run out of discussion topics, even in full-day sessions!

20 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Experienta placuta care te face sa revii de fiecare data!

Am cunoscut-o pe Catalina fix de ziua mea, 6 aprilie 2024. Cand am mers pentru prima oara la un tatuaj de mult timp visat, dar niciodata pus in practica de teama.
Dupa prima sedinta in care doar am discutat, am simtit ca suntem pe aceeasi lungime de unda si a facut din ideea mea, ceva de vis!
Un om foarte frumos, cu mana foarte usoara si cu o imaginatie foarte bogata!
Venind de la om care se teme de ace, pot spune cu mana pe inima ca toata durata tatuajului facut la ea a fost o relaxare!
O recomand din suflet!
Si abia astept ca urmatoarele mele idei sa fie puse pe pielea mea , doar de mainile ei!

6 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.